0 oy
554 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar direk konuya geçiriyorum az önce eşim kanepede uyuyordu bende salona gittim telefonunu aldım resimlere bakıyordum oğlumu tıraş ettirmişti resim çektimi diye o esnada bi kadın resmi gördüm kapalı ve gözlüklü yaşı küçük gibiydi 24 23 gibi birden uyuyan eşim uyandı ne yapıyorsun sessizce burda diye bağırmaya başladı direk telefonu aldı sonra birden sinirlendi bağırdı çağırdı sanki bisey yapmışım gibi ama baya sinirlendi bende salonda yat dedim çarptım kapıyı geldim odaya bu kız kim demeye kalmadan kıyameti kopardı gece gece niye böyle bisey yaptığı? Normalde hep telefonlarımız ortadadır bakarız ama şimdi birden böyle yaptı baya söylendi 

24 Cevaplar

+3 oy
(1,207 puan) tarafından
Yediği bokları çıkacak diye suçlu psikolojisi. 
(77 puan) tarafından
Cidden mi???
(1,207 puan) tarafından
Kesin yoksa başka açıklaması yok.
(77 puan) tarafından
Sabah olsun bende onun ağzına s***cam anladınız
(1,207 puan) tarafından
Önce emin ol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cam falan açık mıydı salonda canım

Kıçı açıkta kalmış yada uyku sersemliğine rağmen g*t korkusu yaşamış enişte bey
(77 puan) tarafından
Balkon kapısı açıktı valla anlamadım öyle bi kargaşa yarattıki çarptım kapıyı çıktım bisey demedim karşılık versem gece gece bi ton kavga çıkıp oğlum korkup uyanacak biliyorum oyuzden şimdilik sustum
tarafından
Ben olsam susmazdım hayırdır ya telefonda ne var kı bu tepkı nıye kendini yırttın derdin ondan daha çok bağırır gayette o fotonun hesabını sorardım  bazı kavgalar çıkmalı, bazı sesler yukselmelı, bazı hesaplar sorulmalı..
Çocuğun uyanmaması ıcın yapmıssın evet güzel bırsey bu ama sıcagı sıcagına da hesap sormalıydın onun üste çıkmasına ızın vermeden soracaktın hemen susturacaktın
(77 puan) tarafından
Haklısınız ama ne bilim işte oğlum zaten uykuda korkuyo bide sesleri duymasın dedim
(498 puan) tarafından
Yok yok çocuğu korkutma sakın bağırma yanında hele ki korkuyorsa. Sen bağırsanda şer.ef.siz insan değişmez olan o yavrucağa olur. Çocuğun olmadığı ortamda gün geçmeden s.ıç ağzına bakalım kimmiş o bağıran o kadını görünce niye bi tarafı kalktı o kadar üstüne düş ama çocuğun psikolojisine dikkat et
0 oy
(998 puan) tarafından
Yani çekinecek bişey yoksa neden aşırı tepki vermiş anlayamadım. Bişey yoksa da bu tepkisiyle varmış gibi lanse etmiş 
0 oy
(23 puan) tarafından
Canım ya bisey karıştırıyor yada uyku sersemi 
0 oy
(2,470 puan) tarafından
Bunun başka Bi açıklaması olamaz korkmuş ortaya çıkar bişiler diye yoksa uyuyan adam kalkıp bir anda niye böyle bişey yapmış olsun 
(77 puan) tarafından
Evet birden elime baktı telefonu görünce sinirlendi bağırdı çağırdı
(2,470 puan) tarafından
Ne oldu canım hesap soracaktın sordun mu
0 oy
(10,257 puan) tarafından
Çok açık değil mi neden böyle yaptığı?
(77 puan) tarafından
Sabah olsun ağzına edecem bende onun
(10,257 puan) tarafından
Sabahı bekleyebilirsen çok iyi :/
0 oy
(703 puan) tarafından
Deseydin ya bu kız kim diye savunmaya geçmiş belli ki pek normal gelmedi görmeni istemedigi birşey var demekki .
(77 puan) tarafından
Evet aşırı sinirlendi gerildi
0 oy
(876 puan) tarafından
Suçlu psikolojisi cnm normalde ses etmeyip bir hata islediginde sen bu kim diye sormaman için bağırmaya başlamış Allah ıslah etsin 
0 oy
(988 puan) tarafından
bir haltlar karıştırıyor belli ki peşine düş
0 oy
(14,658 puan) tarafından
Eşinin tel bir kız resmî ne arar Yarası var ki bu kadar  abartmış 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Kız sıcağı sıcağına sorsaydin ya kim bu irispi diye 
0 oy
(124 puan) tarafından
Günahını almayalım ama tepki verdiyse vardır bir halt çok iyi bilirim bu hareketi
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Bişeyler karıştırıyor gibi işin peşini bırakma ama adamdan gizli temkinli hareket et 
0 oy
(6,733 puan) tarafından
O fotoyu eşinin telinde görünce nasıl sakin kaldın sormadın bu kim diye. 
0 oy
tarafından
Elin bir b.klar yiyo sen takipte kal ayrıca çok safsın. 
0 oy
(3,604 puan) tarafından
O bir boklar yemiş ortaya çıkacak diye kudurup bağırmış sen hakliyken seni haksız duruma düşürmek için suçluluk psikolojisi yapıyor sen sucluymussum gibi bağırıp kendini korumaya savunmaya geçmek için bağırıyor 
0 oy
(1,079 puan) tarafından
Benim de saklayacak vir şeyim yoktur ama uyandığımda eşimi sessiz sessiz telefonumu karıştırıyor şeklinde görsem ben de kızardım biraz da uyku sersemliği ile. Salomda yatmasından ziyade viraz uykusu açılıp sakinleştikten sonra sorabilirdiniz aslımda
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Bunu yapan erkek net hatalıdır. Başka açıklaması yok ki tutuşmuş dötü 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Sordun mu sabah neymiş o kız diye 
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Gerçekten bazen çok şaşırıyorum nasıl böyle sakin kalıp uyudunuz eşinizi de uyuttunuz. Ben öyle bir fotoğraf görsem o sorguya çekmeden kıyamet kopacak olsa uyutmam sorarım hesabını. 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 953 göst.
16 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (999 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ☀️❣gülperim☀️❣ (7,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 268 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bal oglumm (3 puan) tarafından soruldu

409,614 soru

12,314,236 cevap

38,794 kullanıcı

Kategoriler

...