0 oy
836 göst.
Diğer kategorisinde (320 puan) tarafından

image

Kızlar şu videoya denk geldim işte adamın evlenmeden önce hayal ettiği ve karşılaştığı yazıyor. Yani bende pijama giyerim ama böyle çocuksu değil ve üstüne askılı felan bazen. Yani pijama giyemeyecek isek ne giyeceğiz ki giymeyenler ne giyiyor, tayt olabilir ee başka ya? Evin içinde yani günlük kastim

22 Cevaplar

+5 oy
(2,099 puan) tarafından

Kendileri sanki habire lüks pijama takımlarıyla geziyorlar çokta yakışıklılar ellerindede viski bardağı var birde baklavaları biz saldık kendimizi hanımlar (!) :D

(11,780 puan) tarafından
hepsinde yırtık boxer vardır :)
(2,099 puan) tarafından
Hahhahahah aynen :D
tarafından
Parti kur oy verelim reis ben iki  çocuk doğurmuşum oda dogurmadan pert ☺
(2,099 puan) tarafından
Seninle oda hamile kalmış demekki :D
tarafından
Benden beterdi jsjsjsj
-Reklam-
+1 oy
(1,304 puan) tarafından
Valla sutuenle geziyorum kocamın yanında bu sıcağa
(320 puan) tarafından
Bende giyerim ama hep olunca da gözü alışır bence bazen giymeyi tercih ederim
(1,304 puan) tarafından
Alışsın ya aman valla su yaz sicaginda inan ki kendi konforumu dusunuyorum :D
+1 oy
(436 puan) tarafından

Çamaşır suyu olan pijama tişörtle takılıyorum ben ::woot:

(726 puan) tarafından
Arti ben :)))
(436 puan) tarafından
:))))))))
+1 oy
(1,982 puan) tarafından
Erkeler ne yapıyor acaba sanki hergün ropdöşambr ile dolaşıyorlar . Hep kadın hep kadın. Her şeyi hep kadın yapsın.
0 oy
tarafından
Çocuklar olmadan önce ince kısa elbiseler giyerdim. Şimdi çocuklar var mecbur tişört pantolon tarzı giyiniyorum. Pijama ile dolaşmayı sevmem gün içinde. Evde de olsak giyimime özen gösteririm oğlum bile der anne ne güzel giyiniyorsn sen diye ;))
tarafından
Yok evde giyilen ince kumaşlı pantolonlar olur ya
(320 puan) tarafından
Hangileri ya fotoğraf var mı canm veya link. Ben bakıyorum ama hepsi sanki naylon sıcak
tarafından
Yok canım naylon değil benimkiler o kadar rahat ki. Dur bakayım fotoğraf atayim
(1,745 puan) tarafından
Bende bekleyim
(7,227 puan) tarafından
Bol paçalı etek pantolon giyerim bende :))
0 oy
(12,801 puan) tarafından
Ev içinde bu kadar kendini kasmaya da karşıyım ben ya. Ben düzgün giyinirim şort tişört tayt tişört. Crop evde de giymiyorum cama balkona çıkıyorum benlik değil. Ama satenler tüller danteller benim eşime göre de değil hayırdır hayatım der yani
(7,227 puan) tarafından
Ahah giyersende senin için hayatım dersin.
0 oy
tarafından
Ben tayt veya şort giyiyorum genelde ustumdede askılı olur hep..
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Eşimin beni beğenmesi için farklı birşey giymeme gerek yok her halime hayran hayran bakan birine sahibim çok şükür evde genelde kısa şort askılı atlet giyerim bazen de diz üstü elbise rahat olanlardan 
0 oy
(606 puan) tarafından
Kışın uzun tayt yazın kısa tayt ve şort :D Üzerine tişört l. Pijama ile rahat edemiyorum ya uyanınca değiştiririm üstümü 
0 oy
tarafından

image

image

image

bu pantolonlardan bahsediyorum canım. Bunlar baya pahalı ben daha uyguna aliyordum;)
0 oy
(4,648 puan) tarafından
Yazın elbise giyerim öyle abartı elbisler değil polo yaka yada penye kumaş elbise  onlardan yada şort askılı kışında evimiz sıcak o yüzden hiç kalın pijama giymem eşim istediği jcin değil ben bekarken bile giymezdim böyle 
0 oy
tarafından
Tayt şort crop askılı 
0 oy
(10,882 puan) tarafından
Şort crop tskiliyorum ben 
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Pijama yatarken giyilir. Gün içinde pijama giyip bir de onla yatağa girmek hijyenik değil zaten. 
(14,429 puan) tarafından
Bende böyle düşünüyorum :)
Yazın kısa şortlu pijama yakımı kışın fotoğraftaki gibi giyilip yatılır :)
Gündüz giydiğim ile çarşafa dahi oturmam :) çocuklar da öyle alıştı :)
0 oy
(13,432 puan) tarafından

Ben salvarlik basmalar oluyor günlük onu giyiyorum koydeyiz sürekli içeri dışarı olduğum için. Akşam da yatarken altıma kışın eşofman yazın pijama altı giyiyorum yani özel bi geceliğim yok gerek de duymuyorum :)

(3,285 puan) tarafından
Bu ben :)
(13,432 puan) tarafından
İlk evlendigimizde pijamamin altı içimi gösteriyor diye dona bak derdi yani böyle bi adama da sexi gecelik bilemiyorum  :D
0 oy
(8,523 puan) tarafından
Böyle pijamalarim var ama giymiyom 
0 oy
tarafından
Ay ben cok çörpeşik giyerim evde hatta bi pijamam vardı cok sevdigim yırtılmıstı eşim bana onu makasla kesti kısa şort gibi onla geziyiom evde çörpeşik çörpeşik oda sıkıntı yapmıyor :d
0 oy
(3,096 puan) tarafından

O kadar çok pijama ve pijama takımı giyiyorum ki artık eşim bile pijamalar alıp geliyor hahaha. Geçen yine siparişimde bak yeni pijamalarin oldu diye mutlu oldu :D 

0 oy
(678 puan) tarafından
valla bu yaz sıcağında üstte askılı alttada şort yada kısa ince taytlardan giyerim kışında genelde sweat tayt tarzı giyiniyorum eşimde bende çok rahatız bizim öyle ay birbirimize güzel görünelim gibi düşüncelerimiz yok hiç:) özel günler tabiki ayrıdır ama onun dışında hayat arkadaşımızın yanında rahat olmicazda kimin yanında rahat olucaz dimi:)
0 oy
(20,307 puan) tarafından
Ben evde asla kot giyemem şort askılı badi esşofman filan giyerim ama hep bakımlıyımdır saçlarım çok uzadı örerim açarım makyaj parfüm o şekilde gezerm banyo mutlaka hergün yaparım mesela şuan özel günümdeyim sürekli ped değişirim ter bile kokmam yaz olmasına rağmen dikkat etmek lazım işi gücü yapıp bi duş misler gbi bak kocam bugün erken geldi 6 da ben işimi bitirmiş banyomu yapmış çocukları dışarı çıkarmıştım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 644 göst.
0 oy
5 cevap 118 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Leyla233 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 593 göst.
2 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,190 göst.
6 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Taha'nın Annesi (404 puan) tarafından soruldu