0 oy
111 göst.
Aile kategorisinde (23 puan) tarafından
Her sene yaz tatilinde esim ailesini kardesinin yanına götürüyor . Bekar istanbulda. Arabalari var. Uçaklada gidebilirler. Ama yok. 1 kere dönüş yolunda direge çarpti kayinbabam o günden sonra asla kendisi gidip gelmiyor. Arar esimi bizi götür. Esim 5 gün izin aldi götürdü benide anneme birakti. Geldi simdi bidaha gel al bizi ucakla gidip getirecek yine yalniz kalacam. Normal zamanda demez git annenlere kal. Ama böyle olunca e git kal ailen diyor. Bize iyilik yaptı diyor babam mecburmuş. İyiligide evini verdi bize ama kira ile. Cicekleri evde kaynanam hergün arar ciceklerime git su ver. Git evimi kontrol et. Beni 1 kere aramaz kac gün tek kaliyorum burda cocukla. Ben taşındim 1 gun sonra istanbula gitti. Sirf yardim etmemek icin. O tasindi kac gun yemek yaptim yardima gittim. Söyleyincede  ailemin rizasini alıyorum diyor. Onlarinkini alıyor ya ben ortadayim

1 cevap

0 oy
(883 puan) tarafından
Siz neden onlarla gitmiyorsunuz? 
(23 puan) tarafından
Gecen bende gidecektim arabada yer yoktu. Bu sefer gitsem kaynanam ordaki evini temizletecek bana. Oram agriyor buram agriyor diyip evi bana temizlettirir o yüzden istemedim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 478 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde 03.02.2021 (74 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 340 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Turkkk (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.
0 oy
8 cevap 797 göst.
30 Ağustos 2019 Aile kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu

406,354 soru

12,184,397 cevap

36,687 kullanıcı

...