0 oy
1,022 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (373 puan) tarafından

image

image

kizlar yazılan yazıları anlayan var mı annemlerde bulduk

14 Cevaplar

+1 oy
(23 puan) tarafından
Ben anlamam ama büyüye benziyor canım hocaya sorun
(373 puan) tarafından
Cami hocasına sorduk bir şey diyemem kimsenin günahını alamam dedi sirkeli suda bekletip denize arttık
(23 puan) tarafından
İyi yapmışsınız normalde anlar hocalar canım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ortalarına doğru La havle Vela kuvvete illa billahi aliyyil azim ya hayy ya kayyum yazıyor büyü olduğunu düşünmüyorum ama yine de ne olduğunu tam anlayamadım. Başındaki yazılar net olsaydı besmeleli mi besmelesiz mi anlardık. Besmeleliyse kesinlikle büyü değil demektir.
(373 puan) tarafından
Yani iyi niyetle yapılmış olsa haberimiz olurdu yani kim niye gizli gizli evimize saklasın iki sene önce de çamaşır makinesinin altına bantlamışlardı aynı bundandı o da
tarafından
Büyülerin bile bir düzeni var mesela çok kötü, kötü, orta kötü, az kötü gibi tutma düzeyleri var. Bunun da kötülerden değil de az kötülerden olduğunu düşünüyorum ama NE OLURSA OLSUN BÜYÜ HARAMDIR VE YAPANIN DA, YAPTIRANIN DA AHİRETİNİ YAKAR.
Keşke imha etmeden evvel birilerine sorsaydınız. Öyle imha olmuyor diye biliyorum.
(373 puan) tarafından
Bize cami hocası sirkeli suda yazıları silinene kadar beklet denize at dedi bizde öyle yaptık
tarafından
Bir bildiği varsa iyi çok şükür ben çok karışmam zaten
(373 puan) tarafından
Teşekkürler yorumun için
0 oy
(956 puan) tarafından
Benim eski eşimle olan evimden çıkmıştı aynısı abime atmıştım hocaya göstermişti o sıra boşanmak istiyordum beni kendilerine bağlamak için yapıldığını söylemişti 
(373 puan) tarafından
Kendine bağlamak için sana iyi davransaydı iyi bir koca olsaydı ya buna mı büyü yapmışlar s.laklar
(956 puan) tarafından
Yani adam olaydida uyuşturucu hırsızlık peşinde kosucagina evine baksaydi Allah büyüye bulasanin belasını versin
(373 puan) tarafından
Kurtulmuşsun ne güzel iyi yandan bak bundan sonra çok çok iyi bir hayatın olsun umarım
0 oy
(3,778 puan) tarafından
Burdakilerin anlama gibi bi şansı yok canım 

Hatta bazı hocalar yaparlar yazarlar kendi yazdiklarini bile okuyamazlar iyi bi hocaya goturun 

