0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (1,047 puan) tarafından
Birseyler yapamk ıstiyorum eşim izin vermiyor ama zorlasam olur gibi.lise kpss  ye girip kazanan yada mantiklimi

1 cevap

0 oy
(788 puan) tarafından
Şansını dene ben kazandım ama atanamadım 2024 te tekrardan gircem eşimin üzerindeki çalışma yükünü azaltmam lazım ben katibeyim lisesini bitirdim üniyide bu yaz bitirdim inşallah kazanırım çünkü bir asgariyle geçinmek çok zor 7 aylık hamileyim belki çocuğum annesiz büyüyecek biraz ama bizim stresimiz olmicak ona yansımicaz babasıyla da vakit geçirebilcek eşim para yetirmek için haftanın 7 günü çalışıyor çok geç saatlere kadar ev sahibide hersene oyun çıkarıyor çoknstresliyiz bu yüzden en azından bebeğim daha stressiz ortamda büyüsün istiyorum inşallah ben gircem kpssye kazanır ve atanırsam eşimi büyük yükten kurtarcam eşim sadece devlet memuru olursam izin veriyor eğer kaynak istersende yardımcı olurum vazı derslerin pdf test kitapları var bende kendime kpss çalışma arkadaşı arıyorum
(1,047 puan) tarafından
1998 liyim  2017 covuk gelsim mezunuyum
(788 puan) tarafından
Aynı yaştayız devlet dairesinde belki kreşlere atanırsın yada lise mezunu alan bir yerlere girebilirsin büyük şehirlerde misin hangi şehirdesin
(788 puan) tarafından
Adliyelerin yada diğer devlet dairelerinin 3 6 yaş kreşleri var araştırmak lazım belki girebilirsin adliyede staj yaparken millet çoxuklarını oraya bırakıyordu devlet ödüyor maaşını ordan biliyorum belki kpssyle alıyordur bir araştırsana
(1,047 puan) tarafından
Adiyaman gölbasida yim sen hangi sehirdesin
(788 puan) tarafından
İzmirdeyim adıyaman gibi küçük şehirlerde yani izmir gibi büyük sayılmayan şehirlerde atanma oranındaha fazla manisa bile benim atanmamı sağlayabilirdi 2016 da ama annemler manisaya yollamadı bekardım kız olduğum için annem seninle gelemem dedi tek çocuğum ve babam yok ananemlerle yaşıyoruz dedim bir süre gider gelirim sonra tayin isterim felan izmirde istemezsen gidemezsin dediler izmirdede çok başvuran vardı 20 kişi için 10 bin kişi başvurmuş ana adliyeye ama karşıyaka küçük adliyeydi 80 kişi başvurmuş 10 kişi için  küçük yerlerde başvurmak atanmayı daha iyi olur
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 252 göst.
2 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ceylinnnn (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 257 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy