Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Dondurucuya ne koyarsınız
0
oy
419
göst.
12 Temmuz 2024
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar daha erken biliyorum ama şimdiden fikir edinmek istedim buzluğumuda düzelteceğim çünkü sizler kışlık neler atıyorsunuz özellikle sormamdakş sebep artık 2 çocuklu oldum daha çok pratik şeylere ihtiyacım var. Geçen sene mesela bilmiyordum mücverlik kabak rendeledim attım çıkardım yaptım netten de baktım biraz soğanı patatesi bile doğrayıp atan var işte siz anladınız neler atabilirim
dondurucu-tavsiye
yemek
tavsiye-fikir
dondurucu-önerii
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
22
Cevaplar
+1
oy
13 Temmuz 2024
Annelikguzell
(
1,258
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben genelde hamur işi et filan koyuyorum. Sebze atmıyorum yazın yaz sebzelerini kışın kış sebzelerini tüketiriz. Meyve de atmıyorum pasta süslemek için atarsam o başka
13 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Hamur işide atamadım hiç ama bu sene okul başlamadan yapıp atmam lazım çocuğa beslenme için lazım oluyo direk çıkartıp koyarım pratik olur
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
12 Temmuz 2024
Melekkk
(
11,870
puan)
tarafından
cevaplandı
Sogan maydonoz dograr atarim. Kabak rendelerim. Sarimsaklari soyar atarim. Dogranmis domates. Kup kup patates bide sulu koftenin koftelerini hemen yemek oluyo. Ispanak yikar dograr atarim. Pirasa ayni. Kofte yapar koyarim. Parlican biber kozler koyariz. Ekmek içi ufalar koyarim bayatlayanlari ziyan olmasin diye.
12 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim cnm ama bişi merak ettim ıspanak bende düşündüm de iki farklı tarif gördüm çiğden doğrayınca sulanma oluyormuş haşlayarak mı atmak çiğden mi atmak iyi tadıda aynı mı
12 Temmuz 2024
Melekkk
(
11,870
puan)
tarafından
yorumlandı
Haslayinca tadi çok kotu olur diye tahmin ediyorum cunku bi kere mor lahana bozulcak diye kavurup koyduk sonra yogurtlariz diye tadi cok kotu oldu cikinca. Ben cigden atiyorum yemek icin valla çok guzel oluyo pratik hemen. Hemen 2 yemeklik alirim alinca birini pisirir digerini atarim hep. Hazir yemek oluyo. Soganda dograr koyarim zaten. Hemen kavurur atarim ispanagi 5 dakkada hazir
13 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Hımmm anladım canım tamam sağol çiğden bende yapayım bu sene ozaman pratik olur çocuklu olunca direk çıkar pişir şeyler iyi oluyo kurtarıcı oluyo
13 Temmuz 2024
fatos18
(
1,463
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben ıspanağı haşlayıp koyuyorum gayet güzel oluyor böreğini yapıyorum genelde o şekilde
13 Temmuz 2024
Esma&
(
8,634
puan)
tarafından
yorumlandı
Biz çiğ koyuyoruz çok iyi oluyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Temmuz 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben genelde börek milföy tarzı şeyler atarım bide saklamak için yazlık meyveleri doğrar öyle atarım
12 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim bende limonata için portakal limon atıyordum sadece başka neler atılabilirki meyve olarak
12 Temmuz 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben genelde üzüm elma portakal çilek kivi kiraz karpuz koyuyorum oğlum için
12 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım cnm bi bakarım onlara da sağol
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
Meryemmseda
(
3,136
puan)
tarafından
cevaplandı
Elimize ne geçerse atarız :D
Bizim burda bı laf varda şuan onu burda söyleyemem :D :D
13 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Aa yok öyle kimse yok burda biz bizeyiz söyle
13 Temmuz 2024
Meryemmseda
(
3,136
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok vallah olmaz :)
13 Temmuz 2024
Cupcake
(
598
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız söyle çekinme kimse duymadan kulağıma söyle merak ettim sjsjsjsj
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
Sessiz1_i
(
1,122
puan)
tarafından
cevaplandı
Kışın alınabilecek sebzeleri atmam. Et, hamur işi, patlıcan, dolmalık biber, vişne falan. Fazla abartmıyorum
