0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (564 puan) tarafından
Bir poşet parçası uzunluğu bir parmak kadar her iki ucu yakılmış bir birine yapiştirilmiş ama içinde de yağlı bi4sey var gibiydi ama dökülmüs heralde mutfakta oturmuştum mutfağın bargon kapısının izasindaydiama nerden gelmiş aklım almıyor eşime dedim oda yırt at dedi keşke fotosunu çekseydim. Bundan1 ay önce eşimle çok değerli bir hocamız vardı eşimin işle alakalı sorunlar yaşiyordu neyse beraber gittik eşime baktı dedi orta boylu esmer kilolu size 3 büyü yapmiş dedim acaba kim bellimi dedi onu siz bileceksiniz. Acaba bu büyümüydü halla şoktayim

6 Cevaplar

0 oy
(751 puan) tarafından
İnsanlar neden bunu yapma gereği duyarlar anlamıyorum. Hadi herşeyi geçtim gerçekten o küçük beyinlerini böyle büyü gibi pis şeylere harcıyorlar mı. Kalpleri kötülüğe bürünmüş resmen 
(564 puan) tarafından
Hiç sormayın yemin ederim eşim resmen ölümden döndü sonra ailevi sorunlar maddi sıkıntıları
(751 puan) tarafından
Eşimin teyzesinin kızı bi ara eşiyle boşanmaya kadar varmışlar. Sonra bir hocaya gitmiş. Hoca da kendisine direk ne demiş biliyor musun. Evinin girişindeki saksıda olan çiçeğin içerisine iyi bak onun içinde büyü var ve o çiçeği evinden at demiş. Gerçekten eve gelmiş bakmış tam dibe gömmüş her kimse artık. O çiçeği attıktan sonra kızın evliliği düzelmiş
(564 puan) tarafından
Evet biz inanmıyoruz ama gerçekte var Allah'a havele ediyorum
(751 puan) tarafından
En korktuğum şeylerden birisidir. Korku, nazar için hocaya gidilir ama böyle yok yıldızname, yok büyü felan çok korkarım. O hocaya sor bakim bulduk ama attık bozulması için ne yapabiliriz de. Bide sor evin nerelerinde olabilir hocalar bilir
(564 puan) tarafından
Hoca dedi büyü yapılmış muska yapilmamış  . Hoca memleket de ama
(751 puan) tarafından
Tamam büyü işte canım. Muskaya dökülmüş doğru bilmiş adam
(564 puan) tarafından
Ne yapabilirim
(751 puan) tarafından
Hocaya sorman lazım. Yırtıp atmışsın, böyle şeyler önce suya felan atılır veya yakılır. İyi bir hocaya sor canım direk attım halen geçerli mi de
(564 puan) tarafından
Numarası falan yok nasıl diycem bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büyüden şüphe ettiğiniz zaman yakıp atilmaz , sirkeli suda bekletilip denize veya dereye atılır 
(564 puan) tarafından
Yırtım attım  keşke atmasaydim
0 oy
tarafından
Keske atmadan birine sorsaydınız belki büyudür birde bozulup atilması gerekir diye biliyorum o tarz seyleri direk atmak yerine etkisiz hale getirip o sekilde atmak daha dogru olurdu
(564 puan) tarafından
Bomboştu ama az yağ gibi birşey vardı bir an düşünmedim eşim yırt at ôyle birşeyse Allah havale et
tarafından
Bilmiyprum ama bircok sıvıyla yapilabiliyor insallah degildir tabiki insanın huzuru bozulur eger yapan olduysada kendi başına gelsin
(564 puan) tarafından
İnşallah her öyle birşey ise inşallah bozulmuştur
tarafından
Insallah evinizin gorunmeyen kösesıne sirke koyun banyoda durulanirken sirkeli su dokün üzerinize eğer denize gitme imkaniniz varsada deniz büyüyü bozar derler ne kadar dogru bilmiyorum
(564 puan) tarafından
Evet yarın gidecez
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Allah kendi başlarına cevirsin inşallah ya
(564 puan) tarafından
Amin amin inşallah hiç kimseye zararımız herkezden uzağiz hiç kimsenin numarası bile yok ama neden böyle yapıyorlar anlam veremiyorum
0 oy
tarafından
Bizede yapıldı ama kağıda değil yedirilmişti ölümden döndük maddi kaybımız çok oldu sonuç eşim cezaevinde yapanlara Allah bu dünyada da öbür tarafta, da huzur vermesin
(564 puan) tarafından
Yok bu poşet. Amin
0 oy
(2,427 puan) tarafından
Büyü tarzı şeyleri hiç mi duymadınız normal kağıdı çöpe atar gibi atılmaz büyü kağıdı yakılır veya bir hoca o büyü bozdurulup yakılır 
(564 puan) tarafından
Kağıt değil di ama poşet idi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 259 göst.
11 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,382 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 722 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (327 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 239 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,289 puan) tarafından soruldu

408,993 soru

12,292,485 cevap

38,249 kullanıcı