0 oy
733 göst.
Diğer kategorisinde (320 puan) tarafından
Kızlar günaydın bi kızım olucak nasip olursa eşim ölen kayınvalidemin adını koymak istiyor ben hiç istemiyorum ama ek isim koysam da yanına söylenmeyecek onuda biliyorum 2. Bi isim koymak istemiyorum zaten sevmiyorum iki isim siz koyar mıydınız bilmiyorum ya benimde hakkım değil mi? Bi taraftan isim içinde tartışarak hamileliğimi zehir etmek istemiyorum sizin düşünceniz neler napardınız siz olsaydınız? 

41 Cevaplar

+1 oy
(1,473 puan) tarafından
Kızımın adı Hz Hatice gibi olsun inşaallah en güzel isimlerden Hatice Kübra 
(320 puan) tarafından
Hatice Kübra mı canım kızının ismi
(1,473 puan) tarafından
Evet canım
(1,633 puan) tarafından
Benim kızım da Hatice Kübra:))
-Reklam-
+1 oy
(3,846 puan) tarafından
Benim kızın adı Hatice Ecrin ama iki isim söylenmiyor. Ben Ecrin istedim eşim de anasının mizmizlanmasina kıyamadi Hatice koydu ama şimdi kendi bile demiyor Hatice diye papağan var ona bile Ecrin öğretti ismini  köyde yaşlılar diyor bazen ben diyorum Hatice diye yoksa kullanılmıyor bence koyma ikinci isim 
(320 puan) tarafından
Hatice olsun mu diyosun yani canm
(3,846 puan) tarafından
Bence Hatice güzel isim Hz Hatice annemizin ismi . Ben severim Hatice isminde bir çok arkadaşım da var ben sadece kaynanamn adı diye koymak istemedim yoksa Hatice Zeynep bunlar güzel isimler
(2,452 puan) tarafından
Ecrin ücret demek değil mi
(3,846 puan) tarafından
Hayır karşılık hediye mükafat demek araştırdık da koyduk. Eşimin köyünde de bazı cahil insanlar yılan ismi o demis ama ben rüyamda gördüm de koydum hamileyken
+1 oy
tarafından
Şu durumda koyardim çünkü kadın ölmüş zorlama yok yanina kısacık bi isimde sen ekle olsun ❤

Benim sag olan kaynanam adimi istiyom diye tutturdu 2 kizim oldu koymadik ☺
(320 puan) tarafından
Haticenin yanınada öyle uyan pek isim yok ki
tarafından
Nur olur naz olur ne bilim sen belirle bisey tercih senin kuzum
+1 oy
(1,125 puan) tarafından
Eşimi kıramazdım herhalde :) 
(320 puan) tarafından
Öyle mi diyosun canım bende bazen düşünüyorum ad bi çiçek takmaya gerek yok diye ama ne bileyim yani özeniyorum doğal olarak
(1,125 puan) tarafından
https://youtu.be/2X3vXKEeN-I?si=a5UE9a1-annBxXgT