13 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen cnm bende öyleydim şimdiye kadar ama ekstra şimdi ıspanak soğan patates vs gibi şeyleri de atan varmı yada farklı bişi söyleyen çıkarmı die merak ettim çünkü bunları atmıyorum mücverlik kabak çok işime yaramıştı mesela tavsiye ederim direk çıkarım sulanmdan diğer malzeme ile karıştrp yaptım bu sene her yıl bişi öğreniyorum
13 Temmuz 2024
Sessiz1_i
(
1,122
puan)
tarafından
yorumlandı
Ispanak sulanır diye tahmin ediyorum ama zaten çoğunu hormonlu yiyoruz iyice yapılarını bozmaya gerek yok. Kışın zaten ıspanak daha güzel oluyor yazın da yaz sebzeleri var ne güzel :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
Asenaumay
(
2,183
puan)
tarafından
cevaplandı
Dolmalık biber
Patlıcanı kızartıp karnıyarıklık atarım
Közlenmiş patlıcan atarım
Vişne
Kiraz
Karadut temizleyip atarım pasta vesaire için
Domates atsrım küp küp edip
Börek kete içli köfte yaprak sarması çicek dolması
Atarım
13 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim cnm
13 Temmuz 2024
Denizela
(
141
puan)
tarafından
yorumlandı
Domatesi nasıl yaptınız mesela iki tane domates tek poşete koysam doğrayıp Bi yemeklik olsa kolaylık olur diye düşünüyorum tadı değişiyor mu
13 Temmuz 2024
Asenaumay
(
2,183
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla canm küp küp doğradım koydum yatsı yatsı yapıp bir yemeklik dondurdum poşet katlaya katlaya valla tadı da değişmedi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
Canveannesi
(
1,427
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben nedense buzluktan cikan urunlerin tadinj fazla begenmiyorum. Iki uc poset barbunya attim sadece bir de bezelye vardi bitirdim onu bide aylik et tavuk koyuyorum o kadar . Bende sogan koyani bile duydum
13 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Taze taze tğketmk daha ii tabi ama kokmuyor cnm herşey yani kokanibilck şeyleri atmıyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
Gozdeh
(
10,687
puan)
tarafından
cevaplandı
bezelye, sarımsak, köz kapya, köfte, kemik suyu
13 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende kapyayı minik doğrayıp atıyorum kemik suyuda bitmişti aslında. Teşekkürler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
sevlev
(
1,302
puan)
tarafından
cevaplandı
Erik atabilirsin komposto yapmaya. Vişne bitti heralde buralarda vişne attım. Frambuaz boğurtlen söyledim arkadasa getircek ondan atacam 3-4 kilo. Maydanoz dereotu hep olur dolabımda. Domates blendirdan gecirip atarim .yesil biber kırmizı biber yemeklik dograyip atarim. Fasulye atacam. Patates kesip dondurabilirsin kizartmaya pratik oluyor. Yesil sogan dograyip attim ama cok cok kokuyor kac kat posetlere kaplara koydum anca kesildi kokusu. Patlican severseniz karniyarik musakka ya da islim kebabi icin kesip fırınlıyorum biraz. Soguyunca posetleyip atarim.Yufka alinca 2 kilo alip muska gül sigara böregi seklinde sarıp atarim. Sultan kebabi attim.kıyma alinca köfte yapip atarım. Tavuk gögüs kusbasi dograr atarim. Ekmek arasina koyunca cocuklar seviyor. Tavuk but atarim hemen yemek yapmaya. Hamburger köftesi hamburger ekmegi sandvic ekmegi falan hep olur. Pizza yapip attim 4-5 tane. Yemek yapamadigimda ogluma cikartip hemen yapiyorum.
13 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Oooo bacım sana erişmem için benim şimdiden yapmaya başlamm lazımmm maşallah sana öncelikle valla iki çocukla biraz zorr bu saydıkların da yardım alırsam olabilir belki özellkle hamur işleri için
13 Temmuz 2024
sevlev
(
1,302
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla benim de iki çocuk var uyudukça yapıyorum. Daha corba salça bakla dolmalık biber falan da var atarım hazır ürünlerden milföy sogan halkasi künefe kalem börek patates falan da atarım yufkacidan manti icli köfte alir atarim. Esim pek yemez böyle seyler ama cocuklara yemek yapamazsam burdan birseyler yapiyorum. Veya kendime birsey yapamasam hemen basitce yapiyorum.cok pratik oluyor valla.
