+1 oy
145 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,037 puan) tarafından
15 aylik ilk atesi 38.7 ilik duş aldırdım calpol verdim yarim saatte 38.5 e düşmüş evde takibe devam etmeli miyim cok az düşmüş atesi 

6 Cevaplar

0 oy
(4,589 puan) tarafından
Havada sıcak onunda etkisi vardır bence de az düşmüş imkanın varsa bence götür vakitle gece falan yükselir daha zor olur
(1,037 puan) tarafından
Islak bez falan koydurmuyor ondan da pek etki etmiyor sanırım goturcem canım teşekkür ederim
(4,589 puan) tarafından
Rica ederim canım koydurmuyolar zaten çocuklar uyurken yakalarsan anca geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(373 puan) tarafından
Götür canım bence
(1,037 puan) tarafından
Götürecektim canim hazirlaniuorifkm bir daha baktım şimdi 38.1 olmuş
(373 puan) tarafından
O zmn gözlem altında tut canım buçuk üzerine çıkarsa gidersin
(1,037 puan) tarafından
Hazır halde bekliyorum aslında götüresim var da serum falan verirler iğne yaparlar canı yansın istemiyorum aynen takip ediyorum evde canım teşekkür ederim
(373 puan) tarafından
Geçmiş olsun umarım iyi olur canım
0 oy
tarafından
Dolven verin ardına ılık su ile silin soğuk ile değil.. Bi saat daha takip edin düşmezse götürün acile 
(1,037 puan) tarafından
Teşekkür ederim hazırlanırken bir daha baktım 38.1 e düşmüş ilk ateşe göre düşmüş sayabilir miyiz
tarafından
Düşüyor yavaş yavaş ama düşük bğ ateş değil
(1,037 puan) tarafından
Tekrar yükseldi acile gelene kadar 40 oldu atesi serum taktılar şimdi çok sagolun
tarafından
Geçmiş olsun rabbim şifa versin
0 oy
tarafından
Sadece bezle durdur soğuk kompres yap
(1,037 puan) tarafından
Öyle yaptım canım aksi gibi havada aşırı sıcak o da etkiliyor teşekkür ederim
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Atesi ne durumda bilmiyorum 1 saat olmuş yazalı ama sadece duş aldırma ,leğene su koy ılık oyuncak at bırak icinde oynasın (30-32 derece su yeter) hava çok sıcak serin tutmaya bak minnosu geçmiş olsun.
(1,037 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz icin sağlık kabinine götürdük orda alnından olctu 37 bucuk dedi sadece baş atesi var vucudu normal diş atesi dedi calpola devam et dedi eve gelince koltuk altından ölçüm 38.6 çıktı neden böyle oluyor anlamıyorum
(1,037 puan) tarafından
İçim rahat etmedi hastaneye getirdim gelene kadar 40 olmuş atesi serum taktılar bekliyoruz teşekkür ederim
(4,223 puan) tarafından
İnatçı ateş minnoş enfeksiyon kapmış olabilir ,en doğrusunu yapmissiniz geçmiş olsun tekrar.
(1,037 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Canım o ateş düşmez calpol 'ün kendine hayrı yok zaten 2-3 saate daha çok çıkar. Ama illa evde gözlem altında tutacağım dersen calpol den 4 saat sonra dolven ver daha çok etki eder ve rahatlatır ama sen genede götür hastaneye . Ortalık salgın kaynıyor. 
(1,037 puan) tarafından
Hep calpolle düşerdi aslında bugün ilk defa fayda etmedi sanki sağlık kabinine götürdük doktora gidecektik yeni açılmış bir baktirdim ayak üzeri baş atesi var sadece diş atesi evde calpole devam edin kompres yapın dedi orda alnından olctu 37.5 ben eve gelince 38.6 olctum içim hiç rahat değil tekrar doktora goturucem

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 172 göst.
9 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 238 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,406 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 92 göst.
0 oy
6 cevap 235 göst.

409,505 soru