0 oy
966 göst.
Diğer kategorisinde (5,827 puan) tarafından

image

bugun kadınlar kız sen hamilemisin dedi evet kaç aylık 5 aylık dedim piii hani karnın bu zavali hiç yemek yemiyor blmem benim yedim sen yesenn bu kapıdan gecemezsi ödedim boyum.uzun 1.70 kilom 61   57, dim 4 kilo anca almışım oda veryom alıyom hiç belli olmuyor karnım millet dalga geçiyor üzülüyorum kizimdada byleydi buda kız hiç yok bide bir fotoğraf paylaştım WhatsApp tan arkadsim dedi gozlerin simsiyah mosmor çıkmış sanki bıyık bırakmışın gbi nye oyle siyah çıkmış öyle uzuldumki :( :(

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doğum yapacağım gün doktor beni 5 aylık hamile sanmıştım bu nasıl karın demişti 
-Reklam-
0 oy
(10,651 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
kuzenim 7.5 aylık hamile, karnı dümdüz. gerçekten düz ve bebeğin gelişimi çok iyi 
(10,651 puan) tarafından
bak 7.5 aylık hamile karnı, insanın inanası gelmiyor
(5,827 puan) tarafından
Gerçekten bu 7 buçuk aylık hamileik halimi kuzeninin?
(10,651 puan) tarafından
evet bu fotoğrafı yeni attı, geçen hafta da canlı kanlı gördüm, emin misin hamile olduğuna diye sordum:) boyu uzun ve zayıf, iç karın dedikleri olay sanırım ben duba gibiydim :))
(5,827 puan) tarafından
Kız kendime şukur edeyim valahi:) dümdüz bune peyyy:)
(10,651 puan) tarafından
çok büyük karın iyi bir şey değil, çatladı karnım boşver :) doktor kontrollerinde bebek gelişimi iyş diyorsa doktor kim ne derse desin
0 oy
(517 puan) tarafından
Bnde 5 aylikken hiç yoktu ay yokmu fln sinir ediyolardi ama iç karnın geniş olabilir ve 6. Aydan sonra büyüyor zaten takma insanları ***** ***** konusuyola rbazen
0 oy
(557 puan) tarafından
Yahu ne güzel kilo almadan ilerlemissin önemli olan sağlıklimi bebek bitti ağızları torba degilki buzesin
0 oy
(12,679 puan) tarafından

Kız taktığın şeye bak amaaan bana da ayı gibi olmuşsun. İkiz üçüz gibi karnın diyorlardı :D

Yani insanlar derler de derler takılacak şey değil boşver 

0 oy
(140 puan) tarafından
Kilo alsan konuşurlar zayıf olsan konuşurlar her türlü konuşurlar 
0 oy
(6,711 puan) tarafından
İlk gebelikte karnım 7. Aydan sonra çıktı yine 9 aylık gebe gibi gitmedim doğuma boşver bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter hatta kaynanam bana bı dar penye giydiydim 5 aylıkken aha şimdi gebe olduğunu anladım inanmıyordum diye şaka yaptıydı :D o zamna da 3 aylık gibiydi
0 oy
(28,735 puan) tarafından

Hiç stres etme ben doğuma gittim dört aylık sandılar ne küçük kadın demişlerdi sağlığı önemli kilo değil kendim kilo aldım ama karnım küçüktü 

0 oy
(920 puan) tarafından
Takma insanları canım bebeğin kilosu iyiyse sıkıntı yoksa takma kafana daha göbek 30.haftadan sonra çıkıyor. Ben 35 haftalığım hiç karnın yok diyorlar banada yemek yemiyo musun diyolar bende yiyorum önemli olan benim bebeğimin gelişimi kilosu diyorum çok şükür bebeğimin kilosuda gayet iyi. Patavatsız insanlar hiç takmaya gelmez onları
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Karnım 8 aylıkken belli olmaya başlamıştı. Ne takıyorsun insanları önemli olan neneginin sağlığı 
0 oy
(1,635 puan) tarafından

Bebek sağlıklı ise daha ne istiyorsun canım ne güzel <3<3

Önemli olan Bebek sağlığı 
0 oy
(6,910 puan) tarafından

İlk çocuğuma görümcem ile birlikte hamile kalmıştık aramızda bir ay var o önde ..kaynanam onun karnının çok büyük olduğunu ve benim karnımın çok küçük olduğunu bu yüzden çöp gibi zayıf bir bebem olacağını iddaa edip hamileliğimi mahfetmis beni çok üzmüştü 

Lütfen bunu oku ama lütfen 

Sonra ne mi oldu görümce doğum yaptı hemde 41.haftasinda 2.900gr kilo Ben doğum yaptım bebeğim 4kilo :⁠-⁠):⁠-⁠):⁠-⁠):⁠-⁠)

Çünkü boyum Bir yetmiş ve iç karnım da genişmis tosun doğurdum kaynana mort:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D

0 oy
(409 puan) tarafından
Şuan aynı şekilde 5 aya girdim bnmde hiç göbeğim yok ve herkes gerçekten sen hamile misin bzmle kafa bulmuyon demi diyorlar.. dogurunca görürsünüz varmı yokmu diyorum szn gibi kapıdan geçmesem daha mı iyi diyorum ne güzel işte mis gibi zayıf bedenimiz var. İki kzmdada hiç yoktu bilmiyorlarmis gibi tekrar tekrar soruyorlar maksat bı konu olsn dedikodu olsn diyorlar boswer takma 
0 oy
(4,681 puan) tarafından
Bunda bir şey yok benimki de öyleydi, dişci bile diyordu o bebek kaç kilo ki (ona neyse). Ultrasonda gayet yerinde çıkıyor kilosu diyordum ve kilosu da yerinde doğdu 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
0 oy
14 cevap 575 göst.
29 Nisan 2024 Aile kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 514 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde asllyd (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 742 göst.
28 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Melegim21 (31 puan) tarafından soruldu