14 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle öyle canım bu yıl bende o yüzden pratik şeylere yöneldim tek varken çok sıkıntı olmuyordu şimdi çoğalınca okul vsde olunca buzluğa yöneldim bende saydıklarından ne yapabilirsem bu yıl çokca koymayı düşünüyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
Seherl
(
806
puan)
tarafından
cevaplandı
Domates doğrar atarım karnıyarık için patlıcan kabak VS. Kızartır atarım. Patlıcan tavası ya da türlü icjn patlıcanı küp küp kızartıp biberiyle domatesiyle poşetleyip atarım. Patlıcanı kozler atarım. Özellikle patlıcan zamanı ucuz şimdi ve yemek çeşidi çok değerlendir mutlaka. Poğaça börek yapınca fazla yapar atarım. Ispanak kışın bitmeye yakın yıkar doğrar atarım. Köfte yapacağın zaman fazla yap yuvarla ya da ızgara köfte şeklinde şekil ver poşetle koy. Çeşit çok yani
14 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Sağol cnm çok teşekkür edrm patlıcanı eşim sevmiyo fazla atamıyorum ama misafire kendim severim biraz ondan da atarım kızartmasını çok severim özellkle karışık yapınca güzle oluyo
14 Temmuz 2024
Seherl
(
806
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım. Karışık olarak yapıp koy doğra poşetlere çıkarınca yağda gezdirnesi yeterli olur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
Merve1112
(
9,962
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız atacak seseye mi sastin allah seni neetmeye
Taze fasulye ve bamyayi dometesle kavurur atarım
Patlıcanı hem bamya gibi kavururum biraz kozlerim biraz musakkalim karniyariklik kizartir atarım
Bunlar garanti et kıyma tavuk bi de sarma çok yer kapliyo zaten bu saydiklarimdan yer kalırsa limon doğrar koyarım limonata için
Biber doğrar koyarım
Şuan maydonoz dereotu falan var yemeklere koymalik
Mantı yaparım içli köfte börek yaparım köfte yogurur koyarım bi gelen olunca pratik oluyo hemen çıkar pişir
Pratiklik için sorarsan kurabiye kek poğaça koyabilirsin başka buzluk için bişey gelmedi aklıma kavanoz olarak meyve kompostosu yaparım
Domates sosu yaparım biber kuruturum bu kadar patates çiğden koyulmuyo canım o zararliymis haberin olsun soğan sarımsak soyup doğrayıp koyabilirsin aşırı pratik olur ha bi de ben şey yapıyorum sürekli buzlukta kavrulmuş et bulunduruyorum etli yemek yapacaksam yemeği normal pişirip buzluktaki etten cikarip üstüne ekliyorum pratik oluyo
14 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
16
puan)
tarafından
yorumlandı
Evettt napıyım klasik şeylerin dışında merak ettim zwyen canım yoksa çoğunu koyyurum biliyorum da ama patates soğan ıspanak vs bunları bilmiyodm mesela ama bak sen zararlı diosun başkası atıyo vsvs öğrenmem lazım anladığım kadarıyla hamur işi özellkle fazla yapıp atıyorsunuz o cepte ha bak bide sen et pişirip koyup ekliyorum dedin oda cepte çünkü ben çiğden koyuyum bazen üşeniyorum çözdür onu bekle vs
14 Temmuz 2024
Merve1112
(
9,962
puan)
tarafından
yorumlandı
Şimdi şöyle bende mesela geçen baktım patatesler curuyo doğradım buzluğa attım sonra öğrendim ki çiğden patates konulamazmis videoda görmüştüm uzman biri öyle soyluyodu bi de donasiya kadar patatesler kararmış yani onu da kayavacsan fasulye bamya gibi domatesle kavurup koyabilirsin et o şekilde çok pratik oluyo ben hemen bi paket çıkartıp dudukluye koyuyorum soğuyunca dolaba koyuyorum az az yemeklere koymak çok pratik soğan doğranıp konuluyo valla ben ispanakta koydum kabakta koydum herşeyi doğrayıp koyuyorum bence sende koyabilirdin şuan bi poşet çilek var mesela
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
2 boys mommy
(
2,692
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla eskiden herseyi koyuyordum domates biber lafisik sos gombe patlican kozlemesi vs ama somdiler koymuyorum artik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
Tunber
(
218
puan)
tarafından
cevaplandı
Çocuklu hele de çalışan bir anneyseniz buzluğa bir şeyler atmak cok kurtarıcı oluyor. Cok şey koymak isterim ama dolabım yeterli değil derin dondurucu almayı düşünüyorum. Taze fasulye, bamya, bezelye,bakla,maydanoz,dere otu,mısır,limon,nar suyu,kavrulmuş kıyma, kurabiye,börek,poğaça bugüne kadar buzluğa attiklarimdan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
Mervela
(
7,435
puan)
tarafından
cevaplandı
Bı kendimi atmıyorum desem :)) taze bamyayi ayıklayıp tavada sunmesi bitene kadar kavur guzelce sonra domates biber doğra iki çevir soğuyunca at buzluğa kavurdugun için sunme filan olmaz sonrada. fasulye yine domates biberle kavurup atıyoru. poğaça kek kurabiye kutularda atıyorum ki koku olmasın . sarma sarip pismeden atıyorum çıkınca pişiriyorum dolmalık biber ayıklayıp atıyorum kabağı yemeklikte atıyorum domatesle kavurup çıkarınca soğan kavur patetes koy kabağını koy pişir mis gibi yemek.
