+1 oy
234 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,864 puan) tarafından
Kızlar 6 gün sonra 4 aylık olacak bebeğim var sadece mama yiyo su gunde bı kere 3-4 Çay kaşığı veriyorum ama çok terliyor yetersiz mi geliyo acaba idrar rengi koyu sarı geliyo siz veriyo musunuz ne kadar veriyorsunuz bide

17 Cevaplar

+2 oy
(11,248 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Mamayı zaten suyla yapiyosun ekstra suda veriyomussun daha fazla verme hem tokluk hissi olusmasin hemde bazı bebeklerd sudan zehirlenme olabiliyo Allah korusun 
(1,864 puan) tarafından
İşte bende bu yüzden korkuyorum canım ama herkes doktor olmuş tersleyen mi dersin ne ararsan var
(11,248 puan) tarafından
Valla bişey söylemek istemiyorum herkes kendinden sorumlu canım dogurduklari gibi baksınlar kimseyle burda suyun verdiği zararları tartışıp uğraşacak vaktim yok benim ben nasıl araştırıp ogrendiysem herkes öyle öğrensin benim oğlum Nisan doğumlu 2 yaşında 2 senedir kavurucu sıcaklar var ben hiç mama vermedim ara ara 3 4 kaşık senin dediğin gibi su verdim o da baktım hava çok sıcak öyle yani bunun dışında kendim bol su içtim çok şükür oğlum taş gibi büyüdü
(1,864 puan) tarafından
İşte benim 4 yaşında da kızım var aradan bayağı zaman geçti hem onun kışa denk geldi o yüzden çok fazla hatırlamıyorum bu bebeğimde de yaza denk geldi stresten sütüm kesildi emmedi sadece mama alıyor o yüzden merak ettim ki daha önce bı postta okumuştum bı bebek sudan zehirlenmis diye o yüzden tedirgin oluyorum bilgili olanlara danıştım çok teşekkür ederim güzel yorumlarin için ❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Evet yetersiz geliyor ver canim su içsin havalar çok sicak
(1,864 puan) tarafından
Ne kadar vereceğimi bilemiyorum çok versem zarar verir diye korkuyorum bu sefer de
tarafından
Sudan bişey olmaz bence zaten çok fazla icmezler bende ölçüsüz veriyorum
+1 oy
(10,205 puan) tarafından
Bebeğim bu sıcaklarda 4 aylık olsaydı ben Muhtemelen verirdim Azar Azar, bide seninki mama ile besleniyormuş Bence kesinlikle vermen lazım emse gerek yoktu belki ama ver bence
(1,864 puan) tarafından
Veriyorum canım 3-4 çay kaşığı ama az mı geliyor diye düşünüyorum
(10,205 puan) tarafından
Az olabilir, sudan zarar gelmez her beslenmesinden sonra 3er kaşık verebilirsin
(1,864 puan) tarafından
Tamam böyle yapsam daha mantıklı en iyisi her mamadan sonra vereyim teşekkür ederim güzel yorumun için ❤️
(10,205 puan) tarafından
Rica ederim canım benim sağlıkla büyut bebişini inşallah
+1 oy
(13,699 puan) tarafından
Üç aylık olunca verdiğim çay kaşığıyla oğlum dört aylık olduktan sonra biberonla vermeye başladım siz ne kadar içiyor
(1,864 puan) tarafından
Bende 3-4 çay kaşığı günde bı kere veriyordum azı zarar olduğu gibi suyun fazlasıda zararlı diye biliyorum bebeklerde o yüzden tereddüt ettim buraya sorayım dedim ama artık biberonla veririm ne kadar içerse
(13,699 puan) tarafından
Altı aylık oldu şükür ek gıdaya başladı hava da sıcak çok su içiyor biberon la veriyorum yine
Bende çay kaşığı ile verdim başlarda kızım da sormuştum doktora 3 aylık olduktan sonra çay kaşığı ile başlayabilirsin sonra kendisi belirtir istemediğini demişti
0 oy
(288 puan) tarafından
Ben geçen sene o aylarda veriyodum 3 4 tatli kaşığı doktor demisti kendi kafama vermedim 
(1,864 puan) tarafından
Tamam canım günde bı kere o kadar mı veriyordun yoksa sabah akşam mi veriyordun nasıl veriyodun
(288 puan) tarafından
Yaa ben doktor ver diyince denedim tatli kaşığıyla sonra sonra yarim çay bardağına kadar verdim idrar sapsariydi çünkü kokuyordu bide zaman zaman. Sadece mama olduğu için ver demisti doktor
(1,864 puan) tarafından
Evet bizim de sadece mama idrarı sapsarı kokuyo bende çok mu vereyim az mı vereyim bilemedim
(288 puan) tarafından
Her mama sonrasi 2 3 tatli kaşığı ver hem pamukcuk olmaz ağzı kalıntı kalmaz . Sonra sonra daha fazla ver canım.  Ben böyle yapıyodum
0 oy
(288 puan) tarafından
Bide sadece mama olduğu için ver bence biraz daha 
(1,864 puan) tarafından
Tamam canım veririm
0 oy
(5,499 puan) tarafından

