0 oy
685 göst.
Aile kategorisinde (390 puan) tarafından
Mesela benim annem veya babam hasta olmuş olsa evime kalmaya gelmiş olsa ben baksam bide erkek kardeşlerim var onlar bakmamış olsa anneme ve babama bakmaya izin vermezler oğlunun evi varken kızınin evinde kaliyorlar diye ne alakası var ya ha kız bakmış ha erkek çocuk ne değişiyor 

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Senin acilen yatarak tedavi olman lazim ne yaptiklarin ne davranışların hiç normal değil 
tarafından
Online randevu al cnm
(390 puan) tarafından
Babası evde nasıl giricek bide oğlum istemiyo çünkü sürekli babasıyla beraber
(5,392 puan) tarafından
Bak valahi aynı yorumu yapmaya geldim hatta yorumları okudukça yok iyi değil kesinlikle hasta dedim
(5,392 puan) tarafından
18 yaşındaki bir çocuk için o evlilik devam ettirilmez. Sen kocandan asla vazgeçemezsin.
Çocuk için devam ettirilen evlilikte kocanın ne yaptığı asla umursanmaz. Eve giriş saati bile umrunda olmaz. Sen adam için ölüp bitiyorsun.
(390 puan) tarafından
İyyy asla ölüp bitmiyorum hergun ölsün diye dua ediyorum
-Reklam-
+2 oy
(123,234 puan) tarafından
senin kocan duzelmez arkadasim
(390 puan) tarafından
Yok asla düzelmez geçen sene eltimin annesi köye gitti kızının yanına abisini sürekli arayıp durdu kovsana ne ekmek yediriyon diye kaynanana oğulları var baksın diyip durdu ve kadın kızınin evinde öldü sonrada laf çıkardı bı kadına oğulları bakamadi kızının evinde öldü diye
(123,234 puan) tarafından
cok itici bi adam kocan
(390 puan) tarafından
Evet kesinlikle öyle
+1 oy
(2,947 puan) tarafından
Bazı zihniyetler çok pis. Evladın kızı erkeği olmaz. 
(390 puan) tarafından
Benim eşimde aileside öyle midem bulanıyor artık bunlardan ya yemin ederim
+1 oy
(954 puan) tarafından
Sanki bir tek erkekler çıkıyor anasından. Erkek çocuğu olmayan anne babalar ne yapsın?
(390 puan) tarafından
Anlamıyorlar işte
+1 oy
(2,343 puan) tarafından
Yenin ederm usenmedm diger postlqrina baktim.canm benim ben burda okurken daraldm pes pese 3sigara yaktim valla.bu nasil bi es bu nasil bi adam.ve sen bu adamla nasil duruyorsn saka gibi valla ya sende soeun var yada bilmiyorm mecburiyetn falan var sanirim.adam sana annem.icn seni bosarim diyor.yegenjnj kendj cocugndqn once tutuyor sen hala bu adamlasin pes dogrusu.
(390 puan) tarafından
Evet ne yazikki doğru çocuğum için mecbur katlaniyorum
0 oy
(17,277 puan) tarafından
Kocan iğrenç insan gerçekten önceki sorunlarini da hatırladım böyle insanla uğraşmak zor Allah akıl fikir versin
(390 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(635 puan) tarafından
Annem mayıs ayında ameliyat oldu. Babam öldü zaten tek annem var. 1 abim var evli, 1 ablam var evli. Hepsi de anneme çiçek gibi bakar ama benim eşim anneme direk “Anne ameliyattan sonra bize geliyorsun Melisa sana bakar burada rahatta edersin” dedi. Hastanede bana yakındı. Geldi annem 20 gün kadar bende kaldı. Eşim kendi annesi gibi sevindi, saygı gösterdi. Allah herkese hayırlı eş nasip etsin 
(390 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım ama doğunun insani genellikle böyle oluyo işte oda beni buldu
(3,120 puan) tarafından
Doğu insanı kız erkek fark etmez, anne babasına bakar. Senin ki doğuluktan değil bacım cahillikten. Eşim hep der kendi annem de olsa senin anneler de olsa hastalandi mi el atacağız der. Yurt dışına tasinana kadar her gün anneme gidip geldim yatalak ikizime bakmak için. Bir gün ağzını açıp demedi evinde kal diye. Demezdi de
(390 puan) tarafından
Evet benim ki aşırı derecede cahil zaten
0 oy
tarafından
Canım Allah sana sabır versin eşin zaten annem için seni bosarim demis benimde oğlum var ilerde evlenince böyle birsey dese saçma olur yani bir insanın en kıymetlisi bence evlenince eşi olmalı annesi değil süt kuzusu mu eşin bu ne ya gerçi anlamaz bu adam ne kadar anlatsanda 
(390 puan) tarafından
Evet 2 dk önce bile hala aynı şeyi söylüyor kızım olsa onun evine barkina asla gitmem diye
tarafından
Defol git diyecen koynuna girsin annesinin *****
0 oy
(546 puan) tarafından
Benim anamın erkek evladı yok 3 bacıyiz oyle bir mantık mi var. Kim bakacak ozaman benim anama babama ben bakmoyacaksam 
(390 puan) tarafından
Bakmicaksin demekki eşimin deyimiyle
(546 puan) tarafından
Ozaman Derseki benim annem babam hasta bize gelecekler bakacam. Dönüp diyeceksin ki git onların evinde bak. Ben bakamam getirem benim evime.
(390 puan) tarafından
İşte benim eşime öyle demiş olsan direk dövüp kovar seni evden
(546 puan) tarafından
Öyle yaparsa neden hâlâ yanindasin.
(390 puan) tarafından
Oğlum için duruyorum yoksa asla durmam
(546 puan) tarafından
Oğlun kaç yaşında
(390 puan) tarafından
18 yaşında
(546 puan) tarafından
Canım oğlun büyümüş yani onun için fazlasıyla sabret mişsin bence dur de artık