Ve çok üzülerek yazıyorum ki o hastanenin sistemi herşeyi çok güzel yalnız çalışanlar berbat en tepesinden en aşağısına kadar , neyse kısaca anlatayım ilk doğumumu orda yaptım ve harika geçti oda tek kişilik doğumunu odanda yapıyorsun 6 - 8 saat sonra servise çıkarıyorlar oda çift kişilik de var tek de var ben her ikisinde de çifte denk geldim ilk doğumum müthişti o kadar memnun kaldım ki çevremdeki herkese öneriyordum çalışanlar özel hastaneden bile daha ilgiliydiler Güler yüzlüydüler bütün çalışanlar bende memnundum ve ikinci doğumumu da orda yaptım takibim orda değildi sadece doğumda gittim onuda belirteyim bunun için acilden giriş yapılıyor şansa hangi doktor varsa neyse ikinci doğumumda evet doktoru iyiydi hakkını yiyemem ammaaa velakin yanındaki çalışanlar berbat servistekiler berbat ilgi sıfır ya taburcu olacağım gün kadın arıyor gelin kelebeğinizi çıkaracam diyo iki oda ötede poposunu kaldırmaktan aciz hastaları ayağına çağırıyor bişi soruyorsun zorla cvp alıyorsun maalesef aynı memnuniyeti alamadım berbattı yenidoğana gittim sonra ayağımı ordan kestim işitme testini kalça USG faln hepsini başka hastanede yaptım gitmedim artık