0 oy
208 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım, 22 aylık kızım var. Diş fırçalama ya kaç aylıkken başladınız kızımın dişleri çoğu tamamlandı. 

14 Cevaplar

0 oy
(532 puan) tarafından
Ya valla benim kızım 1 yaşındaydı ben aldım öyle verdim şimdide yemeklerden sonra fırçalamayı ihmal etmez şuan oğlum 1 yaşında ablasına bakıyor istiyor geçen ona da aldım o da fırçalıyor ama macunsuz kızıma yenilebilir macun kullanıyorum 
tarafından
Teşekkür ederim en kısa zamanda bizde başlayalım o zamann
(532 puan) tarafından
Aynen kuzucum
-Reklam-
0 oy
(551 puan) tarafından
Bende 1 yaşından sonra verdim eline öğrenssin diye zaten bize baka baka heveslenmisti kendide isterdi 1.5 yaşındaydı bebek macunu aldım beraber fircalariz
tarafından
Tamam canım bende baslayayım o zaman
0 oy
(2,377 puan) tarafından
6 ay.dan sonra yani ek gıdaya başladıktan sonra önce parmak fırçasıyla fırçaladım şimdi 13 aylık macunsuz yine dişlerini suyla fırçalıyorum 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(737 puan) tarafından
9 aylik falanda bizden görüp istiyordu o zaman da 8 tane disi vardi veriyorduk hep yapiyordu kendi kendine 
0 oy
(4,538 puan) tarafından
İlk dişi çıktığından beri fırçalarım. O zamanlar parmak fırçası kullanıyordum. 1 yaş itibariyle normal diş fırçasına geçtik. Şuan 3 yaş oldu sabahları kendisi fırçalar, olabildiği kadar, akşamları da ben uykudan önce fırçalarım güzelce. 
0 oy
(1,252 puan) tarafından
2yasında basladım . 
0 oy
(2,195 puan) tarafından
Ya benim kızım 2 yaşında yaptırmıyor kendine verince de dilini fircaliyor. Alışır mı biraz büyüyünce. 1 yaşından beri yapmaya çalışıyorum. Beni fırçalarken görünce gülüyor. 
0 oy
(13,385 puan) tarafından
dişi çıktığı andan itibaren başlanabilir
0 oy
(647 puan) tarafından
9.ayliklen ilk dişleri çıktı. O zaman parmak fırçayla ara ara fırçalıyordum rahatlasın diye. 1 yaşindayken rocs tan diş fırçası alıp basladik
0 oy
(5,456 puan) tarafından
İlk dişi çıktığı andan itibaren fırçalıyoruz. Baya baya geç kalmışsınız
0 oy
(1,991 puan) tarafından
18 aylıkken bana bakarak yapmaya başladı macunsuz. 20 ay bitti şimdi tükürme hareketi yapıyor. 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Ek gıdadan beri macunsuz fırçalıyoruz.bir yaşından sonra kendi yapıyordu ondan öncesinde ben parmak kasiyicisiyla yapardım 
0 oy
(2,720 puan) tarafından
1 yaşındayken başladık ama aşırı düzenli değildik. Şuanda 22 aylık hergün teklif ediyorum bazen istemiyor bende ısrar etmiyorum
0 oy
(752 puan) tarafından
Yaş değil canım ek gıdaya başlar başlamaz ben fırçalamaya başladım. Ebebekte durulanma gerektirmeyen macun var ondan almıştım ilk rock marka 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 283 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
0 oy
17 cevap 307 göst.
29 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Demetgnl (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 90 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu

410,764 soru