İzleyebilirsin, 2 dakika bile değil :)
+1 oy
(3,075 puan) tarafından
Kız sen ben misin :D benmde kaynvalidem vefat ettj iki yıl önce eşimde Hatice koymak istyor annesinin ismi koycam ben sorun etmedim lakin kaynanam ismini vermek istemiyordu almayn adımı diyordu kafama o takiliyor
(320 puan) tarafından
Neden öyle diyordu ki
(3,075 puan) tarafından
Onun sebebi baskaydi cnm korkuyordu bir sebepten ötürü
+1 oy
(988 puan) tarafından
ay şu kayınvalide kardeşi isimleri koymak kadar saçma bir şey yok ben en başından direttim koymam diye  
(320 puan) tarafından
Çok düşkündü canım bilemiyorum ya kırmakta istemiyorum ama bende özeniyorum kendim kıymak istiyorum
(988 puan) tarafından
valla bilmiyorum canım ben bazı konularda takıntılıyım kırılmak isteyen kırılabilir.ayrıca isim kaderi de alır derler.dikkat et aynı isimdekilerin karakteri yapısı da aynı oluyor etkiliyor zaten.Etkilemese efendimiz sav Muhammed ismi göklerden inmiş sen düşün gerisini.Koymak istemiyosan hiçte taviz verme
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Görümcemin adı Hatice olmasaydı koyardım Hatice ismini seviyorum çünkü
(320 puan) tarafından
Güzel mi diyosun canım yani koyayım mı :)
(3,603 puan) tarafından
Vallahi canım güzel bir ikincisi de Hatice isminde kimi tanıdıysam huyu çok güzel oluyor titiz oluyorlar ondan sonra namazında ne yazdığında mesela yani kim Hatice isimde kimi tanıdıysam hepsi aynı hatta hamileyken diyordum ki inşallah kızım Hatice adındaki görümceme benzerVallahi canım güzel bir ikincisi de Hatice isminde kimi tanıdıysam huyu çok güzel oluyor titiz oluyorlar ondan sonra namazında ne yazdığında mesela yani kim Hatice isimde kimi tanıdıysam hepsi aynı hatta hamileyken diyordum ki inşallah kızım Hatice adındaki görümceme benzer
(320 puan) tarafından
Benim kayınvalidemde öyleydi namazını orucunu hep kılan biriydi imanlıydı biraz alıngandı sadece :) ama çok çekmiş her anlamda en son hastalandı öldü kaderi çeker isim diyolar öyle bişey var mı bi yandan da çekiniyorum bu yüzden koymaya
(3,603 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Vallahi canım öyle kaderi çeker diye bir şey yok ya mesela benim küçük görümcem de öyle dini bütün biridir ama hiç yani gayet de mutludur yani hiçbir şey yoktur görsen yani faize bile girmez o derece canım sen de kaynana niyet ederek koyma Hatice ismini kendi kaynana niyetini olarak koyma kaderinin benzemesini istemiyorsan sadece hz hatice'ye niyet etti mesela de ki ona benzesin hani o şekilde söyle aynı kaderi çekeceğini düşünmüyorum şahsen ben o zaman her Hatice aynı kaderi çeker
+1 oy
(2,327 puan) tarafından
Bir çocuğa kimin adını koyarsan onun hayatını yaşarmış derler. O yüzden koymazdım
(320 puan) tarafından
Bende duydum doğru mu bu gerçekten ya huy olarak sıkıntı yok ama kaderi mi benzer huyu mu
(2,327 puan) tarafından
Kaderi de benziyor huyu da canım. Çevrem de lise de arkadaşımın akrabası ölen halasının adını koymuş. Çocuğu da halası gibi kazada vefat etti. Lise 11 deydim. Yüzünü de hep halasına benzetirlermis. Babaannesi istemiş kızımın adını koyun. Kadının eşi de istemiş kadın koymuş. Öyle ağlıyordu ki her konusu açılınca. O yüzden ben daha da bi inanıyorum öyle şahit olunca
+1 oy
(2,570 puan) tarafından
Kızının ismi ben koydum teyzem hiç evlenmedj  büyük teyzem birgun demiş senin ismini koyan olmaz sana bakan olmaz ben koydum kızıma ismini teyzem herkese söyler çok mutlu oldu .ayrıca çok güzel manası temiz kadın demek çok çalışkan kararlı ve gerçekten güzel bir kız teyzemde çok güzelmiş gençliğinde benim kızımda çok güzel 
+1 oy
(17,759 puan) tarafından
Hatice guzel isim canm 
+1 oy
(9,676 puan) tarafından
Haticeyi kayınvalide adın olarak değil de efendimiz sav in kıymetli zevcesi Hatice Validemizi düşünerek koyar ve niyet edersen belki seversin canım. Diretilmesi hoş değil elbette ama niyet önemlidir sen dediğim niyetle koyarsan kayınvalıdenın hayatını da kodlamamıs olursun 
+1 oy
(807 puan) tarafından
Ablam kızına eşinin bababnnesin ismini koydu zöhre kızın bütün karakteri felan babanneye benziyormus ölen birinin ismini koymak iyi değil bence
+1 oy
tarafından
Hatice nazlı 
+1 oy
tarafından
Başlığa cevap vereyim Hatice çok güzel bi isim koyardim ben kızıma anlamı güzel yanı 

Postuna ceva veriyim 9 ay tasidigim yillarca bakacağım çocuğa isim koyma hakkı öncelik olarak benimdir eşim de babası olacağı için onu da kırmak istemem orta yolda bulusmayi tercih ederim ben olsam Hatice Ebrar koyardım ben söylerdim ailem söyler ilerde okulda arkadaşlarına öğretmenine de Hatice Ebrar diye tanitirsam ilerde herkes öyle şöyler 
+1 oy
(1,693 puan) tarafından
Ablam Hatice Erva koydu iki ismini de.birden söylüyoruz 6 yaşında hala Hatice Erva deriz 
+1 oy
tarafından
Koydum benimde kaynanamın adı ama onun için değil Hz Hatice validemizin ahlakını alsın isterim onu animsatsin koydum. Hatice Erva ismi de ❤️
+1 oy
(2,743 puan) tarafından
Ben kendime göre yorum yapicam. Hatice isminde 3 tanıdığım var ve hiç birinden hoşlanmıyorum. Bu yüzden ben koymam.
+1 oy
(4,268 puan) tarafından
Valla annem ve kayinvalidemin ikisininde isimleri hatice ben bile koymazdim. Herkes kendi adiyla yasasin.
+1 oy
(45 puan) tarafından
Mecbur koyduk  Hatice Ada bizimkide esim tarafi hatice bizim taraf ada diyor ama yakinlariniz yeni tanistiklarimiz falan ada diyor bende kaynana ismi maduruyum anasi darilirmis keske darilsadi
0 oy
(20 puan) tarafından
Benim oglumada eşim kayinpederimin ismini vermek istemişti ben pek istemesemde kayınpederini sevdiğim için kabul etmiştim bende çok sorun etmiştim kendi içimde doğduktan sonra neyi sorun ettim ki bu kadar ha Ali ha Mehmet hepsi aynı yere çıkıyor 
(320 puan) tarafından
Doğunca farklı mı oluyor kız bende mi öyle düşünürüm ki sağlıklı olsun gerçi isim filan tartışmaya değmez diyorum ama bi yandan da insan kendi koymak istiyor özeniyor

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 344 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 544 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Prensesiminannesi (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sngl&8 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 656 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (320 puan) tarafından soruldu

408,504 soru

12,274,234 cevap

37,683 kullanıcı

Kategoriler

...