Kızlar 24 yaşındayım bir oğlum var 3 yaşında bu sene açık öğretimden üniversiteye kayıt oldum Üniversite sınavına da Kendi çabalarımla çalışmaya çalıştım ve Atatürk Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümü kazandım Ben çevrem ailem o kadar mutlu oldu ve beni o kadar motive ettiler ki Bir tek eşim moralimi bozup durdu Neyse geçen haftalarda sınavım vardı vize sınavım Sonuçlar açıklandı 7 dersten de geçmişim oğlum var Ev iş Yemek temizlik gerçekten yetişemiyorum hiçbir şeye ve Kendi çabalarımla Fırsat buldukça çalışmaya çalışıyordum Her ne olursa olsun geçtim şu an çok mutluyum Az önce eşimi aradım mutluluğumu paylaşmak istedim hevesimi burnumdan getirdi boş okuyorsun ne gerek var emeklerinin karşılığını alamıyorsun Ben de üniversiteye yazılırım 2 dersi çalışırım geçerim bu bir halt değil başka bir şeyler söyledi moralim o kadar bozuk ki şu an modumu o kadar düşürdü ki ben ondan hiçbir yardım da almadım üniversite kayıt harcını bile kendimi verdim lafını etmesin diye zaten ben vermem demişti Orası ayrı kendim çaba gösteriyorum her şeye yetişmeye çalışıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum Nerede hata yapıyorum bilemiyorum Neden benim eşim arkamda değil neden hiç beni tebrik etmiyor benim Ne eksiğim var çok üzgünüm şu an