Kizlar biz eşimle severek evlendik 10 yildir beraberiz 5 yıldır evliyiz 2 bucuk yasinda da kizimiz var. Bi gün eşim yanima geldi ben o ara 9 aylik hamileydim doğuma günler vardı eşim bana dedi ki sana bisey itiraf edicem ben kumar oynadim 100 bin borcumuz var (2021 Aralık). Çok üzüldüm ki ben kumardan gelecek 1 tl yi bile istemeyen biriyim. Ama doğumuma günler kalmış zaten stres var üstümde zaten duygusalım ve kendime güvenim yoktu işten doğum icin ayrılmıştım bir sure calismicaktim ve en cok da kendine zarar verir diye korktum bu yüzden çok fazla ustune gitmedim sadece bidaha sakın yapma dedim sarıldık ağladık.
Aradan 2 buçuk sene geçti 2 ay önce yine bi gun geldi yanima birkac gundur uyuyamiyor goz altlari morarmis dedim ki senin biseyin var soyle. Biraz kivrandi sonra dedi ki kumar oynadım bu sefer borc 200 bine yakın...... ben kizimdan sonra biraz değiştim bircok seye tahammulumu yitirdim kendime guvenim geldi sonra actim ağzımı yumdum gözümü bi erkeğin ağrına gidebilecek ne kadar söz varsa söyledim cok kavgalar ettik günlerce. Sonra dedim ki bak eger bidaha yaparsan beni de kizini da kaybedersin ve sana blöf yapmıyorum soylediklerimi ciddiye al.
1 hafta sonra yine konusurken dedi ki bana benim biraz daha borcum var elden su kisiye 2 degil 4 su kisiye 3 degil 6 falan. Rakamlar küçük ama ben cok kizdim neden gecen hafta soylemedin dedim soyleyemedim cok kizgindin falan dedi. Ben de baska soyleyemedigin var mi kesin vardir falan diye üstüne gittim o da kizimin üstüne yemin etmeye kalkti. Ben de sakın dedim o yalanın yuva yaptığı pis ağzına kizimin adini alip yemin etme dedim. Biz bide ben boyle soyledim diye kavga ettik neden cunku zoruna gitmis beyefendinin. Neyse sonra tekrar barıştık zaman gecti ve ben ağır konusmicaktim o da benden bisey saklamicakti boyle anlasmistik.
Buarada onceden benden telefonunu hep saklardi asla saate bile bakmama izin vermezdi itiraf ettikten sonra bakabilirsin artik demişti.
Aradan 1 2 ay geçti 2 gün önce kayinvalidemler yakinimizda anane var oraya gelmisler biz de gittik aksam yemek yedik o gece kalcaz ertesi gun aksam yemekten sonra gelcez eve ve eşim gece vardiyasinda.ilk gun yemekler yendi sohbet muhabbet eşim işe gitti sabah 7de işten cikip gelcek. Sabah 6 bucukta beni aradi diyo ki ya hayatım vardiyayı teslim alacak kisi x abinin annesi (yasli ve alzheimer hastasi) düşmüş x abi onun basinda bekliyo gecikicek siiz beni kahvaltiya beklemeyin. Tamam canim dedim yapcak bisey yok. Birkac saat sonra mesaj atiyo bu sefer y abi biseyler karıştırmış burda yoneticiler de geldi toplanti yapiliyo ortalik karisik falan. Aaaa diyorum onu gondercekler heralde (***** ben) saat 3e kadar arada mesajlasiyoruz 3ten sonra ben buna ulasamiyorum. İnterneti yok mesajlarim gitmiyor ariyorum acmiyo saat aksam 6 bucuga kadar. Aksam 6bucukta çalıştığı yerdeki şirket hattini ariyorum telefonu kim açtı dersiniz ? Güya annesinin basinda duran x abi. Telefonu acinca aaa x abi gecmis olsun diyorum, noldu ki hayirdir diyo(telefon hoparlörde buraya kadar k.v de duydu) ben hoparlörü