0 oy
216 göst.
Aile kategorisinde (75 puan) tarafından
Kizlar çocuğu kreşe gidenler yazabilir mi.. 

İstanbul Esenyurt tarafında oturuyorum kreş fiyatları hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Ozellerde ne kadar oluyor fiyatlar ? Veya devlet kresi için ne şartlar oluyor ?

Kreşe verdiğinizde sizden gün içinde neler isteniliyor liste v.s ne gerekiyor

4 Cevaplar

0 oy
(3,997 puan) tarafından
özelde 10 binden baslar bu sene . bazi okullar kirtasiye ucretini isteyip malzemeleri kendi alir . bazi okullar liste verir bunlari alin diye . 
(75 puan) tarafından
10 bin mi offf...
Dediğim gibi hiç bilgim yoktu şaşırdım açıkçası
Peki devlet hakkında bilginiz var mı
-Reklam-
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Bende araştırıyorum Esenyurt tarafında aslında benim kurumun kreşi var ama işe başladığımda oğlum 27 aylık olacak tam gün bizim orası ben yarım gün araştırıyorum. Bir kaç tane buldum yarım gün 7-8 bin tam gün olanlar ortalama 14 bindi. 
(75 puan) tarafından
Ah keşke öyle bı iş bulsam kreşi olan bı iş nasil güzel olurdu.. sırf kızımi yanıma alabilmek için dükkan açmak istedim malesef çalışmadığım için kredi çıkaramadım
(4,405 puan) tarafından
Ama ben kreşle aynı bina da değilim 5 dk yürüme mesafesi var ve tam gün olması sıkıntı o yüzden bana faydası olmuyor ancak seneye kendimle götürürüm. Kızınız kaç yaşında ben İstanbul Üniversitesi'nde çalışıyorum bu sene kreşi milli eğitime verdiler bir araştırın ücreti dışarıya göre daha uygun
(75 puan) tarafından
29 aylık canım 2 buçuk yaşında yani, ama tuvalet eğitimi yok
(4,405 puan) tarafından
Uymuyor canım 3 yaş sonrası ve bezli almıyorlar
(75 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim canım
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Eğer çalışmıyorsan devlet anaokulu bence güzel tuvalet eğitimi olması gerekiyor bide her okulun aldığı yaş farklı çocuğun kaç aylık 
(75 puan) tarafından
Çalışmak için vermem gerekiyor zaten yoksa ayrılmak hiç istemiyorum kızımdan şuan 29 aylık (2 buçuk yaşında) tuvalet eğitimi yok ama malesef
(14,168 puan) tarafından
O zaman devlet olmaz canım malesef yuvam İstanbul şartları nasıl bilmiyorum onu bir araştır istersen saatleri falan güzel fiyatı da uygun diye biliyorum
(75 puan) tarafından
Arastiricam teşekkür ederimm
0 oy
(373 puan) tarafından
Ben nasipse devlet kresine goturucem 1600 Aylık yarım gün kahvaltı onlara ait bı kere tek temizlik malzemesi tuvalet kağıdı misal ıslak mendil gibi şeyler alicaz daha tamda nasıl olduğunu bilmiyorum kayıt ettiricem ins
(75 puan) tarafından
Devlette tuvalet eğitimi şartı var dimi bide
(373 puan) tarafından
Ever benum oğlum biliyor zaten
(75 puan) tarafından
Benimkinde yok malesef

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 418 göst.
15 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,223 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,223 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Neslipep (880 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.

406,300 soru

12,181,702 cevap

36,681 kullanıcı

...