0 oy
934 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,463 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar uzun zamandır kendi markamı kurmayı düşünüyodum, şuan çocuk tayt ve şort üzerine başladım satış yapmaya çok şükür :) fiyatları yeni açtığım için aşırı uygun tuttum, isteyen bakıp sipariş verebilir. Trendyola BEGEM COLLECTİONS yazarsanız çıkar :) herşey 75 TL ve ekstra kuponda tanımladım
notu ile kapatıldı: Yasak post

29 Cevaplar

0 oy
(8,342 puan) tarafından
2. Elmi kıyafetler 
(3,463 puan) tarafından
Hayır canım kendim dikiyorum
(8,342 puan) tarafından
Ha yorumlarda okudum pardon kendiniz dikiyormussunuz bol kazanclar olsun fikir olarak dahaguzel gorsellerde yayinlamalisiniz bence kıyafetler arkadaşın dediği gibi basit duruyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun canım ürünlerin ve çeşitliliğini arttirirsan ve erkek bebek üzerinede biseyler yaparsan daha çok kazanç elde edebilirsin 
(3,463 puan) tarafından
Teşekkür ederim, evet erkek bebek ürünleri yolda onları dikmeyle uğraşıyorum şuan. Ürün çeşitliliği içinde kumaş sipariş verdim :)
tarafından
Hayırlı olsun cnm bol kazançlar bide benden tavsiye lütfen ama lütfen biraz erkek bebek üzerine çalışsın şu sektör erkek bebek kiyafetleri çeşitliliği maalesef çok az :))))
(3,463 puan) tarafından
Evet erkek bebek ürünleri hazırlanıyor merak etme :)) benimde oğlum var 3 yaşında :)  teşekkür ederim
0 oy
(1,177 puan) tarafından
Kalıpları nasıl canım şortların kızıma alacağım şimdi .13 kg 85 cm boyunda e bebekten falan 3 4 yaş alıyorum biraz tombik kızımin bacakları.hangi beden alayım iade olmasın sonra 
(3,463 puan) tarafından
Şortlar geniş biraz , kaç yaşında kızın ?
(1,177 puan) tarafından
1 yaşında henüz ama 3 yaş falan giyiyor yani lcw ve e ebebek kaliplarinda
(3,463 puan) tarafından
2-3 yaş alabilirsin o zaman canım
0 oy
(151 puan) tarafından
Gülüm ürünlerini photoroom uygulamasından daha iyi hale getrebilirsin arka plan olarak daha iyi olur sayfanızi bakıp geldimde 12urun var suanlik 
(3,463 puan) tarafından
Hemennn bakıyorum dediğin uygulamaya teşekkür ederim :)
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım bol.kazancladin olsun
(3,463 puan) tarafından
Aminnn teşekkür ederim :)
0 oy
(425 puan) tarafından
Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim. Uzun olanlarin kumaşı esnek mi. Favoriye aldım bir kaç tane. Daha fazla çeşit gelirse ben de alırım bu tarz şeyler giyiyor kızım ❤️
(3,463 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim, uzun olanların iki tanesi esnek değil diğerleri esnek
0 oy
tarafından
Senin adına çok sevindim ben görüyorum işte ufacık bir satışla başlayıp büyüyen çok kazancı olan Instagram'da da sayfa aç birde müşteri memnuniyetine önem verirsen kazanırsın hayırlı olsun çok sevindim 
(3,463 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️ :) inşallah anlattığın hikaye gibi olurum bende çok isterim:) açtım Instagram hesabım var çok oldu açalı
tarafından
İnşallah bende br ara böyle bir iş mi kursam diye dusundum ama neyden satış yapsam takı vs olur mu ufaktan başlarsın ilerlersin inşallah kazancın bol hayırlı olsun
0 oy
(988 puan) tarafından
hayırlı olsun canım sadefe tayt ve şort olarak pek ilerlemek zor olabilir bence ilrrye doğru anne bebek kombinleri de bayağı tutabilir
(3,463 puan) tarafından
Teşekkür ederim :) şuan erkek çocuklar içinde dikiyorum, evet anne bebek kombini de mantıklı geldi teşekkürler
(988 puan) tarafından
ben bayağı aradım kombin bulamadm özelikle aile kombinleri bayapı tutar bnce çünkü genelde hep baskı vs oluyo dopru düzgün yok
0 oy
(20,624 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 363 göst.
25 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 268 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Merve97 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,145 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 285 göst.

411,197 soru

12,377,276 cevap

42,933 kullanıcı

Kategoriler