0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (716 puan) tarafından
Anne karnındaki bebek anne ağladığında etkilenir mi. Son iki gündür stresli bir gün geçiriyorum ve elimde olmadan ağlıyorum acaba bebeğim etkileniyor mudur 28. Haftadayım

7 Cevaplar

0 oy
(14,923 puan) tarafından
evet etkileniyor canim 
-Reklam-
0 oy
(786 puan) tarafından
Etkilenir tabi kuzum, bebişin için biraz daha toparla kendini. Herşey olacağına varır 
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Etkilenir canım ben bir kere o hataya düştüm aşırı stres ağlama vs zor bir gün geçirdim çocuk iki gün top gibi kasıldı karnımda çok korktum gidip kalp atışını dinlettirdim sağlık ocağında ondan sonra birdaha ne kadar sinirlensem de takmamaya çalıştım eve geldim onla konuştum sevdim biraz güldüm filan öyle tekrar oynamaya başladı hissediyorlar canım sen ne yaşıyorsan o da yaşıyor aynı bedendesiniz 
0 oy
(25 puan) tarafından
Neden agliyosun bilmiyorum derdini kim dertli değilki kim uzulmuyoki bu hayatta koturle var olduğu sürece hep iyilaer uuzlur ağlar ben iki düşük yaşadım evliliğim fena değil ama zor selet yasiyorim akraba evliliği birlik arkamdan dedikodular daha neler pısırik bı koca oyuzden lütfen ağlama bebisini üzme bende artık uzulmycam uzuluyoruzda noluyo üzenler mutlu meseut yaiyolsr ama biz dgeeimizi bilmiyoruz 
0 oy
tarafından
Yavrum benim ya ağlama demek çok kolay biliyorum ama ağlamamalısın. Ben gamsızın önde gideniydim bana hamileyken yapmadıklarını bırakmadılar. 25 sene bir tek babamın cenazesinde ya da haksızlık yapılınca öfkeden ağlayan ben gebelikte hep ağladım.

Oğlum şu an çok mızmız ve hep ağlıyor. Ben ne yaptıysam o şu an bana öyle yapıyor, ağlıyor. O yüzden ağlama.

9 aylık süreç, bebeğin tüm ömrü boyunca ona etki edecek.
0 oy
(3,593 puan) tarafından
Doğduktan sonraki hayatını bile etkiliyor o stres malesef. 
0 oy
tarafından
Ben tenime lavanta yaği damlatiyorum rahat uyuyorum yoksa camları acmassak pisicez evde camları acincada eve sınek doluyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 204 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
22 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 422 göst.
0 oy
8 cevap 463 göst.
25 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Özenf (7 puan) tarafından soruldu

412,747 soru

12,427,061 cevap

45,535 kullanıcı

Kategoriler

...