0 oy
766 göst.
Diğer kategorisinde (577 puan) tarafından

Kızlar merhaba 10 yıllık evliyim iki çocuğum var. Aslında bakarsan çok çok çok iyi giden evliliğim vardi. Ama 4 ay önce eşimle tartıştık ve bana tokat atmışti iç dudağım kanamisti. Anında boşanırdim'cilar gelmeden söyleyim Bosanmak çok basit bir şey değil. Ama tabi yanına kar asla bırakma niyetinde değildim. Hemen darp raporu + uzaklaştirma+ ev tahsisi+ şikayetci oldum. Ne abartmissin diyenler olabilir ama birdaha yapmaya cesareti olmasın diye tüm sınırları zorladım anlayacaginiz. Smdi onun sonucu gelmiş. 11 bin küsur tl ceza 5 yıl denetim verilmiş esime. Ama bir şey daha yazıyo kesinlikle anlamadim. Fotograf atabilsem göstercem. Eşimin iyi biri olduğunu pişman olduğunu sicilinin temiz olduğunu yazmislar. Bu sebeple hag gereğince hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiştir diyor. Nedir bu ya anlamadım gitti. Resim atmayı deniyorum lütfen bakarmisiniz 

image

13 Cevaplar

+3 oy
(554 puan) tarafından

(HAGB) Hükmün açıklanmasının geriye bırakılması uygulanmış canım. Yani bu adam bu suçu işledi, cezası da bu ama iyi birine benziyor, bu cezayı yeni bir suç işleyene kadar uygulamayalim demişler :) eşin 5 yıl içerisinde  eğer başka bir suç daha işlerse bununla beraber ikisinin cezasını alacak yani. Bidaha başka suç veya sana karşı suç işlerse hem bunu hem yeni cezayı yatacak. Yeterince caydırıcı olmuştur 

