0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Benim eşim girdi şu an sınavda galiba hala heyecandan ölüyorum sanki ben sınava girdim :D 

5 Cevaplar

0 oy
(831 puan) tarafından
benimde en yakın arkadaşım girdi eşinden boşandı çokta sıkıntıları var tek umudu bu kpss bakalım Rabbim emeklerinin karşılığını versin inş
tarafından
Allah herkesin emeklerinin karşılığını bal eğlesin canım amin amin bizimde tek umudumuz bu şu an
-Reklam-
0 oy
(4,043 puan) tarafından

İnşaallah gülerei döner :D hangi bölüm alandan da girecek mi

tarafından
Canım bizim maddi durumumuz kötü şu anda eşim hem öğrenciydi hem asgari ücretle çalışıyordu mezun oldu ama hala çalışıyor malum hayat şartları öğretim görevlsli olmak istiyordu sonra aşırı torpil dönüyormuş birde yüksek lisans şu bu bekleyecek zamanımız yok maddi açıdan şehit yakını da olunca avantajı çok oluyor diye düşündük bakalım zorluğu var elbet benim kuzenimde astsubay annemin kuzenin eşi albay emeklisi falan durumları çok iyi  sizin de iyidir eminim artık oğlumuzu düşünmemiz gerekiyor
(4,043 puan) tarafından
Şu an eşimle ayrıyız Hakkari Derecikte sosyal hayatımız olmaz diye bizi götürmedi küçük bir yer hastane 5 saat uzaklıkta kışın asla araç çıkmıyor vs diye. Yanımızda olsun maaşı az olsun deseler bunu kabul etmezdik, evladımız var güzel geleceği olsun istiyoruz sabır ettik 20 günümüz kaldı Isparta'ya tayin olduk. Diyeceğim o ki çektiğimiz cefanın canı sağ olsun, süreceğimiz sefanın yanında ☺️
tarafından
Çok teşekkür ederim canım biliyor musun bu konu da biraz tereddüt içindeydim içimi rahatlattın
(4,043 puan) tarafından
Rahat etmek için evladımız için fedakarlık yapmamız gerekiyor. Şu zamanda az parayla huzurlu olmak çok zor. Çocuklarımız büyüdükçe hep iyisini, arkadaşlarından gördüklerini isteyecekler. Bu durumu yaşamamak için belki uzak kalacağız ama onlar rahat edecek. Ama bu sürekli olan bir şey değil şansınız yaver gider hep birlikte olacağız yere tayin olursunuz belki.
tarafından
Haklısın canım amin
0 oy
tarafından
Benim kız kardeşim girdi ama öyle deneme olarak girdi çünkü yeni mezun oldu.seneye hazırlanacak inşallah.Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.
tarafından
Benim eşimde yeni mezun oldu :D amin canım amin
0 oy
(2,566 puan) tarafından
Ben girdim çok zordu tamamen bilgiye dayalı idi 
tarafından
Eşimin sesi iyi geliyordu ilk oturumdan çıkmış bakalım bilemiyorum
0 oy
(310 puan) tarafından
Ne kpss canim kardeşimde girecek ama 2 yıllık üniversite okudu  tam zamanı bilmiyorum
tarafından
Benim eşimde 4 yıllık bitirdi bu dönem bakalım bugün KPSS sınavı vardı ona girdi
(310 puan) tarafından
Zihin açıklığı versin insallah herkeze hayırlısı ve kolay neyse o çıksın karşına herkezin
tarafından
Amin canım amin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 746 göst.
0 oy