0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
Eşim ben evde yokken yeni tişörtüne çay dökmüş ve makineye atmış bende gelince uğraştım ama leke çıkmıyor yepyeni tişört giyilmez hale geldi lekeyi çıkartmanin bir yolu yok mu acaba 

7 Cevaplar

0 oy
(4,638 puan) tarafından
Karbonat belki işe yarar  dene istersen 
(103 puan) tarafından
Karbonati denedim olmadı maalesef:(
-Reklam-
0 oy
(5,824 puan) tarafından

ameay toz leke cikarici kullanirim ben hep cocuk ek gida zamani resmen yiyorum gibi bisey tuketiyorum her makinada yesem daha az harcarim toz leke cikariciyi:)

0 oy
(2,205 puan) tarafından
Ben gratisten benrinin leke çözen spreyini almıştım halı beyaz fondöten ve çay döküldü sıktım 5 dk bekleyip yıkadım geçmişti karbonat deneyebilirsiniz birde
(103 puan) tarafından
Ama işte lekeyi makinada yıkamış
0 oy
(639 puan) tarafından

Ben çocuklarımın lekeli kıyafetine de kullanıyorum bizimkinede. Bu leke çıkarıcının üstüne tanımam. Lekeden gözükmeyen tişörtü bile yepisyeni yapar o derece. 

image

(103 puan) tarafından
Yıkamış ama makinede yine de çıkartır mı sizce denediniz mi hiç yıkandıktan sonra lekeye uyguladiniz mi
(639 puan) tarafından
Çoookk :)) erindiğimden meyve lekeli kıyafetlerini yıkatıp hiç çıkmayan o lekeleri bile çıkartır hiç şaşmaz. Yeni alınmış gibi hiç lekeli kıyafeti yoktur. Bu leke çıkarıcının üstüne tanımam o derece diyeyim :)
(103 puan) tarafından
Sağolun teşekkür ederim
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Nette stop diye bir sprey var çok iyi
(103 puan) tarafından
Bunu duymuştum tşkler
0 oy
tarafından

E bebekte leke cikarici var kaynar suya iki uc kasik at tisortu koy köpuruyo biraz beklesin tertemiz olur 

Oglumda ilkkez giydigi tisortune soguk cay doktu makinaya attim bi ciktiki hic gitmemis hemen onu yaptim tertemiz

image

image

image

(103 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim denicem
0 oy
tarafından
Naspirin var harika vişne lekesini bile anında çıkardı beyaz tsortten..
(103 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 678 göst.
0 oy
11 cevap 225 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nloto16 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 210 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,001 soru