(577 puan) tarafından
Ayy şimdi anladımmm e bu çok güzel bir şey o zman. Hem başka suçlardan hem aile sorunlarından korunmus oldu yani. Ay çok mutlu oldumm :) aslında pek o taraklarda bezi yok eşimin şiddet hir gür sevmez ama olsun ne olur ne olmaz cepte dursun şöyle güzel bir uyarı :) çok teşekkür ederim kalp koymayı bilmiyorum ama bolca kalp size :)
(554 puan) tarafından
Aynen güzel bişey tabiki caydırıcı en azından. Bidaha bir suç işleyeceği zaman düşünecek benim beklemede kalan bir hükmüm var, suç işlersem hem tekrar aynı şekilde yeni suçum affedilmicek hem eski suçun cezası gerçekleşmiş  olcak. Sana yeter de artar. Rica ederim  <3 :)
(577 puan) tarafından
Çok mutlu olun inşallah çok sağolun iyi akşamlar :)
(554 puan) tarafından
Hep beraber inşallah teşekkür ederim :) siz de inşallah bidaha aynı şeyle karşılaşmazsınız mutlu olursunuz :)
-Reklam-
+2 oy
(4,383 puan) tarafından
Bilgim yok ama yazmak istedim gerçekten cesaretinizden ötürü tebrik ediyorum sizi keşke her kadın en azından bunu yapabilse ❤
(577 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum ki. Bazen düşünüyordum acaba abarttım mi diye. Bu yorumunuz içime sular serpti
+2 oy
(1,122 puan) tarafından
Tokatı yiyen sensin faydalanan devlet :) he şeyden kendilerine nasıl pay çıkarıyorlar. 
(577 puan) tarafından
Kayınbabamla az önce onu konuşuyorduk. Karar keşke işte kadının faydasına olsa falan diye söz etmiştik :)
(1,122 puan) tarafından
Cidden yani. Kadını korumak yerine suçluyu nasıl sömürsem düşüncesi daha baskın :/
(577 puan) tarafından
Evet kesinlikle
+1 oy
(20,114 puan) tarafından
Olsun bu bile yeter ona helal olsun sana
(577 puan) tarafından
Fazlasıyla yetti ama keşke o parayı da odesyedi :) neyse sağlık olsun teşekkür ederim
(20,114 puan) tarafından
:)) keşke ama anlamıştır durması gerektii yeri
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Ceza fes edilmiş yani.
(577 puan) tarafından
5 yıl denetim de mi fes edilmiş
(1,207 puan) tarafından
Kuvvetli muhtemel
(577 puan) tarafından
Nereden öğrenebilirim kesin olarak. Adliyeye mi gitmem gerekir
(1,207 puan) tarafından
Niye bu kadar irdeliyorsun ki ? Esin düşünsün
(577 puan) tarafından
Ne demek o anlamadim. Hem tokati yiyip hem öylece oturmam mi gerekiyor anlayamadim
(1,207 puan) tarafından
Hayır adama kendince göz dağı vermişsin,  sonucunu o düşünsün sen niye düşünüyorsun. Zaten dayak yiyip affetmissindw
(577 puan) tarafından
Nereden eminsiniz affettigime. Üstten üstten konuşmak ne kadar kolay yahu
(1,207 puan) tarafından
Arkadaşım kavga mı arıyorsun diyorum ki sana esin düşünsün sonucu diyorum sen niye uğraşıyorsun diyorum,  o öğrensin araştırsın diyorum.
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Cezası iptal olmuş iyi hal almış keşke odeseydide aklı başına gelseydi 
(2,936 puan) tarafından
Al kız hiç affetme :)
(577 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
(385 puan) tarafından
Yiyemezsin canım eşin oducek o parayı aynı şey bizdede olmuştu ben şikayetimi geri çekmiştim ama yinede ödedi parayı
(577 puan) tarafından
Ben henüz çekmedim şikayetimi. Peki sizin açılmalarda böyle bir şey yazıyormuydu. Çok geçmiş olsun bu arada umarım bir daha asla yaşanmaz
(385 puan) tarafından
Ben geri çekmiştim şikayetimi ama yinede ödeniyor para bı insan asla değişmiyor şikayeti geri aldıktan sonrada devam etti tabi şiddeti
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun fiziksel boyutu dışında bunun bide ruhsal boyutu var. Umarım çabuk geçer acısı. Ailen ne yaptı bu durum karşısında. Benim ailem olsa özellikle erkek kardeşim afedersin ağzına ederdi. 
(577 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Ailem beni burada bırakmazlardi. O yüzden haber vermedim hala bilmiyorlar. Söylemeyi düşünmüyorum. Kardeşlerim duysa iş çok çirkin yerlere giderdi
tarafından
Eşin şu an senle mi nasıl yürüyor polislik filan olmuşsun kimse duymadı mı bu durumu
(577 puan) tarafından
Eşimin tarafından herkes duydu herkes yanımdaydı. Kayınvalidem ve kayinbabam uzun bir süre eşimle konusmadilar. Annem ve eşimin annesi giller birbirlerine küsler senelerdir konuşmuyorlar. Bu sebeple ailemden kimse duymadı. Eşimle 3 ay kus kaldım son 1 aydır da barıştık ama hala eskisi gibi davranmıyorm bilinçli olarak. Birdaha Cesareti olmasın çok korkunc bir gündü
tarafından
Haklısın tabi bıda bunu yapmaması için iyi bi ders alması lazım
(577 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(334 puan) tarafından
Çoook doğru olanı yapmışsın canım. Bir tokattan insan boşanmaz. Ama bir daha yapmasın diye de gözü korkutulur. Helal olsun sana. :) 
(577 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :) hiç bir kadın yaşamaz inşallah
(334 puan) tarafından
İnşallah canım benim ❤️
0 oy
(9,409 puan) tarafından
5 yıl denetim de baya güzel cezası varmış bu kadar bilmiyordum tabii eşin için demiyorum ama böyle es geçilmemis guzell..
(577 puan) tarafından
Bende sevindim. Sadece kendim için değil bir tokatla kurtulamayan o kadar kadın var ki :(
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Darp raporu aldığın için bir daha dayak yemezsin inşallah var böyle deli erkekler 
(577 puan) tarafından
Aradan 4 ay geçti kapımda ağladı yalvardı psikoloklara gitti ben iyi değilim dedi. Yapacak olsaydı bunlari yapmazdi. Ama tabiki günümüz Türkiyesinde hiç bir erkeğin garantisi yok
(2,079 puan) tarafından
Güzel surunmus keşke bende bu kadar cesaretli olabilseydim evlendigimden beri eşimden bir çok kez şiddet gördüm maalesef ki ama her defasında karakoldan döndük şikayetçi olmadim en son dün gece beni ormanda evimiz sokağa attı çocuğumla kardeşim de vardı polisler vardı şükür ki yakınımızda onların yanına gittik durumu anlattık şikayetçi olucaktm aslında ama yine yapamadım eşim devlet çalışanı işinden atilir ve gözü kara öyle bir şey olursa bosansak bile beni mafeder bir yolunu bulup
0 oy
(15 puan) tarafından
Neden kolay olmasın boşanmak. Dün boşadım oh. 2.5 yaşında evladım var. Umarım bu ceza caydırıcı olmuştur ona. Hemcinsimin ezilmesini, şiddet görmesini hiç istemiyorum. 
(2,079 puan) tarafından
Garip gelmedimi sonuçta bir yemeği sürekli yersen bir gün sonra o bile aklına gelir rutinin haline geydigi için eşim beni sürekli evden kovaliyo sürekli şiddet uyguluyo ama ben alışkanlık olmuş galiba diyorum ki bir gün sonra eşim yanımda olmassa degisik hisederim sürekli eşim aklıma geliyo o olmayınca kavga ettiğimizde sevmiyorum ama alışkanlık olmuş bende evlilik sadece ve bosanirsam düzenim bozulur diye korkudan boşanmak istemiyorum çocuklar için
0 oy
(2,745 puan) tarafından

Tebrikler canım güzel çalışma olmuş.. o parayı kendin ye nede olsa kilo almıyorsun shahsh :D

0 oy
(9,254 puan) tarafından
Çok iyi bir ders vermişsin bende bir ara eşime böyle güzel bir ders verdim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruveydacacan (963 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 413 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,197 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 539 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 261 göst.
20 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SevdeF (612 puan) tarafından soruldu

401,982 soru

12,034,120 cevap

36,262 kullanıcı

...