kapatip balkona geciyorum ve öğreniyorum ki aslinda eşim sabah saat 7de cikmis işten, x abi kendi vardiyasinda, y abiyle ilgili hicbi sorun yok toplanti yok yonetici yok. Beynimden assa kaynar sular döküldü ariyorum acmiyo cildiricam. Mesajlar atıyorum geri dönüş yok en son k.v eşine mesaj atmis abi sorun yok merak etmeyin aricam sizi birazdan diye o da bana gosterdi. Ben de utanmiyo musun yalan soylemeye bana mesaj atmaya yüzün yok tabi falan yağdiriyorum. Yarım saat sonra aradi beni diyo ki ben çalıştım parqya ihtiyacimiz var ek is buldum ona gittim. E nereye gittin ne is yaptin? Utaniyorum soyleyemem..... ya sabır. En son dedi ki kagit plastik toplamaya gitmis. Dedim bunda utanacak ne var, hadi herkesten utandin ben senin karınım benden nasil saklarsin ustelik nasi hala bana yalan söyleyebiliyosun biz 2 ay once bosanmanin esiginden döndük. Yakinlardaydi gittim gördüm gercekten ustu başı kir içinde ama bana yalan söylediği icin cok kizdim. Yine de affedebilirdim daha sonra eve geldim k.v yanina konusuyoruz anane de var (anane bize 2500 tl yardim ediyo her ay. Eşim bu ay ananem para atamicak kulaklığı bozulmus falan demişti) orda anane agzindan bisey kaçırdı dedi ki off yavrum sizin paraya cok mu ihtiyaciniz var benden de bu ay parayi 1 hafta erken istemişti. :@@@ nasil ya dedim anane sen bu ay para verdin onu da 1 hafta erken mi verdin? Evet dedi. Orda bende bütün ipler koptu. Yine aglamaya basladim kv ve esi de cok uzulduler.
Neresinden tutsam elimde kaliyo ben affetmeye toparlamaya calistikca o dagitiyo. Neler neler soyledim demedigimi birakmadim adam olcaksan artik ol olmicaksan da soyle ben de yoluma bakayim artik dedim.
1 gun öyle hic konuşmadık ben tavırlıyım. K.v kizimi almaya gelicekti birkac saatligine ben de evde temizlik yapicaktim. Telefonu evde kaybettim bulamayinca esimin yastığın altindan aldim telefonu kendimi aramak icin. Hemen uyanip kapti elimden telefonu. Niye aliyosun elimden telefonu bisey mi sakliyosun hani artik vercektin telefonu dedim. Bisey demedi uyku sersemi biraz da. Ben de soylendim soylendim en son bide bana s...git dedi. Sen dedim benim gönlümü almaya calisacagina bana pismanligini uzuntunu gosterecegine bana s...r git mi diyosun
Annesinin soyledigine gore cok pismanmis cok üzülmüş ve iki kelimeyi bir araya getiremiyomus ne dicekmis bana bilmiyomus. Anne dedim ben onun yuzunde pişmanlık görmüyorum. Biz iki gundur konuşmuyoruz. Gercekten pisman olan uzulen insan gönlünü nasil alsam der konusur insanlar konusarak anlasir. Benimle konusmadigi her dk beni kaybediyo haberi yok dedim. Pisman olan uzulen insan s...git demez dedim.
Ccooook uzuldum cok kırıldım bu yaşadıklarımın hicbirini haketmiyorum benim ona verdiklerimle onun beni basina tac yapmasi gerekirdi. Simdi biz konusmadikca ben düşünüyorum ne yaparim nasil yaparim falan diye. Acaba cok mu uzatıyorum bitirsem mi diyorum. Bi yandan kızım daha cok kucuk. Napayim bana akil verin dusunmekten basima agrilar girdi zor durumdayım. Yalan soylemiyorum dedikce yeni bi yalaninin ortaya cikmasi cok yordu artik beni