0 oy
244 göst.
Aile kategorisinde (75 puan) tarafından
Kizlar 2 buçuk yaşında kızım var, boşanma aşamasındayım ve ailemlede artik gorusmuyorum. Çalışmam lazım ama bakacak kimse yok kızıma. Hem çalışıp hem çocuğuna bakan anneler var mı ?

Ne iş yapabilirim cocugumla bana fikir verirmisiniz kafayı yemek üzereyim 

6 Cevaplar

0 oy
(8,298 puan) tarafından
Şuan nerde kalıyosun? Davayı açtınmı
(75 puan) tarafından
Hayır anlasmali boşanma için kabul etmiyor, eşyalarını topladım gitmiyorum çocuğu bırakıp sen git diyor. O yüzden bir an önce iş bulup davayı açıp çocuğumu da alip gitmek istiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,749 puan) tarafından
Ben çalışıyorum ama ben kreşte çalışıyorum cnm kizimda yanımda bazen derslere girer resim yapar bazen yanımda oturur ben yemek yapıyorum kreşte rahat yani öyle bir bulursan belki senin içinde uygun olur
(2,249 puan) tarafından
Bende anaokulunda da 6 ay çalıştım kat görevlisiydim fakat kızım da okul okuyordu yanımda ona göre maaş veriyorlardı bana sana neden böyle bişey yapmadılar ki
(75 puan) tarafından
Ya düşündüm aslında ama nereye ve nasıl muracat edicem bilmiyorum tek tek kreşleri mi aramam gerek
(2,249 puan) tarafından
Canım sizin anaokulunun müdürü yok mu işe girerken söylemedin mi kızım var onu da alır mısınız diye ben öyle söylemiştim kızımı da okula aldılar maaşımı da ona göre kestiler yani personel olduğum için çok fazla da kesmemişlerdi bir yere müracaat etmene gerek yok okulun kendi müdürüne söylemen gerek
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Seni çocuğumla birlikte kabul edecek bir iş bulmam çok zor olur diye düşünüyorum ancak kreşler anaokulları gibi yerlerde mutfak işlerine ya da temizlik işlerine yardımcı aradıkları zaman çocuğunu yanına almama izin veriyorlar onun haricinde başka yerlerde çok zor sonuç olarak çocuğa mı bakacaksın çalışacak mısın yani benim sana tavsiyem çocuğunu bir okula yazdırma yapacak başka bir şey yok bakacak kimse yoksa okula göndermekten başka çaren de yok
(75 puan) tarafından
Çok küçük daha önce 1 gün bile ayrı kalmadım zor geliyor okula vermek o yüzden.. yemek yemeyen bı çocuk korkuyorum aç kalacak diye
0 oy
(75 puan) tarafından
Kizlar yokmu çocuğuyla iş yapan veya fikri olan 
0 oy
(1,693 puan) tarafından
Tam kreş yaşı. Orda en azından yaşıtları olacak. Öğretmenleri olacak. Yemesi içmesi uykusu  düzelecek. En mantıklısı bu. Cocuk  sen çalışırken yanında perişan olur. Onunla ilgilenemezsin.  Ver kreşe. O zaman tüm iş kapıları açılır  sana
(75 puan) tarafından
Ozellerde fiyatlar ne kadar hiçbir fikrim yok bilginiz var mı acaba, devlet kreşleri de anne çalışıyor olması gerekiyormuş ama ben en azından 1 hafta deneyip yapabiliyormu anlaşıyor mu diye görmek istiyorum en azından. Mesleğim var zaten kuaförüm işten yana sıkıntım yok Allah'tan
(1,693 puan) tarafından
Yani cnm bulunduğun şehire göre değişir diye düşünüyorum. Mesela ben İstanbuldayım. Burda cidden çok pahalı. Senin bulman gereken kreş uygun olmalı ki maaşın yetsin size
(75 puan) tarafından
İstanbuldayım :(
(1,693 puan) tarafından
Tamam semtte önemli. Benim oturduğum semt pahalı. Her semt aynı değildir ki. Atıştırmak lazm
0 oy
tarafından
Ben çalışıyorum babam bakıyor cocuga bakıcı bulmuştum günde 2 3 saat bakacakti sadece eğer bırakacak kimsen yoksa evden calisabilirsin
(75 puan) tarafından
İnşallah canım ilk isim kreş sonra iş bakmak olacak sanırım başka çarem yok çocuğuma tek başıma bakmak zorundayım
tarafından
Kadın isterse herseyin altından kalkar herseyi yapar cnm hele Bi başla gerisi çorap söküğü gibi gelir
(75 puan) tarafından
Ah inşallah canım o kadar yoruldum ki artik sabahın 7 sini görmeden yatamiyorum ne iş yaparim nasıl yaparım diye arastirmaktan yoruldum
tarafından
Hiç merak etme gerçekten Allah bi şekilde yol açıyor
(75 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 377 göst.
14 Kasım 2023 Aile kategorisinde G&Y (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 236 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy