0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (258 puan) tarafından

image

kizlar bir hafta önce aynı bu şekilde daha yağlı sekili merdivene dökülmüş aynı böyle görmüştum o günde hiç cikmadm dışarıya aynı şekilde eşimde ama ertesi gün bunun daha koyu halini görmüştüm anneme soyledm annem hocaya göstermis büyüdür demiş sirkeli suyla yikasin dedi yaptım .aradan 1 hafta geçti bu sabah böyle aynı yerde yine böyle gördüm anneme dedim sirkeli suyla dök yıka dedi.inanin o ilk döküldüğü günden beri eşim çok değişti kavgalarimiz baya baya artı birbirimizi yedik resmen aksm kavga ettik bu sabah yine bunu gördüm başına gelen var mi ya kafayı yiyecem bu arada domuz yağından supheleniyorms hoca

10 Cevaplar

0 oy
(3,015 puan) tarafından
Kedi köpek idrarı degilmidir canm ya yağ şekli demişsin böyle çok dokmezler bence 
(258 puan) tarafından
Bir hafta önceki hani yağı eritiriz bekleyince yağ birz kalın oluyor ya geçen hafta öyleydi hata eşim benden önce görmüştu dediki bu yağı çocuklar buraya dokmus dedi bugün ise, daha sulu halı tam oraya güneş vuruyr şansa şöyle birşey de var merdiven 12 basamaklı 6 li sıra halı oluyor hep 6 li basamakta oluyor diğer basamaklarda tek leke bile yok buda şüphe uyandırdı,birde idrar olsa geçen haftanin kinin aynı yerine aynı şekilde yapar mı bizim bahçe var aşağıda kedi köpek toprağa yapmaz mı idararirini kafam çok karıştı yaa
-Reklam-
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Valla canım yağ döküldüğü kesimde vallaa ne yagi büyümü bilemm postun yukarı çıksın 
(258 puan) tarafından
Yağa benziyor demi cnm geçen haftaninki daha koyu hani erirtirz ya bekleyince kalıp olur aynı öyle idi ama bugununki daha sıvı ve gecen haftanin aynı yerinde olms, 12 basamaklı merdiven 6 li sıraya ikidir oluyor böyle ve eşimle birbirmizi yiyorz interneten baktım domuz yağı diyr ve eşleri birbirne düşürmek için kavga olsn ayırmak için gerçekten dün askm nerdeyse ayrılık oluyordu kavgada ,:((((
(3,383 puan) tarafından
Valla canım bu yağ o belli çünkü dökülünce böyle kalıp gibi kalan şey yağ oluyor yani büyüye fazla inanmam ben ama.yaoanlar varmis eskiler den çok yaparlarmış kurandada geçiyor büyü ama ne bilim çok göz önünde bide domuz yağı bulmak kolay olmuyor
(258 puan) tarafından
Hocaya sorduk direk söylediği şey üstünden geçmeyin hemen sürekli suyla yıkayın yoksa etki edecek gerçekten de etki etti bilmedik ilkini bastık:((( birbirmizi yiyorz:((
(258 puan) tarafından
Acaba yapan kişi sirkeli su doktugumu anlayıp bir daha mı döktü
(3,383 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ki canım
0 oy
(507 puan) tarafından
Eger süphelendigin birileri varsa bi hocaya yasa ermiş birine gidip büyü yapıp yapılmadıgını ögrenmen lazım öyle sirkeyle yıkasanda olmaz Allah korusun yapıldıysa büyü ve bu büyü tuttuysa çözdürmeden olmaz malesef
(258 puan) tarafından
Geçen haftaninki görseniz daha koyu ve kalıp gibi hata eşim dedi bu yağı kim dökmüş deyince şüphelendim eşim bile yağa benzetiyse kesindir diye ztn o ilk günden beri eşim ne dinliyor ne sevgi saygı birbirimizi yiyorz köpek gibi :((kadın kimin yaptigini söylemem sonra birşey olsa sorumlusu ben ölürüm evine gelen biri dedi anneme fotisnu göstermiş hocaya anneme diyrm öğren hoca dems evine gelip giden birirdir o kadr derim domuz yağıdır sirkeli su dök yıka demiş ve eşim annem gile bırakan insandı şimdi birkmyr çok degisms bir haftada gidemyrm:((((
0 oy
(4 puan) tarafından
Bence öyle kötü niyetle yapılan bişey olsa öyle göz önüne dökmez onu . Gizli bı yere döker görülmesin diye . Ora başka bişeydir . Piskolojik olarakta büyü diyerek kendinizi kötü hissetmiş olabilirsiniz. 
(258 puan) tarafından
Hocaya sorduk basmayın sakın sirkeli suyla yıka at evin girişine girmesin evine giren çıkan biridir söylemem kim olduğunu sonra basım yanar benm demiş,:((
(4 puan) tarafından
Hm kesin büyü olduğunu söylediyse hoca o zmn bize yorum duşmez . Bu ne diye sorduğun için ben yorum yaptım büyü deseydin ona göre konuşurduk. Büyü kötü bişey inşallah bı zarar almadan sende ailende kurtarirsin . Okuyup Allah'a dua et Allah esirgesin
0 oy
(898 puan) tarafından

Büyüye inanan var mı:)

Büyü yapan , sirkeli suyun etkisini azaltacağını da bilir :D

İnanma,  inandığın için büyüden dolayı kavga ettik diye düşünüyorsun. 

