0 oy
309 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (949 puan) tarafından

Benim oğlum yaramazligi geçti artk canavarlik yapmaya başladı kafam zonkluyo resmen yapma etme dediğim ne varsa full HD yapiyo iki dakka sesi çıkmadı uyudu sandım artk odaya bı geldim duvar kağıtlarını sökmüs varmı çaresi olan

image

imagebbide babası demezmi ben evdeyken oğlum çok uslu 

Diye

5 Cevaplar

+1 oy
(5,455 puan) tarafından
Balkondaki fotoya bakınca kalp krizi geçiren ben. Yani nasıl dur bi foto çekeyimi aklına getirebiliyorsun ki
(2,374 puan) tarafından
Ya ben de böyle yazacaktım gerçekten bir anlık böyle şeyler zaten saniyeler içinde oluyor Allah muhafaza. Acilen bir önlem alın o balkona
(949 puan) tarafından
Babası ise gitmeden de tavukların çıktığı delikten sokağa çıktı dedim bak bu bahçeye tel çevir balkonada file yaptır cezaevimi dedi çocuk nasıl cikicak balkon demirine adım atar atmaz çektim indirdim onu babasina attım illa bı kazami olması lazım yalanmi söylüyorum dedim tamam dedi yarın getiririm adamı
-Reklam-
0 oy
(5,477 puan) tarafından

Balkona file yaptır çok tehlikeli işler :'(

(949 puan) tarafından
Eşime attım bian önce fileciyi çağır dedim
(5,477 puan) tarafından
İyi yapmışsın çok korkuyorum bende kız ayaklaninca ilk işim benimde file olacak
(949 puan) tarafından
İlk defa çıkmaya çalıştı
(5,477 puan) tarafından
Çocuk bu herşey yapabilirler
0 oy
(8,342 puan) tarafından

Yani PROBLEMSİ yazana kadar o çocuğu o balkondan al bacım iyimisin?

(949 puan) tarafından
Kuzum dibindeyim ztn bı an yalnız bırakmıyorum hemen alıyorum çektim eşime attım acil file taktır dedim
(8,342 puan) tarafından
Ayrica merak etme kızda var bende oglanda erkek çocuğu deil tek problems olan kizida aynı ssjs
(949 puan) tarafından
Bende 3tane kız var valla billa zerre yormuyorlar o kdr uslu disiplinlilerki bitek oğlum beni mahfediyo
(8,342 puan) tarafından
Benim ikiside terörist sjs
(949 puan) tarafından
Tövbe tövbe kızlarımın dili uzundur hazır cevaplar ama dağınık yaramaz değiller çok şükür
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Balkondan aşağı atlayacak sen foto cekiyorsun
(949 puan) tarafından
Çıkmasını beklemiyorum cnm babasına attım gözüyle görmeden inanmadi çıktığına tabiki dibindeyim çocuğun
(2,546 puan) tarafından
Sen bayag uzagindasin malesef bir saniyeye bakar Allah korusun.esinin illa görmesi gerekmiyor ki hiç mi tahmin edemiyor.balkina çıkartma ozaman kapıya bı kilit vur bence.aranizda inatlasirken çocuğa yazık olmasın.kalbim pır pır atiyor fotoya baktığımda bile
(949 puan) tarafından
Kuzum balkondayim zaten aramda bir metre bile yok çocuğumla hangi anne o riski göze alır birakiyim çıksın tutmiyim der babasıyla sabah tartıştık daha çıkamaz diyo oraya abartma filan al bak napiyo dedim illa anlaman için dusmesimi lazm dedim
0 oy
(20,661 puan) tarafından
Baya yaramaz :( benimkide dün bi hastaneye gittik babasını çıldırttı :))) balkon kapılarını açmıyorum o yatana kadar tırmanıyor demirlere sürekli dikkatli olmak lazım canım
(949 puan) tarafından
Bahçeye cikariyom olmuyo sokağa fırlıyor yukarı cikariyom balkona evin tablolarini indirmeye çalışıyor sabah ezaniyla basliyoruz akşam yatana kdr hiç bı iş yapamıyorum
(20,661 puan) tarafından
Anlıyorum hiperaktif belliki  :(
(949 puan) tarafından
Hemde nasıl şuan yatak odasına getrdm baznin başlığına oturmaya çalışıyor habire napicam bilmiyorum artk
(20,661 puan) tarafından
Dün kadının biri oğluma hiperaktif dedi :)))

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,059 göst.
0 oy
18 cevap 708 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 750 göst.
8 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (186 puan) tarafından soruldu

411,920 soru

12,400,367 cevap

44,400 kullanıcı