0 oy
557 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar direk konuya geçiriyorum az önce eşim kanepede uyuyordu bende salona gittim telefonunu aldım resimlere bakıyordum oğlumu tıraş ettirmişti resim çektimi diye o esnada bi kadın resmi gördüm kapalı ve gözlüklü yaşı küçük gibiydi 24 23 gibi birden uyuyan eşim uyandı ne yapıyorsun sessizce burda diye bağırmaya başladı direk telefonu aldı sonra birden sinirlendi bağırdı çağırdı sanki bisey yapmışım gibi ama baya sinirlendi bende salonda yat dedim çarptım kapıyı geldim odaya bu kız kim demeye kalmadan kıyameti kopardı gece gece niye böyle bisey yaptığı? Normalde hep telefonlarımız ortadadır bakarız ama şimdi birden böyle yaptı baya söylendi 

24 Cevaplar

0 oy
(5,456 puan) tarafından
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Sen bağaramadın mı kendine gel be ne bağırıyorsun diye
-Reklam-
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Bir şeyler saklıyor belli ki yoksa bu kadaf büyük tepki vermezdi. İnsan pskolojisi sesi çok çıkanın bastırdığı bir şeyler vardır mutlaka.
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Telefonda saklayacak bir şey olmasa niye bu kadar sinirlensin biraz mantığınızla düşünün demek ki o telefonda senin görmeni istemediği bir şey var
0 oy
(2,732 puan) tarafından
Haksızken ses tonuyla kendini üste çıkarıp haklı konumuna sokmaya çalışıyor aklınca. Belli bir işler karıştırdığı. 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 996 göst.
16 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Ozgen (1,009 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde ☀️❣gülperim☀️❣ (7,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 268 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bal oglumm (3 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,534 cevap

40,923 kullanıcı

Kategoriler

...