0 oy
(258 puan) tarafından
Üzerinden geçmeyin bir kere daha duymuştum kapının eşiğine domuz yağı döküyorlarmış adam eve girince hayvani duyguları ağır basıyor merhamet duymuyormuş evdekilere biri de demişti evlilik çağındaki kıza yapmışlar ev halki gözünde kararıp evden kaçsın diyeymiş ama tabi bunlar burda okuduklarım ne kadar doğru bilemicem siz evde bakara suresi açın güzelce köşe bucak temizleyin el atın her yere ne var ne yok bakın geçenlerde annemin tezgah üstü cam ocağında büyü bulduk iki yıl önce de çamaşır makinesinin altına bantla yapıştırmışlardı. Ne düşünüp yapıyorlar Allah bilir ahiretlerini yakmaya değiyor mu acaba. Allah ıslah etsin.
(258 puan) tarafından
İşte kucukende annemin evinin tam giriş kapısında vardı sabah babam ise giderkn hepimiz çıkarken basalım diye annem erkenci olunca ilk o gorsm aynı şekil sirekyle yıkadı ve bizim 40 lik evimizin duvarı yıkıldı ve içinde çok çok eski muska varms ve onu bulup artınca babam melek gibi oldu ama 40 yılda anama cektirdi ne yoktuki evde
(258 puan) tarafından
Bende bizim aileden şüpheleniyorum çünkü aile olarak iki yakamız bir araya gelmedi evlendim eşimin ailesinde de sağlık yönünden problemler bitmiyor karı koca adımızı bahtsız bedeviler yapıcaz az kaldı
(258 puan) tarafından
Çünkü o evi yaparkn akrabalar yaptı annem gile beraber hepsini ve pirket var pirleti kırıp içine katmış ve ustunude hani çimento döküyor ya öyle yapilms hayata aklımıza gelmzdi valahi ama annem kaç defa kuş gitti geldi annem bizim için sabretti küçüktük şimdi iyiler ama ne fayda 40 yılı mafoldu
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Bunu birinden duymuştum, sanırım eşlerin araları bozulsun, huzursuzluk olsun diye domuz yağı gibi bir şeymiş. Allah'a sığının. Yapanın yatacakmyeri yok eğer öyleyse. Eşinize de söyleyin bunun farkında olsun. Çok fazla inanıp kapılmayın ve bir şeyleri buna bağlamayın. 
0 oy
(258 puan) tarafından

image

gecen haftaninki bu kızlar basmisiz ama:((
0 oy
(258 puan) tarafından
Posttt yukarı 
0 oy
(10,814 puan) tarafından
Ay Allah'ın belalari sen evi kopmle bi sirkeyle temizle oku bi yandan Ayetel Kürsi Felak nas oku evde sürekli bakara suresi aç günlük 1 kere aç mutlaka eşine güler yüzlü sakın yaklaş ki amaçlarına ualasamasinlar onlar pes edene kadar eşini alttan al ve takip et kimmiş bu dengesiz kapının önüne geldiğine göre evine giremeyen biri diye düşündüm ben 
(258 puan) tarafından
İşte resmen adamın içinden canavar çıktı bagiryr çağırıyor küfür etmeye başladı o merhametli adamda yokta başka biri var gibi bende kaç gündür ses etmyrdm aksm patladm artık annem gilede inatla birkmyr bıraksa orda hoca var gideyim bir birirne annem sorms dyr tanidiktir evine rahatlıkla giren çıkan biridir ama adını söylemem birser der kızın birşey olur sorumlu olurum diye dedim yemin edecm birşey demicm sadece bilim eve almim ona göre gözümü ayirmim ustunden evli insanların yuvasını yıkmak isteyen bütün herksn Allah cezasını versin
(10,814 puan) tarafından
Hocalar söylemezler canım bizimde başımızdan geçti anneme yapmışlar evinin içinden biri yapmış birlikte yediğin ictigin biri demişti ama kim olduğunu söylemedi hatta eline bıçak verip katil mi ediyim seni demisti Allah yardım etsin illa senin gitmen gerekmiyo annen gitsin öğrenir ne yapman gerektiğini sana söyler benimde dayım gitmişti mesela

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 100 göst.
0 oy
12 cevap 507 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nuraydnn (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
21 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sorry (18 puan) tarafından soruldu

405,554 soru

12,151,202 cevap

36,569 kullanıcı

...