0 oy
500 göst.
Diğer kategorisinde (173 puan) tarafından
Kızlar ben kendimi ilk olarak biliyordum .amcasinin yanında laf açıldı söyledi bir sevdiği olduğunu benden önce ilk çocukluk dedi sonra ortaya çıktı benden altı sene onceymis.sonra dün tekrar konuyu açınca ben gosterdi ben şok oldum bir arkadaşının kuzeniymis ben şaşırdım şok farklı biri demişti .bu arkadaşına benle evlendiği sene hep gidiyordu.

20 Cevaplar

0 oy
(975 puan) tarafından
Direk başlığa cevap vereyim ağzına s.ardim
-Reklam-
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Kızla gorusmediyse arkadasiyla görüşmesinde sıkıntı yok bence 
(173 puan) tarafından
Onu bilmiyorum belki seviyordur bilmiyorum bile niye diye sorarsan altı yılımız hiç mutlu gecmedi
(9,962 puan) tarafından
İşte bekarlık döneminde aslında hata yapıyoruz kaç kişiyle görüşü konuşup başka biriyle evleniyoruz sonra geçmişimiz boye önümüze cikiyo malesef benim de oldu cahillik işte 1 tane oldu Allah'tan farklı şehirdi de önüme cikmiyo ama şimdiki aklım olsa hiç bi erkekle arkadaşlıktan öteye gecmezdim niyeti ciddiyse gelsin istesin derdim ki nisanliyken de fazla samimiyete girmezdim evlenmeden nihal kiyilmadan aynı cati altına girmeden kimseye kapil.amak lazım en temizi
0 oy
(375 puan) tarafından
Ruhuna el Fatiha derim eşim icin
(173 puan) tarafından
Benim tepkim doğal ozaman eşim eski deyip geciktiriyor
(375 puan) tarafından
Eskileri anlatmak aklına gelmesidir unutulmuş biseydir eski sevdim demesi saçma degilmi
0 oy
(8,369 puan) tarafından
Biz hiç saklamadik  eşimle ben eşimin en yakın yeniyle sevgiliydim ama ozamanlar eşimi görmedim bilmiuom zaten sevgili 1 hafta sürdü olmadığını anlayıp ayrıldık eşim beni biliyormuş sonra aşik olup fecebooktan istek atı şimdi bu zamanlara kadar geldik onunda çok sevgilisi olmuş anlatı hepsini oda geçmiş gecmiste kaldı 
0 oy
(2,242 puan) tarafından
Sana bu zamana kadar söylememişte neden şimdi konusunu açıyor. Bunca zaman sonra ne değişmiş. Yaptığı sana saygısızlık 
0 oy
tarafından
Kız ne sevgilisi ben eski eşini gördüm cingeneler gibi yolda tartıştılar bir sürü laf söylediler eşimi 3 defa arabaya bindirdim mikroba laf söylemek için geri indi anam görsen arife günüydü hemde rezil olduk çarşıda bindi arabaya hemen kapsını örttüm uzaklaş burdan muhattap olma dedim başka ağzımı açıp ikisine de birşey demedim kadına laf desem eşim bana kızacak sen seviyesine inme ben hakından gelirim diye öyle bir aksiyon yaşadık 
(1,649 puan) tarafından
Ay inanmıyorum..
Ne macera!!!
:-D
tarafından
Kız hiç sorma ağzına geleni sayıyor tüm esnaf bizi izledi gülsen gülünmüyor gülmesem kendimi sıkıyorum
0 oy
(380 puan) tarafından
Yazınızı okumadım ama illaki sevdiği olur insanın söylese ne söylemese ne ben eşimin herşeyini biliyorum bilmekte isterim geçmiş sonuçta şuan seni seviyor ve bir şüphen yoksa takmamalisin bnce geçmiş geçmişte kalır önemli olan simdisi şimdi kalbinde kimin oldugu 
0 oy
(29 puan) tarafından
Ben cahillikte çok flörtüm oldu esim e çıktığımız dönemler de herşeyi anlattım şükür o bana ben ona sonsuz güveniyorum iyiki herşeyi anlatmışim diyorum eşimde herşeyi anlattım diye çok güveniyor aklımızda hiç soru işareti yok eminim onunda yok oda herşeyi anlattı ve orda kapandı ne gerek var evlendikten sonra açılmasına ve eşimin hayran olduğu tek kadın olduğuma eminim
0 oy
(2,454 puan) tarafından
Ben eşimin ikinci evliliğim ilk eşinin fotorafini daha görmedim bu ne saygısızlık 
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Ağzına s*çardım bunuda gayet net bilir
0 oy
(3,606 puan) tarafından
Empati duygusu olmadan artistlik yapmıyorlar mı... Siz ailenizin yanında böyle rahatça senden önce ki sevdiğim diyebilir miydiniz? 
0 oy
(486 puan) tarafından
Merakımı gidermiş olirum. Nasılsa benle evli. Çokta buyutmem. 
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Ağzına tükürürdüm. 
0 oy
(474 puan) tarafından
Kiuaneti koparirdim galiba 
0 oy
(3,779 puan) tarafından
Bende esimin eski sevgililerini biliyorum takmam. Sonucta benle evlenmis ama durduk yere seneler sonra acip resmini gosterirse bende benim eskimi gosteririm odesiriz :) bilmek baska kisiyi gostermek bambaska.
0 oy
tarafından

Gözlerini oyar,kulaklarından asar,kafasını gövdesinden ayırır ömrünü, 5 dk da tüketir,hayattan soğutirdum :) çünkü benim ilkim eşım sevgili olmadan ilk bulusmada ozellikle sordum bende onunla tanısmadan hicbir erkekle muhattap olmadım ilk sevgilim kocam olsun istedim çok sükür öyle oldu sonradan bir eski sevgilim var dese kıyamet kopardı

0 oy
(1,788 puan) tarafından
Geçmiş geçmişte kalmış derdim eşime direk kapaq yapardım sen smdi ye baq qeleqi dekilere geçmişi gösterip mide bulndrma derdim  ☺️☺️☺️
0 oy
(2,735 puan) tarafından
Bile isteye göstermedi ama ben tesadüf olarak gördüm. O an eşim sinirlendi unutmuşum diye merak ettim kızı görmek istiyorum dedim. O odadan gitti öyle dikkatli baktım kıza. Geçmiş geçmişte kalmış beni ilgilendirmez. Ben benden sonrasına bakarım. 
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Ne rahatlık arkadaş evlisin ve akrabalarının yanında eskiyi konuşuyorsun.adamin omugunu sıkarım boşanma sebebi lan(senin için demiyorum)
0 oy
(409 puan) tarafından
Hepimizin bir geçmişi vardır mutlaka, ama kalkıp sana göstermesi konusunu açması hoş deil. Bnm eşim acamaz o konulari, hani açsa da ne tepki veririm bilmiyorm..

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 606 göst.
0 oy
22 cevap 496 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Annesinin bitanesi (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 765 göst.
0 oy
1 cevap 153 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,176 cevap

36,262 kullanıcı

...