0 oy
298 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Kızlar azar görüntülü sohbet falan diye bir uygulama var ve eşim bunu kullanıyor sanırım geçmişine bakıp görüyorum azar chat video uygulaması kullanıldı diyor ve eşim eve geldiğinde siliyor uyuduğu zaman ben bakıyorum indiriyorum ne numarasının üstüne kayıtlı nede Gmail üstünde iki Gmail hesabı vardi birini silmiş ben bunun üzerinde oldugunu düşünüyorum sizce nasıl çıkarayım ya bir türlü bulamadım hesabı 

4 Cevaplar

0 oy
(12,967 puan) tarafından

Evli biri neden o uygulamayı kullanır ki eminsen kullandığına düş üstüne canım 

(122 puan) tarafından
Ya geçmişine baktığımda kullanıldı diyor hata jeton satın almış ordan Bi kere sordum kullanıyor musun diye yok dedi ama baktığımda kullanmış ve ne hat üzerinde nede gafil üzerinde kayıtlı bisi yok nasıl çıkaracam bilmiyorum ya
tarafından
Belkide eskiden kullanmıştır ki kesin kullanmıştır yani
(122 puan) tarafından
Evet eskiden kullanmış ama geçmişe baktığımda kullanmış yine orda saati falan hepsi yazıyor ne zaman kullandığını iste ben bulamıyorum hesabı
-Reklam-
0 oy
(5,596 puan) tarafından
İki tane 18 yaş altı ergen erkek hastalarım vardı. Bu uygulamayı kullanıyorlardı.  İğrençççç ötesi cidden normal isnaanların kullanacağı bir uygulama değil yani. Bedava fuhuş uygulaması. 

Önceden kullanıyorsa sıkıntı fakat şöyle bir şey var. Özellikle futbol sitelerinde bu ve benzeri uygulamaların reklamı çıkıyor kapatırken o uygulamaya yönlendiriyor. Böyle bir şey olası. 

Ama öncesi varsa cidden çok kötü. 
(122 puan) tarafından
Yok canım bildiğim kadarıyla kullanıyor ama ben bir türlü çıkaramadım çünkü bakıyorum kayidi falan yok ne numara üstünde ne Gmail üstünde bilmiyorum bende
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Sosyal medyasından da bağlanmış olabilir.
(122 puan) tarafından
Peki şifreyi nasıl bulacağım ben eger öyleyse
(2,546 puan) tarafından
Onun telefonundan şifremi unuttum falan diyeceksin canim mesaj falan gelir değiştirip o şekil girebilirsin
0 oy
(3,804 puan) tarafından
Sosyal medyasında giriyorsa şifresi falan otomatik kayıtlı olur 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 346 göst.
30 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,020 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sermir (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 306 göst.
19 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 361 göst.
29 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Şunu da ye kalmasın (2,200 puan) tarafından soruldu

411,424 soru

12,384,776 cevap

43,448 kullanıcı

Kategoriler

...