0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İşe gitmek istiyorum sosyalleşmeyi özledim ev hayatı beni boğuyor artık

4 Cevaplar

+1 oy
(28,741 puan) tarafından

Yani gidin o zmaan  ne diyelim.

(2,449 puan) tarafından
Yani ne diyebiliriz başka :D
tarafından
Hazırlanıyorum ama şu son birkaç aydır bana geliyolar
(28,741 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin
tarafından
Amin amin
-Reklam-
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Bende çalışma hayatını cok özledim :( çocuklardan önce çalışıyordum bekarken bile hatta, ama eve kapandık kaldık çocuk olunca
tarafından
Benimki bu sene anaokuluna gidecek artık bende kendimi işe hazırlıyorum çok sıkıldım ya ev hanımlığı rahat sanıyorlar hiç değil
(9,718 puan) tarafından
Aynen  bide sürekli evde olunca iş güç de bitmiyor :)
tarafından
Bitmiyor kısır döngü sürekli makina doldur boşalt
0 oy
(949 puan) tarafından
Halk eğitim kurslarına gidin ben dikişe gitmiştim acayip iyi geldi. Merkeze yakın olsaydım pastacılık yada başka bölüm birşeylere daha giderdim
(949 puan) tarafından
Ücretsiz canm hatta saatini doldurup belge falan alırsanız halk eğitim kurslarında öğretmen de olabiliyorsunuz
tarafından
Saatleri nasıl acaba çocuklarım var gidemem ki çok isterdim
(949 puan) tarafından
Bizim kurs saatleri 9-12, 1-4 arası idi kres te vardı 4 yaş çocukları da getiriyorlardi .gitmek istersen  çocuğun büyükse kreşe de bırakırsın öğrenirsinde
tarafından
İstanbuldami peki
(949 puan) tarafından
Benmki mersin
0 oy
(119 puan) tarafından
Canım evden network yapmayı düşünür müsün. Ben homm bitkisel de çalışıyorum Kadir Ezildi Ekibindeyim. Yepyeni çevre sosyallik burda var :) hem evimin market ihtiyacını alıyorum hemde ka-zanç sağlıyorum 
(2,075 puan) tarafından
Biraz detay verir misin iş tam olarak nasıl bişey canım
(6 puan) tarafından
Bende bilgi alabilir miyim ?
(119 puan) tarafından
Sadece marketimizi değiştiriyoruz. Marketten aldığımız yağ çözücü leke çıkarıcı şampuan diş macunu gibi bir çok ürünü marketten almak yerine homm bitkiselden alıyoruz. Kadir ezildi ekibine bağlıyız destek ondan geliyor. Ayda 1 kere alışveriş yaparak çok güzel geli-rler elde edebiliyoruz bu şirketten. Çünkü adaletli bir şekilde üye dağıtımı yapılıyor ekipçe kaza-nıyoruz
(6 puan) tarafından
Gelirini nasıl alıyorsunuz peki
(119 puan) tarafından
Sisteme ibanımızı ekliyoruz her ayın 20 sinde şirket paramızı yatırıyor hesabımıza. Ayın 20 si maaş günümüz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 477 göst.
20 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Hayalet (1,924 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,186 cevap

36,262 kullanıcı

...