0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (2,281 puan) tarafından
kızım diş çıkarıyor aşırı huysuz bişey yemiyor içmiyor sabah 6 da uyandı o satten beri ağlıyor mızmızlanıyor, daha yeni uyudu bende yanında uzanıyorum uyusam mı kalksam mı diye düşünüyorum 

11 Cevaplar

0 oy
(989 puan) tarafından
Oğlum 6 da uyandı her gün rutin saatimiz bu şimdi uyudu bende kahve üstüne kahve içip bütün enerjimi toplamam gerekiyor aksi taktirde yürüyen ölüyüm
(2,281 puan) tarafından
benim şansıma kahve de kalmamış:((
-Reklam-
0 oy
(10,192 puan) tarafından
Dil terapistine gidecez ondan kalktım ama çok uykum var birde aç gidecez 2 seansı var bugün 
(2,281 puan) tarafından
niye aç gidiyorsunuz canım, geç bitmez inşallah
(10,192 puan) tarafından
Sabah sabah oğlumda bende birşey yiyemiyoruz 2 saat sürüyor dersi 2 dersi var bugün dün bir dersi vardı
(2,281 puan) tarafından
kolay gelsin canım
(10,192 puan) tarafından
Teşekkürler cnm ♥️
0 oy
tarafından
Sersem gibiyim aynı dolaşıyom evde
(2,281 puan) tarafından
aynı durumdayım yaa şu diş dönemi geçse de :((
tarafından
Benim oğlan 3 yaşında:(
(2,281 puan) tarafından
ayy halaa mı çok erken kalkıyor:((
0 oy
tarafından

Çok uykum var. Gece geç yattım uyku düzenim yok ya :(. Sabahta oğlan kalktı haliyle neyseki babam evde de onunla duruyor ben de sürünüyorum :D uyuyacağım ama uyuyamıyorum da tam uyuyacam tepeme geliyor öğle uyku zamanı gelse de uyusa 

(2,281 puan) tarafından
kız seninkiler var bebeğin yanında, gir bir odaya kapıyı kapat uyuu :))
tarafından
Tam uykuya dalacagım elinde birşeyle geliyor taaak böğrüme :D
(2,281 puan) tarafından
shshs sana uyku yok anlaşılan:)) benimki de yanımda yatıyor uyandığı zaman saçımı çekerek uyandırıyor sağ olsun :)
tarafından
Uyuyakalmış içerde :D keşke başka bir şey dileseydim :D ben yatar
(2,281 puan) tarafından
git kız uyanmadan sende uyu , iyi uykulaar
0 oy
(5,477 puan) tarafından

Ayakta uyuyorum bugün büyük kursta minik kendi halinde kahve içtim gelemedim kendime 6.5 da uyandı 

image

(5,477 puan) tarafından
Kız oda manava şöyle getirsinler diyo pazara gidecek zamanı yok
(59 puan) tarafından
Merhabalar bende bebeğime bu oyun minderi den almak istiyorum internetten. Baktım emin olamadım kullanışlı mi?
(5,477 puan) tarafından
Almasam da olurmuş dedim ben biraz oynayıp yuvarlanıyor 6 aylık şuan  biraz daha buyuse durmaz
(59 puan) tarafından
Ozmn eğitici oyuncaklar alayım bunun yerine
(5,477 puan) tarafından
Bende heves edip aldım büyükse top havuzunu daha çok seviyorlar eğitici oyuncaklar daha iyi
0 oy
tarafından
Kız yat boşver benimki de bizi uyutmadi bu gece sabaha karşı 2kere yatagina koydum 2kere uyandı yanımıza geldi eşim alışık değil o hele hiç uyuyamamis sabaha karşı artık pes etti Merve kalk götür şunu kıpır kıpır hiç uyutmadi dedi çift kişilik yatak da biz kenar korumalık olarak kalmışız oğlan döne döne uyumuş esim diyo ki bi uyandım kafasını göbeğime koymuş diyo 
(2,281 puan) tarafından
hshshd aahh nedir şu bebelerden çektiğimiz:))
tarafından
Kız sorma ya 10 gün annemlerde kaldım postlarima denkgeldiysen bilirsin orda koyun koyuna yattık şimdi sabaha karşı uykuyu alınca hemen beni yokluyo yanında değilsem hemen yataga tirmaniyo kötü alıştı dün öğlen uykusundan uyanınca kynanama gitcektik bende yorgunum oğlanın yanına yattiydim normalde 1 saati zor uyuyan oğlan 4 bucuga kadar uyumusuz ben yanındayım diye ben uyandırmadan daha da uyuyodu
(2,281 puan) tarafından
yaaaa oda napsin canım alışmış demekki annesinin yanında yatmaya:)) benimki de öyle valla yanından kalktığım anda uyanır:(
0 oy
(472 puan) tarafından
Ay bu çocukların sabah erken kalkmalari ne ya dertleri ne uyaniyorlar sabah sabah 7 den belli ayaktayız uykusuzum oğlan enerjik dolu oynuyor gücüm kalmadı havada sıcak 
(2,281 puan) tarafından
valla yaa ben onların yerinde olsam ne uyurum var yaa
(472 puan) tarafından
Bende uyurum çocuklar isde napcaz buyuduklerinde erken kalkmazlar güzel gunler
0 oy
(4,919 puan) tarafından
Uyu dinlen yoksa gün boyu modun düşük olacak  bebeğine enerji biriktir 
(2,281 puan) tarafından
öyle yapacağım ya yoksa hiç dayanamam
0 oy
(5,533 puan) tarafından
Sicaktan uyuyamiyorum uyudugumda gec oldu erkdn kalktik asiri uykum var
(2,281 puan) tarafından
valla benimde çok uykum var sanırım gidip yatacağım bizim ev o kadar sıcak değil
(5,533 puan) tarafından
Balkonu acsam serin oluyorda hirsiz girer diye korkumdan acamiyorum yatarken
0 oy
(1,858 puan) tarafından
5 buçuk ta kalktık uykusu geldi eğitime gitmemiz lazım saat geldi kara kara düşünüyorum napixaz diye
(2,281 puan) tarafından
hep öyle oluyor zaten uyumamalari gerektiği zaman uyurlar:)
0 oy
(13,898 puan) tarafından
Uyusaydın direk 

Efe de diş sancıları var da ekstradan atak dönemine girmiş 6 da kalktı anca uyuttum 
(2,281 puan) tarafından
halaa buralarda oyalaniyorum ,sonra pişman olacağımı bile bile:)) ayy sana da kolay gelsin canım
(13,898 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 715 göst.
10 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ecrin2147 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,107 göst.
6 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 632 göst.
21 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu