0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde (8,369 puan) tarafından
Bilen bilir yardım paraları.bu ay sondu annesi bundan yararlaniyodu parayida biz cekiyoduk paketini sigarasini evinde ihtiyaçlarını ne isterse aliyoduk annesine bu ay biti pek yardım edemeyiz durumuz iyi digil 5 bin para kalıyo şimdi eşimin babası engeli maşı aliyo ama onu halası alıyo  sadece kirayı ödüyo başka bişey yapmıyo anneme maş bağlatacam annemi goturecem diyo maş baglanirmı ki annesi yaşlı 

5 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Annesini. Yaridm parasını siz alıyorsunuz, babasının engelli maaşını halası neden herkes birbirinin parasını alıyor,?
(14,586 puan) tarafından
harbiden herkes birbirinin maasini aliyor
(8,369 puan) tarafından
Çünkü parayla ilgili yöneltemiyolar dedim ya babası engeli anneside çarşıya cıkamıyo dediklerini yaptık hep
-Reklam-
0 oy
(1,904 puan) tarafından
Bilgim yok postun yukarı ciksin
0 oy
tarafından
Neden o insanların geliri sizin elinizde anlamadım ha yaşlıdır gidemiyor dur çeker kendisine verirsiniz ha şimdi şöyle bişey de var insan annesine yardım eder eğer çok zordaysa da evinde de bakar bu normal bişey tabi bu benim fikrim önce sizden ve halasından o yetkiyi almaları lazım yazık iki insan yatalak mı ki sizde maaşlar
(8,369 puan) tarafından
Canım babası engeli halası parayı vermiyo anneside çarşıya tek çıkamaz ondan eşim her ay onu alıp çarşıya cıkarıyo ne  istiyosa zaten yapıyo
tarafından
O zaman eşiniz vasisi olsun annesi de 60 üstüyse yaşlı aylığı alır ikisine de siz bakarsınız giderleri ihtiyaçlarını bakımını maaşlarından karşılarsınz
(8,369 puan) tarafından
Aylığı vermez hala kavga cıkarır zaten konuşmuyo küstuler
(3,986 puan) tarafından
Peri bende öyle dedim en iyisi Babasına vasi olmak başka türlü iş Zor Allah yardımcıları olsun
0 oy
(9,409 puan) tarafından
65 üstü olanlara yardım parası var galiba 
(8,369 puan) tarafından
İsallah canım bakalım annsiyle gider bı ara
0 oy
(3,986 puan) tarafından
Babası engelli ise ona vasi atamak için uğraşın o kişi parayı yönetsin en azından tüm ihtiyaçları karşılanır kendi paraları ile hala denilene laf çok ama susuyorum sadece kirayı verip gerisini cebine atıyorsa yazıklar olsun o kadına 
(8,369 puan) tarafından
Öyle yapiyo olan bize oluyo daha eksta şeylerini diyer abisi haletmeye calişiyo yardım parası var diye ordan halediyoduk ama şuan bize çok sorun olcek borçlar var 5 bin TL şuan geciniyoz öyle diyem
(3,986 puan) tarafından
Dediğim gibi güzelce bir avukattan yardım alın vasi atmak için kuzum yazık o karı kocaya hem vasi atılırsa devletin Bir eli hep üstünüzde olur
(8,369 puan) tarafından
Avukata gitsez bı çaresi var mı kadınla konuşmuyor bazı sorunlar daha var
(3,986 puan) tarafından
Sonuç alırsınız bence kadınla hır gür olacağına araya avukat alıp işleri halletmek mantıklı araştır kuzum vasi olmak için neler yapılıyor eşinle kardeşleri ile konuşun başka türlü işiniz zor
(8,369 puan) tarafından
Tm canim bı araştırcem

İlgili sorular

0 oy
58 cevap 1,644 göst.
0 oy
11 cevap 381 göst.
14 Temmuz 2021 Aile kategorisinde sinirlisirin (547 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 265 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy