0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (545 puan) tarafından
Kızlar. Eşimin nöbetçi olduğu günlerde asla ama asla uykum gelmiyor. Depremden korktuğum için ablam yanıma geliyor sağolsun. Ama  yinede uyku tutmuyor. Bu saat olmuş ayaktayım namazımı kıldım. Abdest aldım olan uykumda kaçtı.

4 Cevaplar

0 oy
(3,287 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım korkma inşallah elden ne gelir. 

Bende baktım tele msj var komşu yazmış yattın mindiye saat 2 noldu dedim kapının önünde yumurta var yılan mi yaptı ki diyor o da korkmuş evimiz arazide sayılır zaten bende görmüştüm yılan da uyuyamadım diyor onla konuştuk biraz benimde uyku kaçtı :D
(3,287 puan) tarafından
Aksun suyu ne ki
(545 puan) tarafından
Bu yağmur suyu toplayıp okurlar canım sonra evin her tarafına serperler bizim burda haşereler gelmez
(3,287 puan) tarafından
Ciddi e ozmn deneyelim bari ilk defa duydum
(545 puan) tarafından
Nisan yağmuru olacak tabi canım. Seneye nasip olursa yapın.
(3,287 puan) tarafından
Tmm cnm teşekkür ederim ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,823 puan) tarafından
Allah kabul etsin cnm

Küçüğüm ü doyurmaya uyandım doyurdum şimdi tekrar uyuyacağım 
(3,287 puan) tarafından
Uyudun mu bari :)
(1,823 puan) tarafından
Uyumak denirse adına uyudum ikide bir uyanınca hiçbir şey anlamıyor insan uykudan
(3,287 puan) tarafından
Bende ayniyim
0 oy
(209 puan) tarafından
Saat birde yatıp üçte uyanan ben şuan sigara içiyorum oğlan ağladı uyandım o uyudu benim uykum kaçtı 
0 oy
(1,861 puan) tarafından

Allah kabul etsin kız uyandı altını falan değiştim su verdim salla babam salla artık kaça kadar sallayacam bilmiyorum tabi :D

(683 puan) tarafından
:))) iyiyi niyeti sadece namaz kılmak olsun
Valla canım bilmiyorum bazen sinirden ağlıyorum saatlerce. Çünkü geçte yatıyor 10.30 da yattı mutlu oldu geç kalkar diye kız bı kez bile görmedim erken yatıp saat 8-9 da uyandı
(1,861 puan) tarafından
Amin amin ☺️ ben ağlamayı bir kenara bıraktım dişlerimi sıkıyorum diş etlerim ağrıyor bir kaç aydır korkuyorum dökülecekler daha bu yaşta ☺️ 1 çocukta çürüğe çıktım resmen ☺️☺️ benimki 1 de uyudu 1,5 saattir ayakta delirecemmmm yafff
(683 puan) tarafından
Kaç aylık canım yada kaç yasinda
(1,861 puan) tarafından
13 aylık canım sıcaklar etkiliyor bence ya daha biz yatamıyoruz doğru düzgün felaket nem var insan nefes alamıyor ya :/
(683 puan) tarafından
Evet özellikle bebekler çok etkileniyor. Şuan yine iyi 11-12 den sonra yanıyor buralar kacasim geliyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 467 göst.
8 Mart 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu

405,790 soru

12,160,700 cevap

36,605 kullanıcı

...