0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde (821 puan) tarafından
Ben giresun üniversitesi sosyal bilimler meslek yüksek okulunda bankacılık ve sigortacılık bölümünü okuyorum.(2yılık)

Staj dosyası hazırlıyorum orda bilgilerim kısmında ayrı ayrı şeyler var. 

Mesela bölümü yazıyor tamam o bankacılık ve sigortacılık 

Programı yazıyor ona ne yazıcam? 

Ayrı olarak da sınıf var oraya ne yazıcam. Hani 1. 2. Sınıf gibisindense yazamam çünkü iki senedir sınıfta kalmış olarak görünüyor ona 2.sınıf mı yazmam gerekiyor Bi halt anlamadım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
üniversitenin saydasına baktım, ayrı yazmamış o yüzden ikisine de bankacılık ve sigorta yazabilirsin. sınıf olarak da 1.Sınıfın yazında 2.sınıftan ders aldıysa  2.sınıf yaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bölüm bankacılık sigortacılık

Program önlisans 

Sınıf hangi siniftan dersiniz varsa en cok o oluyor universitenin ögrenci bilgi sistemine giris yapın orada profil bilginizde yaziyordur sınıfiniz
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Öğrenci işlerini arayın. Muhtemelen program da bölümün aynısı. Sınıfınızı da 1. Sınıf 2. Sınıf şeklinde değil de 1. Dönemi 2. Dönem 3. Dönem biçimde yazmanız gerekir. Yine d öğrenci işlerini arayıp tam öğrenin. 
0 oy
(3,092 puan) tarafından
Ben okul oncesi öğretmeniyim. Bizim bölüm temel eğitim bölümü olarak geçiyordu. Sınıf öğretmenliği ilköğretim mat. Okul öncesi bölümleri vardi. Program kısmında okul onceso öğretmenliği yazıyordu. Öğrenci bilgi sistemine girersen orda bulursun tam olarak ne yazdığını 
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Biz programa da bankacılık ve Sigortacılık yaziyorduk knk

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
1 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Isra (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 544 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 355 göst.
1 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minigim49 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 378 göst.

Kategoriler

1,441,271 soru

23,690,995 cevap

310,953 kullanıcı