13 Temmuz 2024
Mervela
(
7,435
puan)
tarafından
yorumlandı
Ha bide yemeklik domates biber de koyuyorum doğrayıp bezelye koydum koz patlıcan biber koyuyorum yemeklik patlicanda olur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
rlm
(
4,361
puan)
tarafından
cevaplandı
Poğaça, börek, kek, kurabiye hamuru. Bunları bittikçe yapar atarım düzenli. Karnıyarıklık patlıcan, Biber kızartması, doldurulmuş dolmalık biber, doğranmış soğan, normal köfte, sulu köfte için köfte, domatesli taze fasulye kışlık. Onun dışında meyve hiç atmam zaten.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
Kilo alamayan biri
(
577
puan)
tarafından
cevaplandı
Poğaça
Yaprak sarma
Mantı
Köfte
Börek
Domates vi biber karışık kizartma
Sigara böreği
Bolca meyve her çeşit
Kurabiye hamuru / kurabiye
Sulu köfte
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
Mucizemm233
(
667
puan)
tarafından
cevaplandı
Kabak, havuç, biber kapya biber, taze fasulye, dere otu, maydanoz, semizotu, dometes, cacık salatalık, patlıcan köz, karnıyarık, tavuk tepsi için domates biber, brokoli karnabahar, ıspanak, aklına ne gelirse ben herseyden bulundururum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
ASENA40
(
20,114
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben kabak çiçeği dolması aldım arkadaştan 4 kova börekler var sarma saracağım bol bol çünkü oğlum anasınıfına başlıycak kurabiye yaparım başkada bilmiyorum henüz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
Yildizsumeyye
(
957
puan)
tarafından
cevaplandı
Çoğunluk et tavuk çeşitleri oluyor onun dışında bezelye( eşim sevmez kızım ve kendim için bi poşet yeterli oluyor azar azar yemeklere) yeşil fasulye soyulmuş sarimsak dogradigim arta kalan Soğan varsa onu koyarım aynı şekilde biber domates olur hiç fark etmez nasıl attığın ha eksik olmayan ıspanak maydonoz hatta elma çokluğunda kuruttum kayısı kuruttum koydum elma rendeledim koydum yiyemedigimiz tereyağı peynir sucuk salam tarzı şeyler varsa onları da koyuyorum istediğim zaman çıkarıp yiyorum onun dışında gerisi börek çörek hamur işi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Temmuz 2024
Ayzasl
(
4,502
puan)
tarafından
cevaplandı
Elime ne gecerse atiyorum ben fazla olan yemekleri kullan at plastiklere koyup atiyorum sonra acil birseyde elime geliyor iyi oluyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
112
göst.
Derin dondurucuya börülce koyarken
7 Ekim 2022
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Kralice177
(
481
puan)
tarafından
soruldu
dondurucu-tavsiye
dondurucu-önerii
tavsiye
yemek
0
oy
6
cevap
163
göst.
Derin dondurucu fikri olan
30 Mayıs 2023
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
Emine zerrin
(
288
puan)
tarafından
soruldu
dondurucu-tavsiye
tavsiye-fikir
dondurucu-önerii
+1
oy
21
cevap
274
göst.
Derin dondurucuya neler attınız?
23 Ağustos 2024
Diğer
kategorisinde
Ikraybukem.23
(
173
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
dondurucu-tavsiye
tavsiye-fikir
yemek
+1
oy
13
cevap
371
göst.
Sorum bu derin dondurucuya neleri atıyorsunuz?
14 Temmuz 2024
Diğer
kategorisinde
Ikraybukem.23
(
173
puan)
tarafından
soruldu
dondurucu-tavsiye
sohbet♥️muhabbet
yemek