0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (9,448 puan) tarafından
Gece uyanmaları çok oldu bende beşıgi yatağa doğru koydum birleştirdim bebeği oraya yatiyom oglanı tekrar yanıma aldım nasıl ayrı yatamaya alistirim bilmiyom oğlanı yanımda diye sabaha kadar uyudu 

8 Cevaplar

0 oy
(1,035 puan) tarafından
1 uyumaz 2 uyumaz. Keşke hemen geri yanına almasaydın. Mecbur alışacak zamanla. Gerekirse ayırdığın zaman 1 hafta 10 gün kadar kendisiyle o odada yatman lazım 
(9,448 puan) tarafından
Doğru canım çok sık. Uyandı
-Reklam-
0 oy
(4,648 puan) tarafından
Kaç yaşında oğlun ben kızımı üç yaşını geçince ayırmıştım beraber ona nevresim takımı aldık yastık aldık hepsini kendi beğendi gece olunca bir hevesle yattı alıştı 
(9,448 puan) tarafından
2 buçuk yasinda canim
0 oy
(14,358 puan) tarafından
Iste tam da bu yüzden ben bebeklikten bu yana bir yatmaya karşıyım. Bazı durumlarda evet yanında yapılabilir ama onun harici bence aynı oda bile yatmamalı. 

Eltimin ikizler 8 yaşında hala anne veya baba arıyor yanında bi tanesi 
(9,448 puan) tarafından
Evet haklısın canım bebek ya insan ayrı odaya koymak istemiyo
(14,358 puan) tarafından
Bence anneler kendilerine eziyet etmemeli yalilarda villalarda oturmuyoruz yan dairenin afedersin osuruk sesi geliyor. Ben bebeğimi çok nadir yanıma aldım onu da mecburiyetten şuan 26 aylık kendi odasında uyuyor
(9,448 puan) tarafından
Maşallah canım cok iyi
(154 puan) tarafından
++++++++++++++ bende ayırdım küçük yaşta 3 aylıktı sanırım baştan ne yaparsan o ama yanında kameram vardı hassas ıı dese duyardık ki odamızda dipdibeydi
(14,358 puan) tarafından
Benim uykum da hafiftir ilk zamanlar zaten gece gündüz uyumazdi kusmasi vs. De olmadığı için başka odaya koydum
0 oy
(11,235 puan) tarafından
Kız hemen pes edersen alisamaz mi 1 olur 2 olur alisir yani 
0 oy
(14,957 puan) tarafından
bu is annede bitiyor maalesef birkac kez uyandiktan sonra alisiyorlar canim besigini geri ayir 

kendi odasi yok mu 
(9,448 puan) tarafından
Oda var da bazasina şuan yatak yok tek kişilik alıncek beşikte denedim. Ayrı yatirmayı orayida sevmedi
0 oy
(1,224 puan) tarafından
1 yaşında ayırdım halen kendisi yatıyor odasında ne kadar erken o kadar iyi 
0 oy
tarafından
Bak benim.esim yok yatağım boş  yani ama ben yinede oğlumu yanımda yatırmaya alıştirmadim hep kendi yatağına koydum tabi yanıma.heldigi oluyor ben aldığım oluyor ama bazen direk kendi yatağıma koyuyorum gidiyor yatağına iniyor alistirma bırak 1.hafta on günde alisir
(9,448 puan) tarafından
Beşiği çektim yatağa doğru onuda aldım
0 oy
(4,989 puan) tarafından
Ben bu konudaki illa ayri yatmali dusuncesini dogru bulmuyorum. Hayvanlar bile yavrusunu dibinden ayirmiyo, biz insanlar direk cocuga yetiskin muamelesi yapiyoruz. Bi zaman sonra siz istesenizde yatmayacak. Ben 2 yasinda ayirdim ama bazi gece kalkar gelirdi, bazen direk bizimle yatmak isterdi. Bazen esimle ben derdik bizimle yat diye. Suan 6 yasinda odasinda yatiyo ama ben hala gel derim, hasta olur yine yanima alirim. Kucuk oglum 14 aylik inan bu gece ben esim ve cocuklar brlikte yattik. Ne zarari var. Hic bir zarari yok. Ilk oglum ozguvenlidir yani bagimlilik yapar vs dye dusunme sana karsi. Olmuyo. Aksine bagin daha iyi oluyo. Cocuktan kactikca, yeterli duygusal doyuma ulasmazsa cocuk daha cok yapisir. Size ihtiyaci var, belki korkuyo, belki sadece yakin olmak istiyo. Yeni kardes varsa ister ayrilik kaygisi olusmus olabilir. Bence zorlamayin. Illa ayiracaksaniz da acele etmeyin konusa konusa alistirin.
(9,448 puan) tarafından
2 buçuk yaşında şuan tekrar aldım yanıma gece geliyo yine beşiği yanıma aldım küçüğü oraya yatiriyom

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 552 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 247 göst.
0 oy
28 cevap 574 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 247 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu