0 oy
612 göst.
Aile kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar bebeğimiz 5 aylık. Eşim illa da yıllık izninde tek başına ailesine gitmek istiyor. Tek basıma 10 gün bebeğe çok zor bakarım. Bu bencillik değil mi. Siizn eşleriniz yapar mı siizn yalnız birakir mi 5 aylık bebekle 10 gün 

23 Cevaplar

0 oy
(4,466 puan) tarafından
Acil bir şey olursa elbet ben de o da bırakırız ama yıllık iznini sizsiz geçirmek istemesi hoş değil. Sizin gitmenizi neden istemiyor?
(19 puan) tarafından
Bebek çok küçük yabancılardan korkuyor. Rahatı olamaz hep ağlar kalacağı ev uygun değil. o yüzden benm evde kalmam lazım zorunlu olarak. Oda baba olarak kalmasi lazım.
(52 puan) tarafından
Bebeğinin huyunu bilirsin mutlaka ben önce kendi memleketime gidip uzun süre kaldım ki orda sağ olsun ailem yardımcı oldu. Sonra eşimin memleketine gittik üç gün kalmak için ama üç yıl yaşlandım. Bizim oralarda sıcaklık taş çatlasın otuz, otuz beş. Urfa yanıyor. Dişi de çıkıyor. Eşimin anne babası  yaşlı, yatcak kalkcak yer yok. Klima tek odada vs... Derken berbat gecti. Ben dedim eşime sen ailenle vakit geçir en son bizi al diye çünkü biliyordum öyle olacağını. Seni de annene bıraksın, yalnız olmazsın. Onlar da yardım eder sana. Koşullar iyiyse iki günde normale dönüyor inşaallah. Ama tabii eve döndük şimdi de ona alışmya çalışıyor. Zor iş.
-Reklam-
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Asla bırakmaz bende bıraktırmam zaten. Uzakta mi oturuyor ailesi çok sende gitsen 

.gerçi gitmek istemiyosundur büyük ihtimalle de
(19 puan) tarafından
Uzak otobüsle 12 saat. Tek düşündüğüm bebegin rahatı.
0 oy
(3,933 puan) tarafından
Çocuklar kocaman olsa ya da çocuk olmasa bile tek gitme isteği düşüncesizlik. Bi de 5 aylık çocukla mı bırakacak seni. O çocuğu hak etmiyor. 
(19 puan) tarafından
Çok doğru
0 oy
(3,025 puan) tarafından
Bebeğimle beni asla 10 gün keyfi tek bırakmaz daha gerçi 15 günlük ama. Ailesine gitmek istemesi çok anormal değil eger siz gidemiyorsaniz canım ama 10 gün insanın her türlü ihtiyacı olabilir dünya hali 
(19 puan) tarafından
Tabiki öyle
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Bebeğe bakması kolay tek olsamda bakarım ama hayatta eşimi tek göndermem 10 gün ailesiyle kalacağına bizimle kalsın bizimle ilgilensin gezdirsin yani bencillik yapıyor kocan 
0 oy
(536 puan) tarafından
Mükemmel bir evliliğimiz asla yok kavgalarımız cok olur ama uzun sürmez 3 sene bitti ne eşim ne ben tek tatili birak ayrı kalmadık hamile iken bir gece oda ne o ne ben uyuduk biz olmadan asla tatili birak annesine gitmezki benm kızımda durmuyor 3 cocuga bedel aktıf gazlıyfı ztn 14 aylık süreklı aglardı ederdı yeni biraz gectı onlar simdide hareketli zamanı ama asla bizsiz biryere gitmez gitmemli ya 
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Kadınlar kocalarını birskip bir aylığına annesine gidiyorsa erkekse gider  ben gönderirim bebeğe zaten ben bakıyorum yani değişen bişe yok neden bakamicam cocuguma
tarafından
Evet geçen biri de diyodu ben aileme gittiğimde 3 ay kalırım açıkcası kocasını düşündüm yani adamın evlilik hayatı yok öyleleri aldatmaya da meyilli olur
(1,543 puan) tarafından
İkiside yapmamalı bence iki üç gün olur ama fazlasını kabul etmem yapmamda
0 oy
(634 puan) tarafından
YAPAMAZ. Nasıl yıllık izne çıkıp sizi bırakıp gidebiliyor ya, bunu düşünmesi bile bana garip geliyor. Bebek aman aman yeni doğmuş değil, neden sizi de götürmüyor ? Cıngar çıkartırım ben senin yerinde olsam 
0 oy
(2,372 puan) tarafından
Benimkide tek başına çay içmeye gitmez anasına. Ahh keşke gitsede beni peşinden sürümese
0 oy
(20,282 puan) tarafından
Neden tek başına ya 
0 oy
(825 puan) tarafından
Benim bebeğim 1 yaşında, eşim bir iki günlüğüne memleketine gitmek istedi. Uzak olduğu için bizim gidişimiz zor. Sen bilirsin dedim, yani bizi tek bıraktığın için bozulurum ama gitme de demem sana dedim. 5 aylık bebek ve 10 gün diyorsunuz, çok daha ters tepki verirdim. 
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Ailen sana yakın mı oturuyor? Allah korusun birşey olsa destek olacak kimse var mı yakında eğer varsa gidebilir.  Onunda ailesi sonuçta özlemiş olabilir. Kadınlarda gidip kalıyor ailesinde. 
0 oy
tarafından
Ayy ne güzel keşke benimkinide götürse 
0 oy
(2,808 puan) tarafından
Asla bırakmaz canım ha arada odunlugu tutar en fazla ailemle birlikte geçirelim der
0 oy
(1,470 puan) tarafından
Sen tatile git eşin çocuğa baksın hemde kafanı dinlersin o bebek ikinizin madem birisi bakacak babası baksın bide böyle düşün 
0 oy
tarafından
Eşimin memleketine her gittiğimizde boşanma aşamasına geliyoruz huzurumuz olmuyor o da bundan snr gidersem tek giderim dedi açıkçası gidebilir bende kardeşime gider kafa dinlerim ama kalkıp yıllık iznin hepsini orda geçiremez eşi ve çocuğu varken en fazla bi hafta kalabilir tabi daha hiç bensiz gitmemiş ilk defa gidecek senin de varsa ailenin yanına git gez dolaş sana da yardımcı olurlar
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Aşırı saçma böyle sçmalık görmedim belki ailesi sizin gelmenizi istemiyordur o yüzden tek gidicem diyodur ama yinede szi bırakıp gtmesinin mantıklı bi çıkşaması olamaz 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Doğduğundan beri tek bakıyorum .eşim bakmaz yani.gitsin nolacak ki tabi yıllik izninin hepsini orda harcaması doğru değil tabiki beraberde biseyler yapmanız lazim
0 oy
(9,609 puan) tarafından
Kusura bakma da baba evınden getirmedin o cocugu sen on gun nasıl gidemezsen o da zarurıyet olmadıgı halde gidemez. 
0 oy
(257 puan) tarafından
Şimdi ben ailem gurbette ben gittim 1 ay 1 buçuk ay kalıyorum o ayrı mesela benim esin mesela ben ailemle bayram geçirirken oda babasına gitmiş ama öyle 5 aylık çocukla burakip gitmez ben olmadan çocukla bırakmaz ama coduk yokken bir kere gitti 3 gün zor etti geldi 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 729 göst.
0 oy
15 cevap 1,011 göst.
29 Ağustos 2021 Aile kategorisinde bahtsizbedevi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 443 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 90 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (450 puan) tarafından soruldu