Ben hatırlamıyorum kızlar en son hamilelik zamanlarımda uyudum sonrası yok bende 21 aydır tam anlamıyla uyuduğumu bilmem ne zaman biter bu annelerin çilesi
Çile olarak düşünürsen daha çoook yıpranırsın bacı. Annelik bu ne olacağğdııı . Ben de ilk doğum yaptığım zamanlar öyle düşünürdüm ama sonradan alıştım kızımla birlikte vakit geçirip uyumaya. Uyku dengesini kurmak aşırı önemli ki ben aşırı uykucu biriyim. Bi de hamileyim katlanıyor bu durum. Bir şekilde çözüyorum. Çile olarak değil anneliğini geçip gideceğini bildiğim güzel günleri olarak görüyorum.
Ben dün uyudum ilk kızım gece çok uyanırdı defalarca kafam cızır cızır ederdi sabahları sürekli uyuyup uyanmak psikolojimi alt üst etmişti.18 aylık gece beslenmesi kestikten sonra .Deliksiz uykuya geçmiştim tekrar.
En son 22 ay önce bütün gece uyuyordum bebem sağolsun karnındayken de uyutmadi doğdugene uyutmuyor
2018 den beri uyumuyorum
Eşim jandarma görevlere gidiyordu nlbetleri oluyordu tek başıma korkuyordum uyumuyordum 2020 de kızım 2022 oğlum oldu hala devam ediyor 6.5 yılldır uykusuzm
1,486,281 soru
24,298,911 cevap
343,937 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın