+1 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (12,936 puan) tarafından
Kızım ishal,iki gün yattık hastanede. Reflor enterogermina flagyl aklınıza ne gelirse kullanmaya çalışıyorum. Kusmuyo diye bugün çıkardı Dr evde kustu. Bu arada annemdeyim bir yıldır beklediğim tatilin 4 günü böyle gitti. Aklıma mukayyet ol diye dua ediyorum artık Allaha onun hali kendi halim. Vallahi çok yoruldum. Tekrar yatış verir diye aklım gidiyor. Hamilelikten mi bilmiyorum yıpranmış hissediyorum iyice. Dua edin bana akıl verin ne olur

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktor bize diafuryl vermişti ulaş ishal olmuştu denediniz mi 
(12,936 puan) tarafından
Canım 4 gündür gözetimli tedavide eve bugün çıktık flagyl gaviscon verdi
tarafından
Çok değişik virüsler çıktı artık neyin ne olduğunu doktorlar bile anlamıyorlar ki . Çok geçmiş olsun
(12,936 puan) tarafından
Çok sağol canım
-Reklam-
0 oy
(290 puan) tarafından
Rota virüsü testi yaptılar mi 
(12,936 puan) tarafından
Tüm testler yapıldı canım
(290 puan) tarafından
Kaç yaşında canım çocuğun
(12,936 puan) tarafından
Dört buçuk canım
(290 puan) tarafından
Kahveye limon sıksan  bizde geçiriyor hemen bende bilmiyorum valla dokunur mu bi dene patates hasla pirinç sulu lapa halinde yedir . Muz bide katılaştırır tuvaletini.  Belki de denemissindir ama o kadar tedaviye gecmediyse bunlarda gecmz belkide ama dene . Bide başka hastaneye getir doktora doktora çok fark ediyor
(12,936 puan) tarafından
Canım yemez kahveyi neler vermedim aklın durur
0 oy
(12,936 puan) tarafından
Post yukarı yakın zamanda yaşayan
0 oy
(5,502 puan) tarafından
Arkadaşın kızında oldu zehirli ishal demişler serum filan takıldı kendine gelmişti canim çok geçmiş olsun 
(12,936 puan) tarafından
Zehirli ishal değil canım temiz tüm tahlilleri 4 gün serum yedi iki gün yattı zaten
(5,502 puan) tarafından
Allah şifa versin canım ❤️
0 oy
tarafından
İlaçların yanında biraz alternatif tıp mi uygulasan acaba. Genelde çocuklar kahvenin telvesini yemeyi severler az içine limon sıkıp versen yese belki faydası olabilir. Pirinci iyice lapa yap şeker koy sütlaç diye yuttur. Çok geçmiş olsun inşallah gen iyisilir.
(12,936 puan) tarafından
Sağol canım pirinç deniyorum kahveyi de vereyim inşallah yutar

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 231 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 30 göst.
0 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,886 cevap

36,824 kullanıcı

...