+1 oy
133 göst.
önce Diğer kategorisinde (420 puan) tarafından
3 çocuğum da sürekli hasta oluyor 1 iyileşti derken diğeri başlıyor bu defa iyileşti ler derken tekrar başa sarıyor gerçekten bıktım artık dışarı bile çıkmıyoruz ev sıcak iyi de giydiriyorum niye sık sık hastalanırlar anlamadım 9 yaşında ki kızım sabahtan beri midesi bulanıyor ne yapıcam bilemiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
önce (1,737 puan) tarafından
Sıcak ortamda ve kalın giyinmesi hasta olmayacağı anlamına gelmez. Hatta sıcak iyi de gelmez. Çocuğunuz okula gidiyorsa oradan bulaşıyor olabilir. Benim de kışın çocuğum genelde hasta oluyor çünkü hep bulaşıcı hastalıklar oluyor. 
-Reklam-
0 oy
önce (12,699 puan) tarafından
Canım dışarı çıkmamak çözüm değil ki. Benimkiler hep dışarda. Büyük 4.5 yaşında anaokulunda küçük 2 yaşında. Her gün dışardayız nerdeyse. Bağışıklık beslenme önemli
0 oy
önce (212 puan) tarafından
Arı poleni kullanmanızı tavsiye ederim 
0 oy
önce (40 puan) tarafından
Beslenmeleri nasıl canım, normalde istahlilar mi
0 oy
önce (2,466 puan) tarafından
Sağlıkocağına git değerlere baktır ona göre vitamin al çocuklara ven öyle yapıcam şimdi kızım okula gidiyor devamlı hasta oluyor olmaması için vitamin alıcam 
0 oy
önce (6,096 puan) tarafından
ekim mayis arasi malesef kisirdongu ben bunu kabullendim . hatta agustos sonu eylul basi gibi evi dip bucak temizlerim hastalik furyasi baslamak uzere mecalin kalmaz ise gice diye
0 oy
önce (129 puan) tarafından
Canım çocuk evin içinde ve sıcak ortamda daha çok hasta olur. Ben bunu bizzat yaşayarak gördüm. Annemin evi sıcacıktır doğalgazlı ben ne zaman oraya gitsem küçük kızım burunları tıkanır hemen. Kendim köyde oturuyorum sobalı evim maşallah diyeyim kendi evimde nadirdir hasta olduğu. Hava soğuk olsa dahi giydir sıkı sıkı çıkar yarım saat dışarı hava alsın çocuk ne kadar sıkarsan o kadar hasta olur ben böyle yasadım yani
0 oy
önce (39 puan) tarafından
Benimkiler de öyle bı gün bile iyi girmedim hep hastalar ☹️
0 oy
önce (852 puan) tarafından
benim kızımı ne zaman kalın giydirsem öksürük tutar terlesin boğulacak gibi terler bende kendimden 1 kat fazla giydiririm 
0 oy
önce (1,119 puan) tarafından
9 yaşındaki okula gidiyor zaten okuldan bulaşır oda diğerlerine bulaştırır canım .Evinin sıcaklığı 23 dereceyi geçmesin çok sıcak olması burunlari tıkar çocuklarda .birde beslenme ve bağışıklık önemli .bize doktorumuuz Umca damla tavsiye etti her ay 7 gün veririm günde 10 damla hasta olsun olmasın bağışıklık için iyi geliyor

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 401 göst.
8 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 412 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kayla4 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
0 oy
34 cevap 1,079 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,000 puan) tarafından soruldu

409,579 soru

12,312,920 cevap

38,766 kullanıcı

Kategoriler