+1 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (653 puan) tarafından
İçimi dökmek istedim dökecek kimsem yok...

Kızlar biz 5 kardeşiz annemiz babamız var ama yok gibi....

Sürekli evde kavga kavga kavga babam küfür eder hakaret eder insanı assagilar hadi annemle anlaşamıyor diyelim bizede bunları yaşattı.

Düşünün ben 27 yaşındayım ve daha yeni yeni insanlarla sosyallesiyorum.

Annem kimseyle konuşmamızı istemezdi hatta komşudan tuz bile isteme diyen biriydi kimseyle komşuluk yapmazdı.

Kısaca insanları sevmezdi.kendi ailesiyle de köpük zaten kardeşleri var ama yok gibi birşey annesi babasida vefat eşli uzun zaman oldu.

Gel gelelim konuya ben daha önce anlatmıştım babam çalışırdım paramı elimden alırdı bana harçlık verirdi ama bana birşey yapmazdı evlenirkende mani oldu sonra ben kaçtım evdede huzursuzluk hakimdi hep hakaret küfür sonra birşey olsa tartissak ben babama eyvallah etmedim kapı orda derdi hep bana ki bunu diğer kardeşlerime de söylemiş kovmus defalarca evden neyse ben evlendim kaçtım başlık parası aldı bana hicbirsey almadı eşya vs olsun çeyiz falan almadı 

Neyse ben evlendim aynılarını 2 . Kardeşime yaşattı oda 3 sene sonra evi terk etti kız arkadaşıyla yaşıyordu sonra 6 ay sonra evlendi neyse sonra en küçük kız kardeşim var oda şuan ergenlik döneminde onada böyle şeyler yaptı bu sefer kız kendini attı şimdi hastaneden taburcu oldu korkuyorum birdaha aynı şeyleri yaşamaktan ne yapicam bilmiyorum eşim desen elin oğlu 2 küçük çocuğum var onada guvenmiyorum ailesiyle alakalı en ufak konu geçse beni konuşturmaz bekarken kardeşiyle ev aldılar kardesine hakkını yedirdi evlendik bilezik taktı kayinpederim onu kaynima verdi hakkını yedirdi düğününü eşyasını kendi yaptı zaten babası kızı olanı adamdan saymıyor zaten işin garip tarafı eşim adeta ezilmeye alışmış ben oyle degilim ama onuda arayıp desem babam böyle der benim babamda öyleydi der hatta daha beter onun babası da anlatmak istemiyorum ne yapicam bilmiyorum 6 buçuk aylık bebeğim var hicbirsey yapamıyorum . Elim kolum bagli üzülmekten başka birşey gelmiyor elimden

4 Cevaplar

0 oy
(3,003 puan) tarafından
Insanin yuzu basta gulmedimi sonra da gulmuyo rabbim yardimcin olsun
(653 puan) tarafından
Sağol cnm Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Hem bundan sonraki hayatınızda hem de cennette köşkleriniz, huzurunuz olsun inşallah. Çok üzüldüm :( kızınız var anladığım kadarıyla. Babası inşallah onu çok sever. Siz ne olursa olsun hep kızınızın yanında olacağınızı ona hissettirin bu zinciri kırmak sizin elinizde... 
(653 puan) tarafından
İnsAllah Allah'a dua ediyorum o gücü kuvveti versin bana
(1,123 puan) tarafından
Amin kardeşim
0 oy
(4,058 puan) tarafından
Çok zor bir durum Allah'ım sana ve kardeşlerine dayanma gücü versin ama evde baba kötüyse o evde geçim yoksa çocukların hali böyle oluyor evden kaçarak yanlış evlilikler hayattan vaz geçme Rabbim babana merhamet versin azıcık bile olsa inşallah 
(653 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun eşimin de travmaları çok ne yapicam bilmiyorum ailelerimiz bize iyi gelmiyor eşim normalde çok iyi ama dolduruslarina çok geliyor ailesinin
0 oy
tarafından
Eşinle olan yer hariç gerisi benim ailemi anlatmışsın benim eşim allahaa şükür çok iyi yaşadığım tüm zorlukları 

Babamın beni dovusunu herşeyi unutturdu sosyallestirdi ve daha fazlası 
(653 puan) tarafından
Eşim ailesi olmasa mükemmel bir insan olma yolunda ilerleyenilir ama ailesinin sesini duyunca degisiyor ailesi çok kiskirtiyor

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 950 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 839 göst.
0 oy
11 cevap 447 göst.
9 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu

414,135 soru

12,463,769 cevap

46,824 kullanıcı

Kategoriler

...