0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından
Bu ikidir çiçek getiriyor ama başkasına ait bir çiçeği getiriyor o kişiye gelmiş diyelim oda ondan alıp bana getiriyor mutlu olur musunuz bu akşam eve gelirken çiçekle yüzünü kapatıp öyle duruyordu mutlu oldum içeriye girdi çiçeği annesine verdi anneside karına ver oğlum dedi çok modum düştü 

11 Cevaplar

0 oy
(9,164 puan) tarafından
Çiçek kime geliyorki 
(271 puan) tarafından
Sordum biliyorum almaz kimden getirdim dedi aldım dedi yalan söyleme kimden alıp getirdin ne önemi varki önemli olan getirmem değil mi dedi bende birşey demedim
(9,164 puan) tarafından
Önemli olan düşün getirmesi bence
(271 puan) tarafından
Yani öyle ama benim için ayrı da alabilir ben öyle çiçek böcek seven biri değilim zaten
(9,164 puan) tarafından
Çiçekler çok.pahali artık.bK seni arayıp sana suprizimde var demis demekki o Nda annesini gorunce onunda gonlunu almis anneside sana getirdigini biliyor bence moralini bozma bakma burdakilere git sarıl eşine onu düşünüp getirmesi bile çok güzel
(271 puan) tarafından
Bilmiyorum çocuklardan dolayı da artık hiç birşey beni mutlu etmiyor 2 çocukla sabahtan aksama kadar tek başıma çok yıpranıyorum
-Reklam-
0 oy
(646 puan) tarafından
Almazdim o çiçeği ve bende senin gibi bozulurdum tabiki
(271 puan) tarafından
Valla götürüp oraya bıraktım hiç ellemedim benden sonra gidip annesine veriyor bide
0 oy
tarafından

Arada yapıyor caktirmiyor ama müdürü ile görüştüğüm için o söylüyor:D

(271 puan) tarafından
Nasıl yani anlamadım
tarafından
Yani şirkete çiçek geliyor çok fazla, eşimde alıyor bana getiriyor ama caktirmiyor :D eşimin müdürü ile görüştüğüm için o söylüyor böyle böyle diye :D
(271 puan) tarafından
Anladım valla benim modum düşüyor bide annesine verince iyice gittim
tarafından
Hiç düşmüyor valla :D böyle ufak tefek şeyleri hiç kafana takma düşünüyor en azından , illa para mı vermesi gerekiyor
(271 puan) tarafından
Ben 3 yıldır evliyim beyaz peynir çok severim köyden getirirler onlar farklı peynir yiyor o kadar söylememe rağmen annesine demiyor eşim diğer peyniri yiyemiyor beyaz peynir getirin diye beni düşünüp beyaz peynir getirse Valla çiçekten daha mutlu olurum en azından benim için derim o zaman
tarafından
Kız kaynanandan çekiniyor musun istemeye :D ana ben ne yüzsüz bir insanım , kendi aileme ve kaynanama gittiğim zaman 3 poşetle eve geri dönüyorum :D
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Kaynanaya helal olsun valla ne güzel düşünüp de söylemiş 
(271 puan) tarafından
:) kaynanaya helal olsun mu
(2,253 puan) tarafından
Karına ver demiş kadın işte seni düşünüp seni göz ardı edip alabilirdi de çiçeği fesatlık olarak düşünmediğim için ben öyle algıladım başka birinin çiçeğinide getirmiş olsa alan kaynanana alır valla
0 oy
tarafından
Kaldırıp atarım yerden yere vururum . Ne kadar gurur kırıcı. Annesi kadar düşünemiyor. Başka kaynana olsa hava atar durur .
(271 puan) tarafından
Annesi de biliyor bana getirdiğini ondan öyle diyor yoksa kaynanam çok da iyi biri değil diğer postlarima bakarsanz
0 oy
(8,513 puan) tarafından
Almam tabi niye alayım benim olmayanı
0 oy
(634 puan) tarafından
Olmam. Benim için özellikle düşünüp almamış sonuçta. Ayrıca annesine vermesi de hepten farklı bir durum. Hiç getirmese daha iyi
(271 puan) tarafından
Kaynanam da işte karına ver oğlum diyince eşim öncesinde arayıp sana sürprizim var demişti annesine getirmiş gibi yaptı
(634 puan) tarafından
Gerek yokmuş dediğim gibi. Getirmese daha iyi olurmuş.
(271 puan) tarafından
Evet öyle
0 oy
(20,298 puan) tarafından
İstemem öyle çiçeği 
(271 puan) tarafından
Bende istemedim geçen iki gül getirmişti onları alıp suya koydum bununda götürüp masaya koydum öyle
0 oy
(994 puan) tarafından
Ya çiçek konusunda vizede hastanede doktorlara çok fazla çiçek çikolata vs geliyordu onlarda bize veriyordu bende anneme veya çocuklara götürüyordum onun gibi olabilir fakat annesine mi getirmiş size mi ona bı karar verseydi iyidi olsun düşünmüş en azından öyle düşün bence 
(9,164 puan) tarafından
Aramış sana bir sürprizim var demiş ama orda sanırım.annesi meydana çıkınca onunda gönlünü kırmak istememiş olabilir ,ama anneside bolmiyormu sanki karısına getirdiğini ondan öyle demis
(994 puan) tarafından
İki tarafı da incitmek istememiş belli ki
(271 puan) tarafından
Bozuldum valla ben kaynanam da ona getirmiş gibi karına ver oğlum diyor
(994 puan) tarafından
Yani işte o da ekeleniyo derler bizde kendini öne katıyor aman canım boşver eşin sana dediyse suprizim var diye sana niyetle gelmiş o çiçek boşver tadını çıkar
0 oy
(600 puan) tarafından
Ya nasıl veya kimden aldığı önemli değil de gelip annesine uzatması senin yanında bilmiyorum ben kabul etmezdim
0 oy
(2,745 puan) tarafından

Değişik kafa yapılarına sahip herkes yorumları okuduğum kadarıyla... 

Benim için o kadar önemli değil o çiçek atıyorum iş yerinden birine gelmişse o kişi de almamissa eşim o an aaa ben bunu eşime vereyim diye düşünmesi bile güzel. sonuçta pardon da  çöp kovası değilim ben çöpe atılacak çiçeği neden bana getiriyor hayırdır lannn :D shahahaha sonununu neden böyle bağladım biliyor musunuz şeytan dürttü gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 1,080 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 4,081 göst.
18 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,198 göst.
0 oy
5 cevap 230 göst.

406,008 soru