0 oy
159 göst.
Aile kategorisinde (28 puan) tarafından

direk konuya gireceğim biz ailesiyle birlikte oturuyoruz haliyle herkese özeniyorum eşimle birlikte yemek yemek bı yere gitmek kahva içmek baş başa herşeye özeniyorum baş başa kalmak istiyorum iki üç gün önce çiğ köfte yemeye gidelim dedim evdekiler bişey der diye korkusundan bir gün akşam gideriz dedi tamam dedim bugün dışarı gitti bende geleyim dedim yok dedi akşam gidelim birlikte dedim yok dedi gelirken çiğ köfte almış gelmiş ablasıyla bana bende surat yaptım ben basa basa gidip yemek istiyorum evdekilerle yemek istesem al gel yiyelim derim dedim aldı çiğ köfteyi fırlattı senin de Allah belanı versin evdekilerin de dedi seni düşünüp aldım geldim surat yapiyon dedi benim amacım baş başa gitmek yemek dedim şimdi küstü benimle suçlu ben miyim eşimin belirli hapları var ablası bizde kalıyor bı ablası diyor bı annesi hapı yuttu mu sanki ben eşi olarak düşünemiyorum eşim düşünüyor niye demiyosun dedim niye diyim düşünmeleri sucmu diye bağırdı

4 Cevaplar

0 oy
(9,726 puan) tarafından

Hap konusunda tabi ki ablası annesi de düşunebilir içti mi diye sorabilirler burda haksızsın. 

Mesela bugün benim erkek kardeşimden 8 tüp kan almışlar nikah işlemleri için, o sırada gelinimizle konusuyorduk, kek meyve suyu fln yeseydi dedim başı dönmesin dedjm. Yedi abla merak etme dedi, o da kalkıp bana mı desin ben düşunurum sen karışma diye.

Ama baş başa gitme konusunda haklısın, insan eşiyle çıkıp el ele gezip bi nefes almak istiyor. Bunu tatlı dille anlatabilirsin eşine.
-Reklam-
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Neden ayri eve cikmiyorsnz canm
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Başta kabul etmeyeceksiniz sonuçları böyle oluyor bunları tahmin etmek çok zor olmaması gerek ya siz o evde yaşıyor bile olsanız orası sizin eviniz değil esininiz ailesinin evi o yüzden mecburi olarak onlara ayak uydurmak zorundasınız eşinin işine geliyor belli ki arada sırada başbaşa yemeğe gitmek tatile gitmek kaçamak yapıp bir günü birlik geziye gitmek zor değil belli ki eşinin de bu durum hoşuna gidiyor açıkça diyeceksiniz ben böyle yaşamak istemiyorummm
0 oy
(441 puan) tarafından
Ben birlik yaşamayı kabul ettiysem sen de bana özel alan yaşatmak zorundasın arada bir beni çıkarmak, gezdirmek, yalnız kalmaz, başbaşa aktiviteler, yürüyüş yapmak, gezdirmek zorundasın de. Üste çık. Haklısın haksız gibi durma kavga et demiyorum ama acaba haksız ben miyim vs gibi sinme.. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 210 göst.
0 oy
7 cevap 177 göst.
23 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Cennetcennet (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 238 göst.
13 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 149 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Yasmin6547 (1,338 puan) tarafından soruldu