Doğduğu günden beri veren ben:angel:

(1,864 puan) tarafından
Bende verdim :)
(1,864 puan) tarafından
Ama çoku az mı onu bilemiyorum
(5,499 puan) tarafından
4 aylık olmuş canim istemeyince ağzını kapar zaten çıkarır
(5,499 puan) tarafından
4 aylık olmuş canim istemeyince ağzını kapar zaten çıkarır hava sıcak zaten sıvı kaybı oluyor bizde kristallesme olmuştu doktor bol bol su ver emdikten sonra dedi
0 oy
(1,646 puan) tarafından
Veriyorum canım bu sıcakta verilmezmi mama içiyor benimkisi ilk başlarda çay kaşıgıyla veriyordum şimdi biberonla 30 cc koyuyorum içiyor serinliyor 
(1,864 puan) tarafından
Kaç aylık canım 30 cc veriyorsun
(1,864 puan) tarafından
Bende o kadar versem olur mu acaba
(1,646 puan) tarafından
4 aylık canım ver nolcak ama karnı açken verme doyur yarım saat 1 saat sonra ver ki midesini suyla doldurmasın bebiş
0 oy
(435 puan) tarafından
3.aylık olmadan vermeye başladık Havalar çok sıcak ben sadece emziriyorum 1 hafta sonra 4 aylık olcaz ama veriyorum sabahta veriyorum akşamda 
0 oy
tarafından
Canım normalde su verilmez ama havalar çok sıcak olduğu için ver, sıvı kaybından idrar rengi değişiyordur
0 oy
tarafından
Doktor mama içen bebeğe 3 aydan sonra su ver diyordu ben 3 aylıkken başladım suya
(128,523 puan) tarafından
dogumdan snr hemen mamaya baslandoysa su hemen verilir 3 ay beklenmez
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Mama içen cocuga zaten su vermen gerekirken 3 4 çay kaşığından bahsediyorsun idrarından anlaşıldığı üzere bol bol su ver çocuğa doktora da mı sormadın arkadaşım yazık ya çocuğa ek gıda zamanına gelmiş ayriyeten bu sicaklarda hala 3 4 kaşık tan bahsediyorsun
(1,864 puan) tarafından
En çok sen biliyon tamam lütfen yazma artık
(1,034 puan) tarafından
Yazarım klavye benim telefon benim ahahaj
(1,864 puan) tarafından
İnsanın işi olmayınca demek ki
(1,034 puan) tarafından
E tabi yani
(1,864 puan) tarafından
Ne diyim bacım yaz o zaman ❤️
0 oy
(2,937 puan) tarafından
4.5 aylık küçük biberondan suluk yaptım onunla günde beş altı kere veriyorum içtiği kadar havalar çok sıcak canım 
0 oy
tarafından
Ben veriyorum tam dört aylık bugün biberona koyuyorum kaynatıp soğutup veriyorum hava çok sıcak 
0 oy
(665 puan) tarafından
Oğlum 3 aylık doğduğundan beri veriyorum meme+mama alıyor 
0 oy
(58 puan) tarafından
Bebeğim 4 aylık oldu 3 buçuk aylıkken verdim su. Mama veriyorum. Küçük biberonu doldururum 3 4 günde biter o su.
0 oy
(1,869 puan) tarafından
Kesinlikle ver kesin susuyordur doktor verme altı aylık olana kadar dedi baktım olmuyor bezi sari falan su verdim o sarılık gittti ben verme taraftarıyım altı ay çok fazla 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 353 göst.
26 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Fairytalee (2,605 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
5 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nrsyh (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 156 göst.
5 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde trigoxx (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 4,949 göst.
26 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Budak0101 (468 puan) tarafından soruldu

408,148 soru

12,258,722 cevap

37,311 kullanıcı

Kategoriler

...