Ah kizlar sabahtan beri aglamaktan gozlerim sisti artik tasiyamiyorum.derdimi nasil anlatayim bilmiyorum.anlatsam da bir cozumu olur mu onu da sanmiyorumya ne yapayim bi umut dertsleseyim dedim.
babam terketti bizi baska kadin icin.annem bakti buyuttu calisti sacini supurge etti.kardesime bana ev aldi.kisacasi kalbi dort dortluk.bu yuzden ona hep minnet borcluyum.ama gel gelelim beyni bozuk.lafi nereye gider hic duymaz.esimin ve ailesinin yaninda surekli beni assagilar.yalniz kalmasin gezdireyim diyorum burnumdan getiriyor.esime surekli senin ailen köylu diyor.onlarin yaninda bana yavas ye kaciran yok dana gibi oldun diyor.oysaki seker tiroid hastasiyim.annesi bunu diyen kizin kaynanasi neler der?bugun gebelik sekeri de cikti.aaa bizim gelinin de vardi gebelik sekeri,cocugu ozurlu dogdu diyor.catladim aglamaktan befes alamiyrum.yani beni yakip yikmak icin her seyi soyluyor.ben artik dayanamiyorum.diller dokuyorum pskologa gidelim diye banane siz gidin ben deli degilim siz nankorsunuz diyor.konusmak yapma etme demek care etmiyor.hep etrafina karsi nefret kibir assagilama dolu ve bunu gormuyor.ama bizim icin yaptiklarini dusununce elim ayagim baglaniyor.
Ne olur bi akil verin