+1 oy
147 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar 3 yıldır evliyiz . 5 aylık da oğlum var isteyerek yaptık çocuk. Çocuk olmadan önce eşimin çok iyi baba olacağını düşünüyordum ama çocuk olduktan sonra tüm düşüncelerim kayboldu. İşten eve geliyor çocuğa bakmıyor arada 5 dakika alıyor seviyor geri bırakıyor çocukla ilgili hiç bir şeyi merak edip sormuyor ben anlatmasam hiç bir şeyden haberi olmayacak artık anlatmayı da kestim. Çocukla ilgili hiç bir yardımı dokunmuyor çok sinir oluyorum sanki tek başıma ben yaptım çocuğu gibi davranıyor. Zaten sürekli evdeyim çocuk ev misafir artık çok bunaldım. Evim de hiç boş kalmıyor kaynanamlar bir yerden annemler bir yerden diğer akrabalar bir yerden canı sıkılan çocuğu sevmeye geliyor ama bana eziyetten başka bir şey değil. Annemler gene yükümü alıyor onlara hiç bir şey diyemem. İlgi konusunda zaten sıfır işten gelir telefonu eline alır yatana kadar ya film izler ya Instagram da gezer benimle ilgilenmiyorsun çocukla ilgilenmiyorsun diyince gene bana bulaşma bunaldım daha napayım mamasını bezini alıyorum diyip çıkıyor. Çok bunaldım valla artık napacagimi şaşırdım her şey maddiyat değil bunu anlatamıyorum.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynı beni anlatmışsın.o yüzden tek.cocukla kalmayı dusunuyorum ikinci cocuk yapıp kendimi yipratamam
(3 puan) tarafından
Valla bende öyle düşünüyorum ikinci çocuğu düşünüyordum bu yaşadıklarimdan sonra kendisini ne zaman düzeltir o zaman anca yoksa çok yıprandım. Kendi ailesi hariç herkese haddinden fazla zaman ayırır
-Reklam-
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Bu aynı benim koca ama ben çocuğuma her türlü yetiyorum.sabahtan akşama kadar pestilim çıkıyor ama babasını hiç aramaz ona gitmez .ben bütün ihtiyaçlarını karşılarım kızımın sikilmasina müsade etmem.kendimde sıkılmıyorum valla kızımla ikimiz akşam 6ya kadar çok güzel mutluyuz .sonra ağırlık basıyor üstümüze kiziim da.keyif almıyor bende.oyun odasına geçiyoruz kapıyı kapatıp oynuyoruz güreşiyoruz.keske babasida dahil.olsa ama yok guzelllikle konuştum olmadı ,kötülükle konuştum olmadı.bir senedir böyleyiz artık tek kelime etmiyorum gel ilgilen diye.kiskanip geliyor arada keyfimizi bozuyor aman ben artık takmıyorum .gündüz geziyoruz ,sonra işlerime dahil ediyorum etkinlik falan derken günü bitiriyoruz .dertlenip kendini üzme çocuğuna d yansır.Allahtan gelenimiz gidenimiz yok senin gibi değilim şükür rahatim

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 277 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (147 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 257 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Meral ocakdan (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 621 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 822 göst.