0 oy
213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (213 puan) tarafından
Kizlar bebegim.kucuk oldugu icin disari cikip spor pek yapmiyorum malsef emiyir bebegim her emzirmeden snra acikiyorm yemk yiyorm.mecbur ama smdi tartildim 86 olmuşum nbcam ben boyum.160 rejime girsem sutum kesilirmi acaba bide tavsiye verbilceginiz diyet kistesiniz varmi kizlar ama sutumun kesilmesinde istemiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(1,415 puan) tarafından
Abur cubur yemezsen verirsn canım. Hem zaten sütünün kalitesi içinde abur cubur yememen lazm  
(213 puan) tarafından
Yok cnm yemiyorum zaten su da cok tuketiyorum gece emzirdikden snra cok acikiyorm.izmn tatli yiyorm.o bnce kilo aldırıyor bna gece ne yesem.kilo almam acba
(5,471 puan) tarafından
Hurma topu yap evde kendin. Hem çok basit hem de en azından sağlıklı
-Reklam-
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Geceleri kefir süt yogurt tatlı istediğinde canın evde olan meyveleri rondodan geçirip içerisine 2-3 çay kaşığı şeker yoğurt seviyorsan yulaf koyup tuketebilirsin hatta üzüm kuru kayısı ceviz fındık çiğ badem de yanında tok tutar
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Canım gün içinde neler yiyorsun söyle ben nerde yanlış yapıyorsun dana söyleyeyim. Sadece gece fazladan öğün yemek ile emzirirken kilo alamazsın. Emzirirken vücut müthiş  kalori yakar çünkü
(213 puan) tarafından
Cnm sabah kahvlti gun icinde oglen yemk varsa yemk yoksa cay buskivi aksam.yemk beyaz ekmk yemiyorm zaten keoenk ekmk yyrm
(5,471 puan) tarafından
İşte kahvaltıda ne yiyorsun, öğle yemeğinde ne yiyorsun akşam ne yiyorsun. Bisküvi yiyeceğine olur düzgünce öğle yemeği ye mesela. Daha iyi
0 oy
(10,892 puan) tarafından
Her emzirmeden sonra bireyler yemen normal acikirdin tabiki ama ne yediğin önemli ekmeğin arasına kaşarı koyar tost yapar yerden kilo alırsın örnek veriyorum tamamen her emzirmeden sonra biseyler ye ama sağlıklı şeyler olsun mesela bi salatalık ye havuç ye etli sebze yemeği ye kasikla ekmek başta olmak üzere karbonhidratı kes günde 3 lt su iç bak nasıl zayifliyosun 
0 oy
(993 puan) tarafından
Cocugun iki yasini doldurmadan diyet yapma sakin ama saglikli seyler ye bakkal urunlerini kes mesela 
0 oy
(988 puan) tarafından
kendi başına diyete girme kesilir ya da azalır sütün, ya bi diyetisten eşliğinde ver ya da spora başlamaya çalış 
0 oy
(13,602 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık? Telegram grubu var bizim katılmak ister misin? 62 den 54 e indim iki ayda burdan arkadaşlar la 
(213 puan) tarafından
3 aylik oldu 4 donduk cnm

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 650 göst.
28 Kasım 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 60 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 63 göst.
26 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherl (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
29 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,965 soru

12,168,522 cevap

36,632 kullanıcı

...