0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (2,640 puan) tarafından
Aramazsam annemi mutlaka arar ulasamadim deyip arar ararsın saçma sapan şeyler ile insanı sinir eder oğlum Kur'an kursuna gidiyor diye sürekli saçma yorumlar yapıyorlar nasıl dayanıyor kursa diyor kursta etini kemiğinden ayırıyorlar ya çocuğu herşeyden sogutuyorlar tekvando ya gidiyor aman bir yeri kırılır ben çocuğu kurstan kursa yollayıp duruyor musum o kadar sinir oldum ki yani ne yapmalıyım çocuğu eline tablet verip akşama kadar evde mi otursun erkek çocuğu bu evde sürekli ablaları ile öldüğü için erkekler ile iletişimde zorlanıyor yani yarın ortaokul da çok zorluk cekecek bu şekilde olursa ben kendim de öğretmenim sorsan anneme hergun alım olsun diye dua ediyor oğluma evde mi alım olacak ne saçmalık ya kursa nasıl dayanıyor ne demek ya

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Boş boş şeyleri kafanıza takip üzmeyin kendinizi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben oğlumu kur an kursuna göndermeyeceğim camii falan hocalar çok kötü davranıyor hele konya ya geldim bir kaç kişi gördüm yok ceza yok vuruyorlarmış benim oğluma böyle şeyler yapılsa ben o hocayı camii nin  tahtalarına gömerim yani iyi olan da vardır gunahını almak istemem kimsenin babası evde kendi verecek bu konu da eğitimini ama tekvandoya göndermek kurslara göndermek çok iyi bir şey üzme kendini annen gereksiz tavırlar ve konuşma sergilemiş bende oğlum büyüsün göndereceğim erkek çocuğu evde yetişmiyor kız çocuğuna benzemiyor 
(2,640 puan) tarafından
Gerçekten saçma sapan yorumlar eşim takip ediyor zaten
tarafından
Ee yani ebeveyn kontrolünde olan bir çocuğa kimsenin müdahele etme hakkı yoktur canım hiç takma

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 154 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 631 göst.
23 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne0000 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 457 göst.
11 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miraeymen (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
28 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesinannesi_ (1,077 puan) tarafından soruldu

412,324 soru

12,412,121 cevap

44,896 kullanıcı

Kategoriler

...