Yada suyun içinde bekletin akan suya dökün 
(373 puan) tarafından
Sirkeli suda bekletip denize attık canım
(3,778 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Bildiğim kadarı ile havasın şeytani taraflarından duâlar ters yazılıncada şeytani oluyor ama anlamam bilmem canım.
(373 puan) tarafından
Teşekkürler yorumun için
0 oy
(360 puan) tarafından
Benziyor gibi ama her neyse akar suya at su alıp götürsün içindekilerle beraber kesinlikle yakma yada çöpe atma bende buldum evimde 3 tane muska şeklinde hocaya sorduk akar suya atın dedi o muskaları bulmadan önce eşimle hep birbirimizi yerdik çok büyük kavgamız olmazdı ama tartışmamız da hiç bitmezdi ne zaman o muskaları akar suya attık ne tartışma kaldı ne bişey 
(373 puan) tarafından
Öyle yaptık canım sağol
tarafından
Öyle yapma
(373 puan) tarafından
Neden yapmiyim hoca dedi bize sirkeli suyla koy yazılar silinsin denize at diye yanlış mı yaptık
tarafından
Yok canım sirkeli suyu bilmiyorum ama babam hep çamaşır suyuna baş yazıları tamamen silinsiz suda da mürekkep kalmayacak şekilde ya ayak basilmayan bir ağacın altına yada akan suya bırakın gitsin
0 oy
(20,665 puan) tarafından
Canım en çok kim girip çıkıyor evine annenin dikkat etmek lazım 
(373 puan) tarafından
Yani bizim yaşadığımız yerde hiç akrabamız yok bir aile tek var akrabamız olan onlarla da bi iki senedir konuşmuyoruz hep konu komşu yani kim yapar hiç bilemiyorum
(20,665 puan) tarafından
Hiç beklemediklerin bile yapıyo canım benim elti yapmıştı
(373 puan) tarafından
Zaten evlendim evleneli korkudan arkadaşlarımı bile eve almıyorum devir çok kötü ne yapsa en yakınlarını yapıyor zaten yabancı bu kadar zarar veremiyor sana
(20,665 puan) tarafından
En doğrusunu yapıyosun bende çok korkuyorum ilk başta yediğimiz içtiğimz ayrı gitmiyodu meğer düşmanmış bana
0 oy
(748 puan) tarafından
La havle vela kuvvete illabillahil aliyyul azim Yaa hakkı bissabrı falan yazıyor dua bu bulanık olunca anca okunuyor ama büyüye benzemiyor 
(373 puan) tarafından
İyi de kötü niyetli bir şey olmasa niye bizden gizli evimize koysunlar anlamıyorum
(748 puan) tarafından
Acaba takma muskalarindan falan mı ki? Unutmuş danolabilirsiniz. Gizli olması tabiki hoş değil eğer öyleyse
(373 puan) tarafından
Unutulacak bir yerde değildi ki bildiğin tezgah üstü cam ocağın altına sıkıştırmışlardi, ki daha önce de çamaşır makinasının altına bantlamışlardı iki yıl önce bulduk.
(748 puan) tarafından
Diğer yorumlarda okudum da aynen unutma işi değil ya Allah korusun
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Tövbe tövbe, insanlar neden böyle şeylerle uğraşıyor ya? 
(373 puan) tarafından
Kendileri mutsuz herkes mutsuz olsun istiyorlar galiba
(1,121 puan) tarafından
Allahım böylelerinden cümlemizi korusun
(373 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun
0 oy
(78 puan) tarafından
Büyük ihtimal buyu . Evinneresinden çıktı merak ettim 
(373 puan) tarafından
Ocağın altına sıkıştırmışlar tezgah üstü cam ocak, iki sene önce de çamaşır makinesinin altına bantlanmış bir tane bulmuştuk.
(78 puan) tarafından
Aman Allahm tüylerim ürperdi Rabbim kim ne niyetle yapmissa onun başına çevirsin
(373 puan) tarafından
Amin cnm inşallah
0 oy
(20,383 puan) tarafından
Bilmiyorim ama Allah böyle kötülüklerin şerrinden korusun. Kim yaptıysa.kendi bulsun. 
(373 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Benim babam hoca büyüye benziyor canım özelden yazmayın buradan sorun cevap veririm 
(373 puan) tarafından
Okuyabildi mi canım baban ne için yapılmış bide ocağın altına koymuşlar mutfakta oraya koymalarının özel bir anlamı var mı acaba
tarafından
Canım babam yanımda değil hatta konuşmuyor benimle ama numarasını yazayım yarın bir ara sor wsp tan yolla resime baksın çünkü bereket içinde olabilir mutfaktaydi yada rızık kesilsin diyede olabilir
0 oy
tarafından
Bence büyü değil bu bazen çocuklar hasta olur yazılır ya da evde huzursuzluk varsa huzur ıçin vs 
(373 puan) tarafından
İyi de öyle olsa bizim haberimiz olurdu kim bizden habersiz böyle bir şey yapar ben burda bir art niyet ararım
0 oy
tarafından
Muska görünümlü olanlarından çıktı eşimin kitaplarının arasından. Açıkçası korunma ayetlerini tekrar tekrar okuyarak açtım ikisini de, okunabilir yazılar değildi, harfleri bile okunabilecek gibi yazılmamıştı nerdeyse. Okumaya devam ederek sirkeli suyun içinde bi güzel erittim ikisini de. Yapılan şey büyüyse haram, muskaysa Allah'a şirk koşma anlamına geliyo. Her halükarda evimde bulunmalarını istemedim ve yok ettim. 
(373 puan) tarafından
Bende annemin evine gittim ne alakaysa elimi ocağın altına sokasım geldi bide baya zorladım kaldırdım bi an merak ettim görünmeyen bir yer kirlenmiş midir diye elime geldi bende şaka yaptım aa aa anne bak evinde büyü buldum dedim güldüm kağıdı açmaya başladım yaprak gibi titredim ürperdim dua okudum o an anladım gerçekten büyü olduğunu çok kötü bir histi ilk defa böyle oldum
tarafından
Allah yapana da yaptırana da akıl fikir versin ne diyim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 256 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Herseyimsinnn (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,237 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde mulife (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 986 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Eflatunnnn (17 puan) tarafından soruldu