0 oy
445 göst.
Aile kategorisinde (18 puan) tarafından
Şüphelendiğin şey varsa gizli bakmak normal Li saygısızlık mı bu 

16 Cevaplar

0 oy
(6,936 puan) tarafından
Bence büyük saygısızlık. Ben eşime böyle bişey yapsam yada o bana yapsa büyük tepkiler veririz diye düşünüyorum:D güven ilişkide şart. Şüphelendiğin şey her ne ise bunu dile getirip sor bence.
(1,294 puan) tarafından
Eşide hemen itiraf eder  zaten☺️
(6,936 puan) tarafından
Bence kendini o duruma düşürmekten daha iyidir. Şüphe varsa işin içinde sıkıntı zaten. Kimse durduk yere eşinden şüphelenmez ama yanılıyor da olabilir sonuçta. Benim açımdan utanç verici bişey bence
(1,294 puan) tarafından
Ben senin kadar medeni değilim☺️ ben kurcalardım herhalde helal olsun sana
(6,936 puan) tarafından
Aslında takdir edilecek bir davranış değil olması gerekende ,Türk erkeğinin artık DNA sı mı bozuldu desem ne desem kadınlarımız hep bi şüpheli takıntılı çok normal gibi geliyor telefon karıştırmak.yine eşten kaynaklanıyor tabi bu durum. Allah kimseyi huzurundan etmesin.
(1,294 puan) tarafından
Amin canım  rabbim kimseyi sevdiğiyle sınamasın
-Reklam-
0 oy
(2,234 puan) tarafından
Hele bir laf desin parçalarım onu ne eşim ne ben böyle boş şeylere takmayız biz ben ara da sıra da alır bakarım onun telefonunu oda arada sıra da alır bakar ilk evlendiğimiz zaman daha çok bakardı ama şimdi çok çol nadir bakar bu tarz şeyleri de dert etmeyiz niye aldın niye baktın diye insanın suçu yoksa niye laf yapsın ki zaten :)) 
(18 puan) tarafından
Açıkcası ben gizli bakmasına hoş bakmam ama ben baktım ve iyice kafam karıştı
0 oy
(28,809 puan) tarafından

Gizli bakmaya gerek yok açık açık bak 

Müsade verilmiyorsa o zaman gizli bakılır yarasi olan gocunur sonuçta 

(18 puan) tarafından
Benimkine gizli baksa hoşuma gitmez
(18 puan) tarafından
Kafam iyice karıştı bakınca
0 oy
(50,954 puan) tarafından
eşin eşe özeli olmaz yani şöyle benim esim alip mesajları okumaz ama telefonumu eline alsanne yapiyosun diye sormam ayni sekilde onun icinde geçerli cocuk olunca ortalikta dolasiyo telefonlar hersey ortada zaten eger vermem bakma gibi tepki gösterirse suphelenirsem aksine daha cok isgillenir bakmak isterim 
(18 puan) tarafından
Ben ee baktım ve kafam iyice karıştı
(23 puan) tarafından
Ne gördün ki canım kafan iyice karıştı
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Valla canim kim ne derse desin ben bakıyorum yanında bakmıyorum ama o uyuyunca bakıyorum bakmadan da duramam
(18 puan) tarafından
Ben baktım ve yıllardır tanıdığım evli bi kız vsr , bnmkinin hikayelerine beğeni atınca kalp gözükür ya bizimki de ortalık hep kalp biraz siliver demiş.kız 7-8 yıllık arkadaş grubundan
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Bence normal çünkü ona sorsan inkar eder
0 oy
(388 puan) tarafından
Girer kurcalarim oda benm tlimi alır kurcalar mesajlara girer.farkli amaçla girip kurcalamam mesela oda aynı TL ortada olur öyle bakarız.sonucta birbirimizin özeliyZ 
0 oy
(3,010 puan) tarafından
Yooo gayette yakışık Bi durum baksın bende bakarım gizlimiz saklimiz yok 
0 oy
(310 puan) tarafından
Ben hep bakardım arkadaşı ayıp şey yolladı artık bakmıyorum esimde bak istediğin kadar benim korkum yok diyor 
0 oy
(922 puan) tarafından
Eşinin senden şüpheleneceği şekilde davranmak asıl saygısızlık. Ama şöyle de bi gerçek var, arayan bulur. Bulabileceklerin hoşuna gitmeyecekse ve kaldıramayacaksan hiç kurcalama derim. Bu arada arayanın bulacağından kastım karşı tarafın muhakkak bi haltlar karıştırdığı değil, bulmak isteyenin en alakasız şeyi bile bulmuş olarak algılayabileceğidir
0 oy
(2,295 puan) tarafından
Şüpheyle ilgisi yok ben gayet bakarım o da bakar gizleyecek birşey yok. Özellikle girmem ama denk gelirsem istediğim her gün her an alırım o da aynı şekilde 
0 oy
(148 puan) tarafından
Bence degil bu güvensizlik ve saygisizlik degil bama gore eviliysek hersey paylasiliyorsa buda paylasilmalidir ben esiminkine esimde bnmkine bakar ben sorun etmiyorm gizlicek saklıcak birseyimiz yok sonuçta mesajlarima bakmaz acikcasi bilir kimlerle gorustugumu konuştuğumu soyler mesela bnmkindem daha eğlenceli bazem kizlaela konuştuğumda bakayim sizim konuşmalarıniz der 
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Hıc gizli bakmadim öyle bir durumada koymadı beni tanıştık şifrelerimizi aynı desen yaptık on senedir de telefon değişti ama o desen asla değişmedi eğer eşin içine supe ektiyse kurcala ne saygısızlığı göz göre gorede sana saygısızlık yapilmasin
0 oy
(20,282 puan) tarafından
Sormak yada konuşmak varken gizli iş yapmak tabiki hoş değil 
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Kimse kusura bakmasın. Erkeklere körü körüne güven olmaz. Tabiki arada kurcalayıp bakmak lazım. Benim kaynım daha kayınbabamlarla birlik otururken yani karısına ayrı ev açmamişken köyden başka kızla konuşmuştu. O da nereye gittiğini ettiğini hiç eltime söylemezdi
0 oy
(730 puan) tarafından
Şüpheleniyorsan çok normal bi durum bak yani.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,111 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Aydanm (6,200 puan) tarafından soruldu
+1 oy
46 cevap 1,083 göst.
5 Mart 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 328 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elifenur (24 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 1,203 göst.