0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde (3,767 puan) tarafından

Benim kız uyumuyor daha bakalım kaçta yatacgz bugün :ermm:

Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz??

8 Cevaplar

0 oy
(128,523 puan) tarafından
Benimkide uyamik sabahliyoz biz 
(3,767 puan) tarafından
Senin bebisin geceleri uyumuormu benim kız gibi
-Reklam-
0 oy
(7,638 puan) tarafından
İyi geceleri sanada 
(3,767 puan) tarafından
Nasılsın?
(7,638 puan) tarafından
Şükür senin bebek uyumuyor benimde karnımdaki uyutmuyor (*_*)
(3,767 puan) tarafından
Aah bu sipalar bize uykuyu hep hasret brkiolr  :))♡♡
0 oy
tarafından

Sofra yerde eşim ve ven tıkınıyoruz büyük kızım çizgi film izliyor küçüğü kanepe de uyuyor gibi:D yine 2 yi bulur benim uyumam

(3,767 puan) tarafından
Ne gzl yaa sofranız hep huzurlu bereketli olsun inşallah bacim❤

Eşle yemesi bi başka güzel:)) oluyor yafa kalabalik
tarafından
Saol kuzum hepimizin inşallah
Aynen ya bende çok seviyorum bide sabah ev işi bitmiş her taraf patlıyor köydeyiz biz soba kurulu soba yanıyor yanında otur sofra hazır müge anlı başlamış off offf her sabah o fantazi ile güne başlıyorum:)))❤❤❤
(3,767 puan) tarafından
Okurken yaşamış gibi oldum valla ❤❤ :D
Soba bi başka oluyor ya
tarafından
Offf hemde çok başka üstünde çay kaynıyor yemek fırınında közleme tepsi yemeği yaparsam atarım fırına lezzeti bile bi başka olur hem elektrikten tasarruf ocaktan tüpten tasarruf sıcak su kaynıyor canına kurban sobanin:))))
(3,767 puan) tarafından
Böyle harıl harıl yanar ya dışına kadar kipkixmizi olur bi sıcak olur icersi ooh mis patates fln da yapıp tuzla yemek özledim ya :)

Kaçtığım da eşimin köyüne gidince 10 15gun soba görmüştüm en son :)
0 oy
tarafından
Benim oglum uyumuyor agliyor kolum bacağım koptu
(3,767 puan) tarafından
Gazi olmadgndn eminmsn canım? Hani bi sıkıntısı olmadan ole olmaz diye dsnuorm yafa bol bol oku nazar değmesin rhtlasin bebegin
tarafından
Yok canim gazdan degil cok farkli aksam yine oldu babamin yanina verip lavaboya gittim uyuyordu ve birden cçırpinarak aglayarak uyandi babam korkudan kucagina bile alamadi arkadasim bir hoca tavsiye etti yarin onun yanina goturcez içim sızliyor uyuyamiyorum suan
(3,767 puan) tarafından
Dedgm gibi sende oku bol bol geceleri ayet-el kürsü aç dinlet bliorsan oku canisi ben diğer duaları blmiorm ama büyük dulları da okuyblrsn
tarafından
Okuyorum canim çok sagol ❤
(3,767 puan) tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Valla burdan çıkabilsem  bişey  yapcam da yok çıkamıyorum 
(3,767 puan) tarafından
Aman benim gibi olmada ben bu huyum u hiç sevmiorm çünkü kendimi dahil kimseyi görmüyor gözüm onunla kötü iken
tarafından
Kız sen ne diyorsun ben onunla kötüyken odadan çıkmam yemek yeme üstümü değişmem Benimki daha beter
(3,767 puan) tarafından
Şimdi yaristrior gibi oluck ama :) ben kendime zarar veriorm yada etrafıma tartstk diye o ara da isim konusunda moralimi çok bozuolrdi cam şişe vardı kırdım ve kollarımı kestim onun acısı bile esim3kadar acıtmadı çok yanlış şeyler ama o kötü olunca bana veya olursam onu dahil ke fi canımıda görmüyor gozum
tarafından
Ayyy kardeş  hakkini helal et  de seninki paikolojik sorun destek alman lazım  ben o kadar değilim
(3,767 puan) tarafından
Aman olmada canım.bbrnim ki pek pisikoljk denilmez cnm çünkü ben sevdgm insana aşırır baglanrm değer verrm bi annem bide eşime karşı boyleyim sevginin bile fazlası zarar bunu hep gördüm maalesef
0 oy
tarafından
Çocuk uyyo ama kocam uyumuyo uyumadigi gibi yalnizda otrmuyo öle oturyoz boş bos
(3,767 puan) tarafından
Seni neden uykusuz brkior yazık değil mi çocuk uyuor iken dnlensn sende
tarafından
Yalnız oturamiyomus da nerde öyle ince düşünceli adam gündüz butun gün uyudumu dusnuyo kendisi:)
(3,767 puan) tarafından
Desene uyumuorm:) ben uyuyacgm:)
Yada madem oturuorz birşeyler yapak:)
tarafından
Dedim bak Ozaman kusur buluyo ya aman boş otrmak iyi bizde daha yeni kaldırmış dans edek diye kalktk göbeğnden yanasamiyom senle dans değil erik dalı İyi oynanır diyo gece gece neyn kafasında bilmiyom biz oturak iysimi :)))
(3,767 puan) tarafından
Sos oynayablrsinz canisi yada adam asmaca fln:)
0 oy
tarafından
İyi geceler bizde beşik sallamaca dayız uyanmasa bende uyumayı düşünüyorum 
(3,767 puan) tarafından
Inşallah uyanmaz canım uyursun sende bende keşke uyusam
tarafından
İnsaAllah
0 oy
tarafından

Bebeğim uyudu bende burda takiliyom cikamiyorummmm:'(

(3,767 puan) tarafından
Çünkü çok üzülüyorum ne kdr istemesemde bps gebelik dedgnde içimden birşey koptu gittinsanki :(
Kanamam hala devam ediyor ve ettikçe daha kötü oluorm onu dsnuorm ama kızım içinde ayakta durmaya clsiorm iyi olmam lazim
tarafından
Toparla kendini cnm unutma senin bir bebeğin daha var bol bol dua et
(3,767 puan) tarafından
Geçicek bugünler inşallah bacım saol
tarafından
Demek ki bebek oluşmamış yani sadece kese oluşmuş bebegini almadılar yani bak işte kalp atışlarını duyup kaybedenler var dimi
(3,767 puan) tarafından
Bebek ölmüş de olabilir kalp atışı yok boş gebelikle aynı sayılır dediler en son cnm ama emin değiller

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde Meyrammm (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 302 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 329 göst.
14 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde uykusuz anne (246 puan) tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,730 cevap

37,313 kullanıcı

Kategoriler

...