0 oy
348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (670 puan) tarafından
İki küçük çocuğum var çok şükür. Çalışıyorum aybaşı eşimle yarı yarıya veriyoruz masrafları....Yani bende evin erkegi gibi ortaya para koyuyorum.esimin tek sorumlululugu bu.bide bi saat sabah cocuk idare ediyor..

Geriye kalan tüm ev işi cocuklar bana ait...bide sırtımda bu kadar yük varken karilik yapmıyorsun diye beni ezmeye çalışıyor...sırtımdaki bunca yukle kendimi ayakta tutmaya çalışırken sürekli beni aşağı çekmeye çalışan beni mutsuz etmeye çalışan bir eşim var beni aşağılamaya çalışan.ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Onun beni eleştirmeye hakkı varmi sizce

10 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Evin erkeği ortaya para koyar tabirini kendinde kabul etmişsin. Üzgünüm herseyi üstlenerek kendini ilk sen ezmişsin.
(670 puan) tarafından
Yani orda şunu demek istedim bende onun gibi para koyuyorum onun yükünü hafifletiyorum
(1,207 puan) tarafından
Buraya ne yazdığını değil aslında sen herseye yeterek kendini parçaladın, şu an yapmadığın seylerde de mecburmussun gibi davranıyor kesin
tarafından
Ama o senin yükünü hafifletmiyor sen kendi kendine yapmışsın bunu.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bak benim.annem 40indan sonra ise girdi babam yıllardır annem evde olmasa aç bekler yemek dahi hazır olsa öyle bir adamdi 

Ve annem neredeyse tüm.maasinj veriyor ama mesela yatak odası babamda babam toplar çay demler 

Elinden geleni yapmaya çalışır hani beceremesede yardımcı olur annem hiç bütün yük benim.sirtjmda demmez mesela 

Bence hersey este bitiyor 
tarafından
Babam bitcoinde para batırdı tek başına toparlanamadi ondan girdi
(12,866 puan) tarafından
Hadi ya uzuldum canim
tarafından
Üstüne abim evlendi vs derken ekstra tekrar borca girdiler
İşte şükürler olsun bu ay artık tamamen bitti borçları
Ama annem bu seferde emekli olana kadar caliscam diyo sjsj
(12,866 puan) tarafından
Calissin kiz ne guzel iste. Daha once varmiydi girisi. Bide bess yapsin kendine valla 10 senede ordanda alir emekli
tarafından
Vardı girişi ama bir işe girmemisti böyle saatli glasco yıllarca mahallede dükkan kiralayıp mahalle kadınlarına iş veriyprdu annem başları annemdi smdide çalışıyor işi çok rahat şartları iyi babamla gidip geliyor calisicam diyor zaten kimlikte 5 yaş küçük:)
0 oy
tarafından
Ben çalışmadığım halde iş yetişmese seninde elin kolun var sen yap diye çemkiriyorum eşime. Siz çalışırken nasıl bu kadar eziliyorsunuz ya biraz üste çık ne bu böyle. Bu kadar sorumluluğun içinde başka işlere fırsatmı kalır 
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Buda şiddet psikolojik şiddet uyguluyor size aslına bakarsan fiziksel şiddetten daha kötüsü sizi  sindirmeye çalışıyor buda bir saldiri biçimi işte Allah size yardım etsin yapmaniz gereken kulaklarıniza tikaç takmak yoksa sizi beyninizi kemirir böcek gibi duymayın siz onu 
tarafından
Post sahibi değilimde benim eşimde böyle eleştirirdi begenmezdi ama susarak bi yere varılmıyo. Böyle adamlara böyle dsvranacaksın yoksa ömrünü yer. Birazda narsist çünkü bütün yükü kadına vermiş kendini hiç yormuyo üstüne bide kadına yetersizlik duygusu aşılıyo
(4,881 puan) tarafından
Çok yorucu değil mi peki sürekli onun gibi olmak onun yaptigini yapmak düşünüyorum gerçekten çok yorucu hayatın bir adamı değiştirmek ve onu yenmek için geçiyor ve bu evlilik çok sağlıklı değil ki kadin için ne kadar yıpratıcı susmak en azından yorucu değil duymamak onu yoksaymak daha kolay gibi geliyor bana
0 oy
(430 puan) tarafından
Madem öyle diyor o zaman çalışmayin sizde nankör olan birine ne söylerseniz söyleyin anlamaz .
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Madem öyle dıyor bırakın işi hkendı ekmek getirsin eve sızde çocuklarınızla zaman gecırın
0 oy
(25 puan) tarafından
Ona varya en iyi cevap otur evde çalışma keyfine bakk seni elestiriyo ya kendisi yüklensin bakalım tek başına sorumluluğu eleştirmek nedemek ya kadın hem çalışsın hemde çocuk büyütsün eee ne ala ne memleket
0 oy
tarafından
Tabiki yok bunu dusunmeniz bile sacmalık evin maddi yükunu ortaklasiyorsunuz ama fiziki yükünü kendiniz ustlenmissiniz ustune birde karılık yapmiyorsun tabiri kondurmuş size karılık yapmiyorsaniz o iki çocuk leylekler tarafindan geldi sizin evinize yada o iki cocuga belediye bakıyor evin isini belediyeden sirekt yapıyor o nasil bi cümle ezdirmayin kendinizi
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Benim esimde ayni bu sekilde. Ben  12000 kira oduyorum yakit bazi ev masraflari oglumun giderleri faturalari oduyorum.  Ev islerindw bir gr faydasi yok. Ustelik beni ezmeye calisir surekli. Kendi ile karsilastirma yapar. Ev pis der . Cocuga iyi bakmiyorsun der. Surekli cocuk ile ilgili negatif yorumlar yaparak anneligime laf eder. Aileme laf eder. Ama kendisi gozumde sifir haberi yok. Gecen ay artik dedim borclarin bittti giderlere ortak olacaksin kira ve faturanin yarisini odeyeceksin . Ben senin kadar maas almiyorum senin kadar pay vermemem gerekiyor bana mi sordun 12000 e ev tutarken dedi. Sonra bir de ustune ustluk sinirlenip arabayi ***** ***** kullandi . Oda yetmedi eve geldik arabanin tum kapilarini kiracak gibi carpiyor . Neden carptin diyorum sanane canin mi acidi diyor. Cunku araba icin ne yakit aldi uzun sure ne kredi odedi. Onlar da bana aitti.  Basta yazmissiniz biz herseye yetismeye calistik kendimize yetisemedik ustune bir de olumsuz yorumlar
(670 puan) tarafından
Sen de onu arabaya bindirme :)
Aynen beni psikolojik olarak yıpratmaya çalışıyor.
0 oy
(3,055 puan) tarafından
Tulay kok narsist es videosunu dinlemeniz tavsiye ederim yanlis anlasilma olmasin esinize narsist demiyorum ama malesef ki geleneksel aile yapisi geregi Turk erkeklerinin bircogunda narsistlik belirtileri olabiliyor 

Tulay hoca hani surekli dirdir eden elestirmek icin yer arayan erkekler hakkinda guzel tesbitleri var kendisi cok iyi psikolog bende simdi yeni kitabini edindim 

Youtube dan yada spotofy dan dinlerim sanki hemen yanibasimdaymis gibi sefkatini cok guzel hissettiriyor 

Hayatimdaki cogu insandan cok seviyorum kendisini 

Zor gunlerde dinlerken anlayan biri varmis gbo sanki terapi aliyorms hissi uyandiriyor 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 247 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,737 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 436 göst.
0 oy
13 cevap 322 göst.
0 oy
10 cevap 280 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,057 soru