0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından

Yeni ev yaptırıyoruz parke desenli seramik odalara yaptirsam mi daha mantıklı yoksa evi komple normal seramik mi yapsam cok arada kaldim sizler nasıl kullanıyor sunuz yada artı ve eksileri neler

image

5 Cevaplar

0 oy
(5,471 puan) tarafından
Yerden ısıtma olacaksa komple ıslak zemin yaptır kuzum. Bence. Yani benimkiler suya dayanıklı parke ama ıslak zemin olsun isterdim. Tadilattan gözüm korkmasa gireceğim o işe
(116 puan) tarafından
Bn zararlı doye duydum zamamla parkeyo eritiyor Muş böyle bir durum var mi ki
-Reklam-
0 oy
(11,870 puan) tarafından
Ben kullanmiyorum ama kisin bi eve gitmistik sicak havuzlu yerden isitmaydi yerler komple seramikti çok guzeldi bence. Bence oyle yaptir yazinda daha serin olur hem
0 oy
(5,501 puan) tarafından

Bizimki böyle canim

image

0 oy
(10,687 puan) tarafından
yerden ısıtma 10 numara 5 yıldız, enerjiden aldığın verim fazla. kombiyi daha düşük ısıda çalıştırıyorsun daha çok sıcaklık elde ediyorsun. görümcemin evinde var, üstü parke. ben yaptırırsam nasıl yaptırırım hiç düşünmedim ama
0 oy
(30 puan) tarafından
Benimkiler parke görünümlü taş. Koridor banyo ve mutfak da fayans. Böyle de kullanışlı ama hepsi parke görünümlü olsun isterdim. Fayans sevmiyorum ben. Bir de siyah yapmışlar sagolsunlar sil sil parlamiyor hiç hep iz kalıyor.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
27 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ahmetmetenin annesi (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
15 Ocak 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde byzaender (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 167 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Minalya (385 puan) tarafından soruldu

401,989 soru

12,034,307 cevap

36,262 kullanıcı