0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (2,605 puan) tarafından
Çocuklarınıza kahvaltıda veridiğinşz şeylerin miktarı ne kadar benimki 4,5 yaş 1 haşlanmış yumurta yarım salatalık bir dilim ince kesilmiş peynir 3 dilim kadar domates 2 adet zeytin 4 adet salam fazlamı kızlar idealmi zorla yiyor hepsini siz ne kadar veriyorsunuz 

5 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Salamura hiç vermesende olur.
-Reklam-
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Bunun bir şeyi yok canım ya bnm kızımda 5 yaşında günlük bitane yumurta ister rafadan onu yer yanında öyle ne varsa canı ne isterse genelde kahvaltya yeni aldığımız şeyleri merak eder ilk gün onlardan yer sonra onları yemez slatalik falan yer ama illa ye demem oturur bir tabak zeytin yer yani canı ne isterse 
0 oy
(577 puan) tarafından
Biri 3 biri 5 yaşında iki kızım var. Bazen bir dilim ekmek yer kalkarlar bazen herşeyi yer bitirirler bı masayı yalamadiklari kalir. Hiç yemek konusunda zorlmadim şimdiye kadar. Kiloları da iyi çok şükür 
0 oy
(5,162 puan) tarafından
33 aylik. 1 tane mutlaka yumurta yedirir. 2 parmak kadar da peynir genelde kasar yer. 1-2 tane ceviz. Haftanin bazi gunleri pankek yer 1 tane genelde. Bazi gunleri de balli cevizli avakado yer. Hafta da 1 kez falanda patates kizartmasi yaparim. 1 tatli kasigi da tahin veririm. 

Genelde zorla yer. Domates yemez. Tabagina salatalik koyunca surekli onu yemek istiyo bende tabagindakiler bitince isterse veriyorum. Bazden de zeytin isterse veriyorum hergun yemiyo.
0 oy
(620 puan) tarafından
Salam,sosis bizim evimize hiç girmez bile. Kışın arada eşimin tanıdığı kasaptan sucuk alırsak odur. Onun dışında sabahları 1 haşlanmış yumurta, 2-3 dilim karpuz, 2-3 dilim de peynir yiyor. Yumurta bazen istemiyor tost yapıyorum onun yerine 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
16 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,420 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 24 göst.
0 oy
2 cevap 38 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 175766 (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 38 göst.

401,982 soru

12,034,132 cevap

36,262 kullanıcı

...